Laat je opleiden bij StressWise®
ACT en psychologie opleidingen bij StressWise® Academy

Vind jouw opleiding bij ons erkende opleidingsinstituut in Hilversum


StressWise Academy voor ACT en psychologie opleidingen

StressWise Academy, iets voor jou?

StressWise Academy is een CRKBO erkend opleidingsinstituut voor hoger beroepsonderwijs (post HBO) verbonden aan StressWise Nederland. Zij verzorgt opleidingen en bij- en nascholing binnen het domein van mentale gezondheid op basis van ACT (Acceptance & Commitment Therapy), mindfulness, positieve psychologie en de derde generatie cognitieve gedragstherapie. Voor psychologen, therapeuten, coaches, counselors, trainers, docenten en andere hulpverleners. We verwelkomen ook veel studenten die zich willen omscholen om een carrière in de mentale gezondheid te starten. Misschien ook iets voor jou? Ontdek het hier.Voor therapeuten met een hart zo groot als de wereld

Binnen StressWise Academy wordt veel aandacht besteed aan de kernwaarden van StressWise: betekenis, liefde en kwetsbaarheid. StressWise Academy staat open voor bevlogen mensen die zich willen ontwikkelen tot professional in de gezondheidszorg ‘met een hart zo groot als de wereld’. Voor mensen die zelf (willen) leven vanuit aandacht, acceptatie, wijsheid en compassie en anderen willen begeleiden om als zodanig te kunnen leven en werken. Ook voor professionals die al langer werkzaam zijn in het begeleiden van mensen zoals hulpverleners, coaches, counselors, therapeuten en mindfulness trainers kunnen de opleidingen van StressWise Academy een kwalitatieve impuls geven aan de beroepspraktijk en bovendien een uitbreiding van de professionele capaciteiten en vaardigheden betekenen. De opleidingen zijn zo ingericht dat reflectie over je eigen existentie en handelen, en het in relatie staan en je verhouden tot anderen, je omgeving en de wereld om je heen een voorname plaats heeft.

StressWise Academy

‘s-Gravelandseweg 65, 1217 EJ Hilversum

088 20 32 620 – info@stresswiseacademy.nl

Ga voor meer informatie en voor het aanvragen van een studiegids naar de website van StressWise Academy


Harrie Kolsteeg, Executive coach Hilversum

Om vooruit te komen, te groeien, te helen, het verloren evenwicht te hervinden, is het noodzakelijk om stil te staan en om bewust in het moment te zijn. Bij StressWise Academy staan we stil in een hectische wereld. In plaats van te rennen, te vliegen en te vechten staan wij bewust stil om te ervaren wat er nu is en te ontdekken waar onze weg ons naartoe leidt. Hierdoor word je bewust van de druk die je jezelf kunt opleggen. Deze bewustwording maakt de weg vrij om ontspannen te werken en te leven. Werken mét aandacht en met áandacht om meer bewust te leven en het leven ten volle te omarmen.

Harrie Kolsteeg

ceo StressWise Nederland

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
  • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding StressWise Fonds
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie