ACT therapie Alkmaar. Korte ACT training + online coaching geheel kosteloos.

VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN, VERMINDER STRESS EN ONZEKERHEID

Neem nu contact op

ACT therapie Alkmaar: vergroot je zelfvertrouwen, verminder stress, onzekerheid en angst

ACT of ‘Acceptance & Commitment Therapy’ is een krachtige methodiek voor positieve verandering. Door ACT therapie vergroot je je zelfvertrouwen en ontwikkel je kracht en wijsheid om positieve veranderingen aan te brengen. Door ACT  krijg je meer zelfvertrouwen, leer je om te gaan met onzekerheid en vergroot je je stressmanagement. Door ACT therapie sta je steviger in je schoenen waardoor je beter met allerlei mentale en psychische problemen kunt dealen. Angst, onzekerheid en stress krijgen geen vat meer op je. ACT training + coaching is nu gratis met het STAP-budget van de overheid.

Volledige vergoeding voor de korte ACT training + online coaching bij StressWise Alkmaar

Onze korte ACT training met 4 uur coaching kun je geheel kosteloos volgen met je STAP-budget. Maak gebruik van de unieke kans om Acceptance & Commitment Therapy te doen met subsidie van de overheid. Volg dus nu deze ACT training met een volledige vergoeding en vergroot je zelfvertrouwen. En krijg 4 persoonlijke online coach-sessies erbij. Schrijf je geheel vrijblijvend en kosteloos in voor deze effectieve combinatie van online ACT training en coaching.


ACT is bewezen effectief bij een diversiteit aan psychische klachten, zoals werkstress, burn-out, depressie, angst, vermoeidheid, concentratieproblemen, gejaagd gevoel, onrust, negatief zelfbeeld, onzekerheid, overspannenheid en perfectionisme.

ACT therapie of ACT training en coaching bij StressWise Alkmaar

In onze snel veranderende wereld waarbij prestatiedruk en sociale vergelijking de hoofdrol spelen kun je onzeker worden over wie je bent en wat je kunt. Ook kun je twijfels hebben over je huidige functioneren en je afvragen of je wel ‘goed genoeg bent’. Stress, gevoelens van angst of verdriet, depressieve gedachten, een negatief zelfbeeld, overspannenheid of perfectionisme kunnen een gevolg zijn. Door ACT therapie of training krijg je meer zelfvertrouwen, waardoor je lekkerder in je vel zit en weer beter functioneert en gelukkiger bent. Start de korte ACT training van 6 uur met 4 coachingssessies. Geheel online met persoonlijke aandacht voor jou. Gemakkelijk, efficiënt en geheel gratis met inzet van je STAP-budget.


Wat is ACT of Acceptance & Commitment Therapy?

ACT of Acceptance & Commitment Therapy is een krachtige vorm van cognitieve gedragstherapie, waarbij je (o.a.) je zelfvertrouwen versterkt. Ook vergroot je je stressmanagement, waardoor je sterker staat en uitdagingen en veranderingen gemakkelijker aankunt. ACT is praktisch en effectief. Je wordt in de korte ACT training + coaching stap voor stap begeleid om positieve veranderingen in gang te zetten. We

Vaak zijn dat kleine veranderingen die (uiteindelijk) leiden tot grote winst. ACT kan ervoor zorgen dat je minder angstig of depressief bent. Dat je beter voor jezelf leert op te komen. En vooral dat je meer vertrouwen hebt en dus minder onzeker bent. Na ACT therapie (of training) zul je sterker en daadkrachtiger zijn en het leven kunnen leiden dat je graag wilt. We gaan heel praktisch te werk en je ervaart direct resultaat: meer geluk en minder mentale klachten. Word de persoon die je wilt zijn, start met ACT therapie of een ACT training met 1-op-1 online coaching.

Sluiten
Gratis ACT e-book
Ontvang het gratis e-book ACT in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut.

Wij leiden ACT therapeuten op aan ons eigen instituut StressWise Academy

Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut. De ACT therapeuten van StressWise Alkmaar houden hun kennis up-to-date met scholing en doen regelmatig intervisie en supervisie met andere professionals. Alle therapeuten en psychologen van StressWise Alkmaar stellen zich op als mens en niet als (afstandelijke) professional. Deze warme aanpak zorgt ervoor dat onze trajecten uitermate succesvol zijn. Onze cliënten beoordelen ons met een 9. (Onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh)


Door ACT therapie leer je anders om te gaan met negatieve gedachten en onaangename gevoelens. Ook zorgt ACT therapie ervoor dat je je actief anders gaat gedragen. Positiever en meer gericht op jouw doelen.

Je kunt de inhoud van gedachten niet veranderen, je kunt wel leren er anders mee om te gaan

Door ACT therapie leer je anders om te gaan met negatieve gedachten en onaangename gevoelens. Ook zorgt ACT therapie ervoor dat je je actief anders gaat gedragen. Positiever en meer gericht op jouw doelen en wat je nog meer wilt in je leven. Dat onderzoek je en samen met de ACT therapeut zet je kleine stappen in de goede richting. Jij hoeft zelf niet te veranderen, je gaat wel leren effectiever gedrag te vertonen, zodat je minder last hebt van allerlei psychologische problematiek. ACT therapie duurt kort (2 tot 3 maanden) en is heel praktisch en effectief.


Door dat ACT therapie een praktische therapie is ga je zelf aan de slag. Een keer per week kom je bij onze psycholoog.

ACT therapie Alkmaar breng zelf positieve verandering aan

Door dat ACT therapie een praktische therapie is ga je zelf aan de slag. Een keer per week kom je bij onze psycholoog. Je doet praktische en kleine oefeningen, je bespreekt je dagelijkse activiteiten en wat je wilt veranderen. Je staat stil bij hoe je je voelt en wat je denkt. Dit speelt zich allemaal af in het nu, je verleden laten we met rust. ACT is dus geen diepgravende therapie, maar een lichte, warme, menselijke, moderne therapie die bewezen effectief is.

ACT therapie bij StressWise krijgt een hoge gemiddelde beoordeling van klanten
8

“De site van stresswise oogt professioneel en liet zien waar ik naar op zoek was! De communicatie van dit bedrijf liep echter niet heel vlot, ik moest aardig vaak achter hen aanzitten en ik kreeg steeds verkeerde of onvolledige informatie per mail. Gelukkig werd ik na een aantal weken heen en weer mailen toch geplaatst bij Henriëtte Rutten. Een top therapeut gevestigd in hartje Rotterdam. Hier leerde ik beter omgaan met stressvolle situaties. De vaardigheden van deze 8-daagse cursus neem je mee voor de rest van leven, gezien ze niet alleen op werk maar ook prive te gebruiken zijn. Uiteindelijk heb ik dus toch heel tevreden de sessies afgerond en ben ik blij dat ik voor stresswise heb gekozen!”

8

“De 8-weekse cursus heb ik heel positief ervaren. Vanaf de eerste minuut ben ik aangehaakt en niet meer afgehaakt. Oefeningen worden goed uitgelegd en het was heel prettig om te ervaren.”

8

“De cursus Mindfulness heeft me geleerd om met een heldere blik te kijken naar mezelf maar ook naar mijn omgeving. Nu maak ik meer tijd voor meditatie en de yoga oefeningen doe ik elke ochtend.”

8

“Ik ben mij bewuster geworden at ik er ook toe doen. Dat ik tijd voor mezelf moet vrij maken. En dat ik meer in het hier en nu moet leven. Het was voor mij een waardevolle cursus t.a.v. de locatie: De nieuwe ruimte is mooi, maar de temperatuur op de bovenverdieping is door het nog ontbreken van de verwarming niet ontspannen. De laatste cursus was de enige keer dat de temperatuur aangenaam was omdat de elektrische verwarming de heel dag had aangestaan. Ik begreep dat deze nieuwe locatie de enig is in de stad. Hoe moeten mensen die slechter te been zijn en de mindfullnesscursus willen doen boven komen?”

7

“Ik heb de sessies met Tanya altijd als fijn ervaren en het heeft mij geholpen in een lastige periode.”

7

“Aanrader!”

10

“Gwen zorgt voor een prettige en veilige sfeer. Ik voelde me gehoor en gezien tijdens de cursus. Er is ruimte voor eigen inbreng. Ook het contact met de andere cursisten heb ik als prettig ervaren.”

10

“Vanaf de eerste sessie voelde ik me op mijn gemak, en in de maanden daarna heb ik van Claudia heel gericht hulp gekregen. Ze was heel begripvol en snapte duidelijk waar ik hulp bij zocht. Ik heb nu het idee dat ik door middel van dit traject zelf verder kan.”

10

“Na Stresswise geschreven te hebben, werd ik snel en efficiënt geholpen en in contact gebracht met persoon( zie hieronder) die meta- cognitieve en ACT therapie doet. Daar ben ik in 6 sessies op een uitstekende, betrokken, kundige manier geholpen om mijn specifieke ‘probleem’ op te lossen. De begeleidende tekst hielp ook zeker. Er was een luisterend oor, met begrip, kennis en ervaring. Ik ben enorm blij dat ik dit traject gevolgd heb en ben dankbaar dat ik nu in betere doen ben.”

VERANDER WAT JE WILT, ACCEPTEER WAT JE NIET KUNT VERANDEREN

Word krachtiger en verander je leven met ACT therapie, meld je aan voor een gratis kennismaking met onze ACT therapeut in Alkmaar

Je wilt psychische klachten aanpakken, maar je weet niet goed hoe. Misschien heb je al veel geprobeerd. Waarschijnlijk zelfs. En niets lijkt te helpen. Word zelf je psychische klachten de baas met de hulp van onze ACT therapeut. Vul het onderstaande formulier in of bel ons voor een gratis kennismaking en advies.

Sluiten
Psychische problemen oplossen door zelf in actie te komen?

Neem contact op met StressWise Alkmaar voor ACT therapie

Hulp nodig?
Kies je locatie