ACT therapie Alkmaar. Korte ACT training + online coaching geheel kosteloos.

VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN, VERMINDER STRESS EN ONZEKERHEID

Neem nu contact op

ACT therapie Alkmaar: vergroot je zelfvertrouwen, verminder stress, onzekerheid en angst

ACT of ‘Acceptance & Commitment Therapy’ is een krachtige methodiek voor positieve verandering. Door ACT therapie vergroot je je zelfvertrouwen en ontwikkel je kracht en wijsheid om positieve veranderingen aan te brengen. Door ACT  krijg je meer zelfvertrouwen, leer je om te gaan met onzekerheid en vergroot je je stressmanagement. Door ACT therapie sta je steviger in je schoenen waardoor je beter met allerlei mentale en psychische problemen kunt dealen. Angst, onzekerheid en stress krijgen geen vat meer op je. ACT training + coaching is nu gratis met het STAP-budget van de overheid.

Volledige vergoeding voor de korte ACT training + online coaching bij StressWise Alkmaar

Onze korte ACT training met 4 uur coaching kun je geheel kosteloos volgen met je STAP-budget. Maak gebruik van de unieke kans om Acceptance & Commitment Therapy te doen met subsidie van de overheid. Volg dus nu deze ACT training met een volledige vergoeding en vergroot je zelfvertrouwen. En krijg 4 persoonlijke online coach-sessies erbij. Schrijf je geheel vrijblijvend en kosteloos in voor deze effectieve combinatie van online ACT training en coaching.


ACT is bewezen effectief bij een diversiteit aan psychische klachten, zoals werkstress, burn-out, depressie, angst, vermoeidheid, concentratieproblemen, gejaagd gevoel, onrust, negatief zelfbeeld, onzekerheid, overspannenheid en perfectionisme.

ACT therapie of ACT training en coaching bij StressWise Alkmaar

In onze snel veranderende wereld waarbij prestatiedruk en sociale vergelijking de hoofdrol spelen kun je onzeker worden over wie je bent en wat je kunt. Ook kun je twijfels hebben over je huidige functioneren en je afvragen of je wel ‘goed genoeg bent’. Stress, gevoelens van angst of verdriet, depressieve gedachten, een negatief zelfbeeld, overspannenheid of perfectionisme kunnen een gevolg zijn. Door ACT therapie of training krijg je meer zelfvertrouwen, waardoor je lekkerder in je vel zit en weer beter functioneert en gelukkiger bent. Start de korte ACT training van 6 uur met 4 coachingssessies. Geheel online met persoonlijke aandacht voor jou. Gemakkelijk, efficiënt en geheel gratis met inzet van je STAP-budget.


Wat is ACT of Acceptance & Commitment Therapy?

ACT of Acceptance & Commitment Therapy is een krachtige vorm van cognitieve gedragstherapie, waarbij je (o.a.) je zelfvertrouwen versterkt. Ook vergroot je je stressmanagement, waardoor je sterker staat en uitdagingen en veranderingen gemakkelijker aankunt. ACT is praktisch en effectief. Je wordt in de korte ACT training + coaching stap voor stap begeleid om positieve veranderingen in gang te zetten. We

Vaak zijn dat kleine veranderingen die (uiteindelijk) leiden tot grote winst. ACT kan ervoor zorgen dat je minder angstig of depressief bent. Dat je beter voor jezelf leert op te komen. En vooral dat je meer vertrouwen hebt en dus minder onzeker bent. Na ACT therapie (of training) zul je sterker en daadkrachtiger zijn en het leven kunnen leiden dat je graag wilt. We gaan heel praktisch te werk en je ervaart direct resultaat: meer geluk en minder mentale klachten. Word de persoon die je wilt zijn, start met ACT therapie of een ACT training met 1-op-1 online coaching.

Sluiten
Gratis ACT e-book
Ontvang het gratis e-book ACT in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut.

Wij leiden ACT therapeuten op aan ons eigen instituut StressWise Academy

Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut. De ACT therapeuten van StressWise Alkmaar houden hun kennis up-to-date met scholing en doen regelmatig intervisie en supervisie met andere professionals. Alle therapeuten en psychologen van StressWise Alkmaar stellen zich op als mens en niet als (afstandelijke) professional. Deze warme aanpak zorgt ervoor dat onze trajecten uitermate succesvol zijn. Onze cliënten beoordelen ons met een 9. (Onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh)


Door ACT therapie leer je anders om te gaan met negatieve gedachten en onaangename gevoelens. Ook zorgt ACT therapie ervoor dat je je actief anders gaat gedragen. Positiever en meer gericht op jouw doelen.

Je kunt de inhoud van gedachten niet veranderen, je kunt wel leren er anders mee om te gaan

Door ACT therapie leer je anders om te gaan met negatieve gedachten en onaangename gevoelens. Ook zorgt ACT therapie ervoor dat je je actief anders gaat gedragen. Positiever en meer gericht op jouw doelen en wat je nog meer wilt in je leven. Dat onderzoek je en samen met de ACT therapeut zet je kleine stappen in de goede richting. Jij hoeft zelf niet te veranderen, je gaat wel leren effectiever gedrag te vertonen, zodat je minder last hebt van allerlei psychologische problematiek. ACT therapie duurt kort (2 tot 3 maanden) en is heel praktisch en effectief.


Door dat ACT therapie een praktische therapie is ga je zelf aan de slag. Een keer per week kom je bij onze psycholoog.

ACT therapie Alkmaar breng zelf positieve verandering aan

Door dat ACT therapie een praktische therapie is ga je zelf aan de slag. Een keer per week kom je bij onze psycholoog. Je doet praktische en kleine oefeningen, je bespreekt je dagelijkse activiteiten en wat je wilt veranderen. Je staat stil bij hoe je je voelt en wat je denkt. Dit speelt zich allemaal af in het nu, je verleden laten we met rust. ACT is dus geen diepgravende therapie, maar een lichte, warme, menselijke, moderne therapie die bewezen effectief is.

ACT therapie bij StressWise krijgt een hoge gemiddelde beoordeling van klanten
8

“Fijne groep en therapeut. In het begin stond ik wat sceptisch tegenover de cursus. Maar het heeft mij rust gebracht en handvatten voor de toekomst.”

9

“Voordat ik deze cursus ging starten was ik wat sceptisch, want ik was altijd van mening mindfulness is toch wat zweverig en dit past niet bij mij. Uiteindelijk heb ik besloten om uit mijn comfortzone te stappen en deze mindfulness-cursus open in te gaan. Door tijdens de trainingen stil te staan bij de achtergrond van bepaalde theorieën en trainingsmethodes is mindfulness meer gaan leven voor mij. Ook de oefeningen hebben mij bijgebracht dat ik meer stil kan staan bij momenten en meer kan leven in het nu. Hierdoor is deze cursus waardevol geweest voor mij.”

9

“Bij het ontdekken van mindfulness op de website van de Mindfulness fabriek kreeg ik de indruk dat dit wel wat voor mij kon zijn. Ik had niet kunnen bedenken dat de toepasbaarheid nog zoveel groter is dan verwacht. Ik heb echt handvaten gekregen om mijn weg te vervolgen. Ja, ik ervaar meer rust en ontspanning, maar soms ook helemaal niet en dat is niet erg. Je kan altijd teruggaan naar de oefeningen die je hebt geleerd en dat is het meest waardevol. Igor was een hele fijne begeleider. Rustig, met niet teveel woorden, maar goede vragen en zo nu en dan wat humor. Als ik een idee zou aandragen om deze training te verdiepen, zou er voor mij niet alleen vooraf aan de training een telefonisch gesprek mogen plaatsvinden, maar ook een keer tussentijds en aan het einde. Dan kan je eigen reflectie nog wat meer verdieping krijgen.”

8

“Fijne 8-weekse cursus gevolgd bij Sijmen, iemand die je snel op je gemak weet te stellen. 2,5 uur per keer leek me aanvankelijk lang, maar de tijd vloog steeds voorbij. Van harte aan te raden!”

8

“Ik voel me door de toepassing van ACT als een toeschouwer in een web, waarvan de draden me terugbrengen naar mezelf, op een meer neutrale wijze, dan voorheen. Het steeds teruggaan naar jezelf, ondanks pijnlijke gedachten of gevoelens, brengt meer acceptatie, en rust.”

9

“Door de cursus heb ik veel inzicht gekregen over mijn gedachtes en emoties over eten en kan ik beteren keuzes maken als het gaat om voeding.”

10

“Ik heb een cursus gevolgd bij StressWise en ben hier heel tevreden over. Ik vond de cursus prettig en heel erg leerzaam. De opbouw en de informatie was goed. De therapeut, Michel Meima was deskundig, betrokken, een goede leraar en een fijn persoon. De oefeningen waren soms echte eye-openers, met een direct effect waarbij ik regelmatig vol verbazing zat te lachen dat het ook daadwerkelijk werkte. De cursus had - zeker ook door alle schriftelijke informatie die we kregen toegestuurd - genoeg inhoud en diepgang. Een aanrader! Bedankt Michel voor de fijne lessen!”

9

“Ik heb de ACT-therapie bij Jeroen als prettig en zinvol ervaren. Na de eerste, verhelderende sessie werd direct meer duidelijk over de kern van het probleem waarna al snel nuttige tips konden worden toegepast in de praktijk. Aan de hand van opdrachten en de gesprekken kreeg dit steeds meer vorm waarna ik het gevoel heb dat ik meer controle heb in bepaalde situaties dan voorheen. Nogmaals bedankt voor de fijne sessies.”

10

“Prettige gesprekken. Kan goed luisteren en werkt met fijne methodes.”

VERANDER WAT JE WILT, ACCEPTEER WAT JE NIET KUNT VERANDEREN

Word krachtiger en verander je leven met ACT therapie, meld je aan voor een gratis kennismaking met onze ACT therapeut in Alkmaar

Je wilt psychische klachten aanpakken, maar je weet niet goed hoe. Misschien heb je al veel geprobeerd. Waarschijnlijk zelfs. En niets lijkt te helpen. Word zelf je psychische klachten de baas met de hulp van onze ACT therapeut. Vul het onderstaande formulier in of bel ons voor een gratis kennismaking en advies.

Sluiten
Psychische problemen oplossen door zelf in actie te komen?

Neem contact op met StressWise Alkmaar voor ACT therapie

Hulp nodig?
Kies je locatie