StressWise® psychologen, beoordeling: 9,1
ACT Cognitieve Gedragstherapie bij StressWise® psychologen

ACT Therapie met vergoeding in heel Nederland, op locatie of Online


ACT Therapie bij StressWise psychologen Nederland

Hulp bij psychologische problemen? Ontdek ACT Cognitieve Gedragstherapie bij StressWise® psychologen

Heb je hulp nodig bij psychologische problemen of mentale klachten, zoals stress, somberheid, depressie, onrust, angst, burn-out, negatief zelfbeeld, onzekerheid of piekergedachten? De psychologen van StressWise kunnen je hierbij goed helpen. Ook als je ‘het even niet meer weet’ en/of (een nieuwe) richting zoekt in je leven kunnen we je helpen. Onze psychologen, therapeuten en trainers helpen je op een praktische manier te werken aan positieve verandering. Je hebt direct resultaat, omdat we inzetten op kleine positieve veranderingen in je dagelijks leven. Ontdek hier hoe jij met de stress van het leven kunt leren omgaan en weer nieuwe energie, zin en betekenis kunt vinden.


Hoofdkantoor van StressWise psychologen

Direct een afspraak met een van onze psychologen, altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij onze psychologen kun je direct terecht. Je krijgt altijd een vergoeding en betaalt geen eigen risico. De hoogte van je vergoeding verschilt. Een goede klik met je therapeut is belangrijk voor het slagen van de therapie, dus je krijgt van ons een gratis en vrijblijvende kennismaking. Maak een afspraak met een van onze psychologen. We staan in heel Nederland voor je klaar, op een van onze locaties of Online vanuit ons hoofdkantoor in Hilversum. Ontdek hier meer over hoe je door ACT Therapie in enkele weken effectief kunt werken aan vermindering van stress en allerlei mentale en psychologische klachten.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen


ACT Therapie bij StressWise psychologen Nederland

StressWise® ACT Therapie is kort en effectief en het vergroot je algeheel welzijn

ACT therapie is een praktische, kortdurende en wetenschappelijk bewezen vorm van cognitieve gedragstherapie. Je leert vaardigheden om beter om te gaan met de obstakels in je leven, zoals: sombere gedachten, piekeren, negatief zelfbeeld en angsten. Je ontwikkelt meer persoonlijke veerkracht en je kunt je veel beter richten op wat jij echt belangrijk vindt. Je leven wordt lichter en je krijgt eindelijk de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Hoewel ACT wetenschappelijk bewezen (evidence based) is bij diverse mentale klachten, is ACT ook heel effectief bij het vergroten van je algemeen welzijn.


Onze collega Jen van Horen over ACT Cognitieve Gedragstherapie

Niet bij de pakken neerzitten, maar daadkrachtig en volgens plan aan de slag gaan met moeilijke gevoelens en stress. Zelf de regie nemen door de dingen in je leven anders te doen. Dat kun je met Acceptance & Commitment Therapy. ACT is een wetenschappelijk bewezen vorm van cognitieve gedragstherapie én een methodiek voor persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je met ACT Therapie als je een een-op-een traject met exclusieve aandacht voor jou alleen wilt. Wij helpen je met Veerkracht Training als je in een groep aan jezelf wilt werken. Je vergroot je veerkracht en je vermogen tot acceptatie. Ik heb als ACT therapeut al heel wat mensen met depressie en angst en allerlei lastige gevoelens mogen helpen, en dat is geweldig. Wil jij ook minder stress en psychologische problemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jen van Horen, ACT therapeut en organisatiemanager StressWise Academy

Voor welke klachten kan ik bij jullie terecht?

StressWise biedt hulp bij veel verschillende klachten. Onze focus ligt op (corona) stress, burn-out, depressie, angst en relatieproblematiek. Stress ligt ten grondslag aan stressgerelateerde klachten en andere mentale problematiek, zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, gejaagd gevoel, onrust, negatief zelfbeeld, onzekerheid, overspannenheid, perfectionisme, piekeren, prikkelbaarheid, psychosomatische- en SOLK klachten, rouw en verlies, slaapproblemen, tinitus en allerlei vage klachten. StressWise kan je ook goed helpen bij zingevingsvragen en als je niet lekker in je vel zit.

Hier lees je hoe wij te werk gaan

Kan ik ook online therapie volgen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er veel vraag naar online therapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. We hebben daarnaast een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis therapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer informatie

Hoe kom ik voor vergoeding in aanmerking?

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Bekijk hier onze tarieven en de vergoedingen

StressWise psychologen en leefstijlcoaching
8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”

ACT groepstrainingen
Donderdagavond 18/02
ACT ONLINE
Vanuit huis
20:00 - 21:30 uur
8-weekse ACT training vanuit je huis
Info & aanmelden
Niet goed, geld terug
Donderdagavond 18 februari ACT ONLINE
Investering

Tijden en data

Donderdagavond 20:00 - 21:30 uur.

18 februari - 25 februari - 4 maart - 11 maart - 18 maart - 25 maart - 1 april - 8 april
Sluiten  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis ACT e-book
Ontvang het gratis e-book ACT in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.

Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

Wat kan StressWise® voor jou betekenen?

De mensen van StressWise bieden hulp bij psychologische problemen en ongezonde gewoonten en patronen. Op een warme, menselijke manier. Wij helpen je accepteren wat je niet kunt veranderen (jezelf) en je energie richten op wat je wel kunt veranderen (je gedrag). We leren je anders te doen, zodat je je beter gaat voelen en positiever gaat denken. We helpen je bewust te worden van jezelf, de juiste keuzes te maken en actief te werken aan een gelukkiger leven met minder stress en mentale problematiek. Kom in actie en zet de eerste stap: een kennismaking met onze psycholoog. Gratis en vrijblijvend. Op een van onze locaties of online.

Harrie Kolsteeg, directeur


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan nu een kennismaking bij een van onze psychologen in Nederland

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoek je samen met je psycholoog wat jullie nodig hebben en kun je ervaren of er een klik is. Dat kan ook ONLINE via beeldbellen, het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer met webcam of een tablet of smartphone. Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lisette van onze Servicedesk. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Ruth, Ariel en Lisette kunnen deze verlagen door met je mee te denken. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

StressWise psychologen maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out preventie, mindfulness en veerkracht training. StressWise leefstijl experts heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.

  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie