Opleidingen ACT en Mindfulness in Utrecht
StressWise Academy

StressWise Academy

StressWise Academy is een CRKBO erkend opleidingsinstituut voor hoger beroepsonderwijs verbonden aan StressWise Nederland. De Academy verzorgt o.a. de driejarige post-HBO beroepsopleiding tot psychosociaal ACT therapeut en verschillende (kortdurende) opleidingen binnen het domein van mentale gezondheid op basis van ACT en mindfulness. Naast de opleiding ACT Therapeut biedt de Academy de opleiding ACT coach, de opleiding Mindfulness Coach, de opleiding PSBK (Psychosociale Basiskennis) en binnenkort ook de opleiding Mindfulness Management. Ook verzorgt StressWise Academy bij- en nascholingen voor psychologen, therapeuten, coaches, counselors, mindfulness trainers en andere hulpverleners.

Voor (aankomend) therapeuten met een hart zo groot als de wereld

Binnen StressWise Academy wordt – naast boeiende curricula van de opleidingen – veel aandacht besteed aan de kernwaarden van StressWise: betekenis, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. StressWise Academy staat open voor bevlogen mensen die zich willen ontwikkelen tot professional in de gezondheidszorg ‘met een hart zo groot als de wereld’. Voor mensen die zelf (willen) leven vanuit aandacht, acceptatie, wijsheid en compassie en anderen willen begeleiden om als zodanig te kunnen leven en werken. Ook voor professionals die al langer werkzaam zijn in het begeleiden van mensen zoals hulpverleners, coaches, counselors, therapeuten en mindfulness trainers kunnen de opleidingen en cursussen van StressWise Academy een kwalitatieve impuls geven aan de beroepspraktijk en bovendien een uitbreiding van de professionele capaciteiten en vaardigheden betekenen. De opleidingen en cursussen zijn zo ingericht dat reflectie over je eigen existentie en handelen, en het in relatie staan en je verhouden tot anderen, je omgeving en de wereld om je heen een voorname plaats heeft. Wij leiden professionals op met een hart zo groot als de wereld!

Harrie Kolsteeg, co-founder StressWise Academy:

‘Om vooruit te komen, te groeien, te helen, het verloren evenwicht te hervinden, is het noodzakelijk om stil te staan en om bewust in het moment te zijn. Bij StressWise Academy staan we stil in een hectische wereld. In plaats van te rennen, te vliegen en te vechten staan wij bewust stil om te ervaren wat er nu is en te ontdekken waar onze weg ons naartoe leidt. Hierdoor word je bewust van de druk die je jezelf kunt opleggen. Deze bewustwording maakt de weg vrij om ontspannen te werken en te leven. Werken mét aandacht en met áandacht om meer bewust te leven en het leven ten volle te omarmen, in plaats van ervoor weg te lopen.’

StressWise Academy, Nieuwegracht 15 3512 LC Utrecht

(06) 199 699 47
info@stresswiseacademy.nl

Ga voor meer informatie en voor het aanvragen van de studiegids naar de website van StressWise Academy

Waarmee kunnen we je helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Kennismaken met een therapeut
  • Telefonische intake plannen
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie