StressWise® psychologen, beoordeling: 9,1
ACT Cognitieve Gedragstherapie bij StressWise® psychologen

ACT Therapie met vergoeding in heel Nederland, op locatie of Online


ACT Therapie bij StressWise psychologen Nederland

Hulp bij psychologische problemen? Ontdek ACT Cognitieve Gedragstherapie bij StressWise® psychologen

Heb je hulp nodig bij psychologische problemen of mentale klachten, zoals stress, somberheid, depressie, onrust, angst, burn-out, negatief zelfbeeld, onzekerheid of piekergedachten? De psychologen van StressWise kunnen je hierbij goed helpen. Ook als je ‘het even niet meer weet’ en/of (een nieuwe) richting zoekt in je leven kunnen we je helpen. Onze psychologen, therapeuten en trainers helpen je op een praktische manier te werken aan positieve verandering. Je hebt direct resultaat, omdat we inzetten op kleine positieve veranderingen in je dagelijks leven. Ontdek hier hoe jij met de stress van het leven kunt leren omgaan en weer nieuwe energie, zin en betekenis kunt vinden.


Hoofdkantoor van StressWise psychologen

Direct een afspraak met een van onze psychologen, altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij onze psychologen kun je direct terecht. Je krijgt altijd een vergoeding en betaalt geen eigen risico. De hoogte van je vergoeding verschilt. Een goede klik met je therapeut is belangrijk voor het slagen van de therapie, dus je krijgt van ons een gratis en vrijblijvende kennismaking. Maak een afspraak met een van onze psychologen. We staan in heel Nederland voor je klaar, op een van onze locaties of Online vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum. Ontdek hier meer over hoe je door ACT Therapie in enkele weken effectief kunt werken aan vermindering van stress en allerlei mentale en psychologische klachten.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen


ACT Therapie bij StressWise psychologen Nederland

StressWise® ACT Therapie is kort en effectief en het vergroot je algeheel welzijn

ACT therapie is een praktische, kortdurende en wetenschappelijk bewezen vorm van cognitieve gedragstherapie. Je leert vaardigheden om beter om te gaan met de obstakels in je leven, zoals: sombere gedachten, piekeren, negatief zelfbeeld en angsten. Je ontwikkelt meer persoonlijke veerkracht en je kunt je veel beter richten op wat jij echt belangrijk vindt. Je leven wordt lichter en je krijgt eindelijk de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Hoewel ACT wetenschappelijk bewezen (evidence based) is bij diverse mentale klachten, is ACT ook heel effectief bij het vergroten van je algemeen welzijn.


Onze collega Jen van Horen over ACT Cognitieve Gedragstherapie

Niet bij de pakken neerzitten, maar daadkrachtig en volgens plan aan de slag gaan met moeilijke gevoelens en stress. Zelf de regie nemen door de dingen in je leven anders te doen. Dat kun je met Acceptance & Commitment Therapy. ACT is een wetenschappelijk bewezen vorm van cognitieve gedragstherapie én een methodiek voor persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je met ACT Therapie als je een een-op-een traject met exclusieve aandacht voor jou alleen wilt. Wij helpen je met Veerkracht Training als je in een groep aan jezelf wilt werken. Je vergroot je veerkracht en je vermogen tot acceptatie. Ik heb als ACT therapeut al heel wat mensen met depressie en angst en allerlei lastige gevoelens mogen helpen, en dat is geweldig. Wil jij ook minder stress en psychologische problemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jen van Horen, ACT therapeut en organisatiemanager StressWise Academy

Voor welke klachten kan ik bij jullie terecht?

StressWise biedt hulp bij veel verschillende klachten. Onze focus ligt op werkstress, burn-out, depressie, angst en relatieproblematiek. Stress ligt ten grondslag aan allerlei stressgerelateerde klachten en mentale problematiek, zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, gejaagd gevoel, onrust, negatief zelfbeeld, onzekerheid, overspannenheid, perfectionisme, piekeren, prikkelbaarheid, psychosomatische- en SOLK klachten, slaapproblemen, tinitus en allerlei vage klachten. StressWise kan je ook goed helpen bij zingevingsvragen en als je niet lekker in je vel zit.

Lees hoe wij te werk gaan

Kan ik ook online therapie volgen?

Ja, dat kan. Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er veel vraag naar online therapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. We hebben daarnaast een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis therapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest. Ook voor online therapie heb je altijd recht op een vergoeding.

Klik hier voor meer informatie

Hoe kom ik voor vergoeding in aanmerking?

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken en om je te helpen slimmer te werken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we veel contacten met werkgevers en hebben we het StressWise Fonds opgericht. Check bij ons of je werkgever bij ons is aangesloten, of je een vergoeding krijgt van je zorgverzekering of een bijdrage krijgt uit ons fonds. Daarnaast krijg je altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Bekijk tarieven en vergoedingen

 

StressWise psychologen en leefstijlcoaching
9

“Ik heb een positieve ervaring gehad bij Stresswise. Mijn therapeute had een fijne individuele aanpak waarbij ze echt keek naar waar de behoefte lag. Het is fijn dat verschillende therapieën de ruimte krijgen bij Stresswise. Ik zou het zeker aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar bijv. meer diepte of wat 'andere' vormen van therapie.”

8

“Gedurende de sessies met Hanna van Ebbenhorst heb ik mezelf echt durven aankijken en kunnen voelen dat ik incongruent was. Ik heb door de vragen en oefeningen mezelf durven confronteren en de belangrijke vragen durven stellen en beantwoorden. Ik heb een spiegel voor gekregen die ik zelf nooit op deze manier voor mij neer had gezet. Na 7 sessies heb ik het vertrouwen gekregen dat ik de handvatten en tools in handen heb om verder te kunnen. Zo kan ik met mezelf blijven oefenen, maar soms ook accepteren en mijn gedachten laten passeren.”

8

“Ik zat vanwege mijn depressie bij Stresswise, ik had therapie van Silvia. Een hele aardige vrouw die de tijd voor je neemt als ik me verhaal vertelde. Ook komt Silvia rustig over wat mij ook rustig maakte. Ik volgde een Act therapie wat erg fijn bij haar was, ik had het gevoel dat ik er toe deedt. Act therapie heeft mij daarbij goed geholpen, je zit in een warm ingerichte kamer waardoor ik me snel op me gemak voelde. Silvia is een spontane vrouw die af en toe een grapje met me maakte om me even van me gedachte weg te houden waarna ze act therapie gaf, wat mij erg rustig maakte.”

8

“Ondanks dat de ACT niet helemaal aansloot op wat ik zocht, waardoor ik eerder ben gestopt, ben ik toch heel blij met wat ik heb geleerd. Ik vond het erg leerzaam en ga aan de slag ket de handvatten die ik tot nu toe heb gekregen. Ook was ik erg blij met Sylvia. Zij was een luisterend oor en legde ze alles duidelijk uit. Ook was ze altijd via de mail bereikbaar als ik een vraag had.”

9

“Mijn ervaring met Stresswise omschrijf ik als zeer positief. Ik heb geleerd om om te gaan met de chaos, stress en knelpunten in mijn leven. Daarnaast heb ik geleerd en handvatten gekregen om alles uit het leven te halen.”

7

“Ik vond het een mooie introductie in de mindfulness. Soms was het wat zoeken naar de exacte bedoeling van opdrachten, was het lastig om er tijd in te steken, maar daar zit toch juist de uitdaging van mindfulness in: als je er geen tijd voor hebt, dan heb je het juist nodig... Dat ben ik wel gaan inzien. Docente rustig, geduldig, vriendelijk.”

10

“Heel prettig ervaren. Ik had 1 op 1 mindfullness 8 weekse cursus. Het sprak me erg aan. Je krijgt handvatten die echt bij jou passen. Ik kon eerlijk zijn over dingen, die mij niet zo goed afgingen.”

8

“Het was een zeer leerzame cursus. Henriëtte heeft daarbij een grote rol gespeeld als een zeer betrokken en open docent. Ik kan het iedereen aanraden.”

10

“Vriendelijke en enthousiaste docent, fijne groep. Lange oefeningen zijn voor mij nog een brug te ver, maar de theorie en korte mindfulness momenten en oefeningen helpen me zeer!”

ACT groepstrainingen
Maandagavond 6/09
ACT groepstraining Groningen
Sint Jansstraat 2K
19:00 - 21:30 uur
8-weekse ACT training in een groep op locatie
Info & aanmelden
Niet goed, geld terug
Maandagavond 6 september ACT groepstraining, Groningen

De nadruk in onze ACT training van 8 wekelijkse sessies ligt op concrete verandering in het dagelijks leven. Ontdek wat je écht belangrijk vindt en leer ernaar te leven met een wetenschappelijk bewezen methodiek voor gedragsverandering.

Vergoeding door zorgverzekering, via werkgever of via ons eigen fonds. Daardoor kost de training jou als particulier slechts €75 tot max. €300.

Investering

Max €300 • vanaf €75 met vergoeding • alles inclusief

Tijden en data

Maandagavond 19:00 - 21:30 uur.

6 september - 13 september - 20 september - 27 september - 11 oktober - 25 oktober - 1 november - 8 november
Donderdagavond 16/09
ACT groepstraining ONLINE
Vanuit huis of je vakantieadres
20:00 - 21:30 uur
8-weekse ACT training vanuit je huis of je vakantieadres
Info & aanmelden
Niet goed, geld terug
Donderdagavond 16 september ACT groepstraining ONLINE

De nadruk in onze ACT training van 8 wekelijkse sessies ligt op concrete verandering in het dagelijks leven. Ontdek wat je écht belangrijk vindt en leer ernaar te leven met een wetenschappelijk bewezen methodiek voor gedragsverandering.

Vergoeding door zorgverzekering, via werkgever of via ons eigen fonds. Daardoor kost de training jou als particulier slechts €75 tot max. €300.

Investering

Max € 300 (afhankelijk van je vergoeding) • vanaf €75 met vergoeding • alles inclusief

Tijden en data

Donderdagavond 20:00 - 21:30 uur.

16 september - 30 september - 7 oktober - 14 oktober - 21 oktober - 28 oktober - 4 november - 11 november
Donderdagavond 25/11
ACT groepstraining ONLINE
Vanuit huis of je vakantieadres
20:00 - 21:30 uur
8-weekse ACT training vanuit je huis of je vakantieadres
Info & aanmelden
Niet goed, geld terug
Donderdagavond 25 november ACT groepstraining ONLINE

De nadruk in onze ACT training van 8 wekelijkse sessies ligt op concrete verandering in het dagelijks leven. Ontdek wat je écht belangrijk vindt en leer ernaar te leven met een wetenschappelijk bewezen methodiek voor gedragsverandering.

Vergoeding door zorgverzekering, via werkgever of via ons eigen fonds. Daardoor kost de training jou als particulier slechts €75 tot max. €300.

Investering

Max € 300 (afhankelijk van je vergoeding) • vanaf €75 met vergoeding • alles inclusief

Tijden en data

Donderdagavond 20:00 - 21:30 uur.

25 november - 2 december - 9 december - 16 december - 23 december - 30 december - 6 januari - 13 januari
Sluiten  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis ACT e-book
Ontvang het gratis e-book ACT in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.

Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise & StressWise Academy

Wat kan StressWise® voor jou betekenen?

De mensen van StressWise bieden hulp bij psychologische problemen en ongezonde gewoonten en patronen. Op een warme, menselijke manier. Wij helpen je accepteren wat je niet kunt veranderen (jezelf) en je energie richten op wat je wel kunt veranderen (je gedrag). We leren je anders te doen, zodat je je beter gaat voelen en positiever gaat denken. We helpen je bewust te worden van jezelf, de juiste keuzes te maken en actief te werken aan een gelukkiger leven met minder stress en mentale problematiek. Kom in actie en zet de eerste stap: een kennismaking met onze psycholoog. Gratis en vrijblijvend. Op een van onze locaties of online.

Harrie Kolsteeg, directeur


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan nu een kennismaking bij een van onze psychologen in Nederland

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoek je samen met je psycholoog wat jullie nodig hebben en kun je ervaren of er een klik is. Dat kan ook ONLINE via beeldbellen, het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer met webcam of een tablet of smartphone. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lisette van onze Servicedesk. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Ruth, Ariel en Lisette kunnen deze verlagen door met je mee te denken. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

StressWise psychologen maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out preventie, mindfulness en veerkracht training. StressWise leefstijl experts heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.

  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie