Beoordeling 9,1
StressWise® Begeleid Afvallen Amstelveen

Begeleid Afvallen bij StressWise Amstelveen (ook online)

Gratis en vrijblijvend Kennismaken met onze leefstijlcoach in Amstelveen

Je wilt graag gezond afvallen, zonder dieet. Afvallen met begeleiding door een coach bij StressWise Amstelveen is dan een oplossing. Als je blijvend slanker wilt zijn is het noodzakelijk dat je je leefstijl verandert. Net als je andere gewoonten zijn je eet-patronen jaar na jaar ingesleten. Het is een illusie om te denken dat je met een dieet ook op langere termijn slanker bent. (meestal wordt je juist zwaarder door het ‘jojo-effect’). Als je je leefstijl definitief wilt veranderen, kun je ons programma Begeleid Afvallen in onze praktijk in Amstelveen of online volgen. Alleen, met een maatje of in een groep. Bel of mail met Ruth of Ariel van de StressWise Servicedesk voor het plannen van een kennismaking met onze leefstijlcoach in Amstelveen.

  • Startbaan 8, 1185 XR Amstelveen
Altijd vergoeding
Geen eigen risico
Gratis kennismaken
In onze praktijk of vanuit huis
Individueel of in een groep

Helpen door nabij te zijn

We hebben elkaar nodig. Een mens is een sociaal wezen. We hebben het tijdens de coronacrisis over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten FYSIEK AFSTAND houden en juist SOCIAAL NABIJ zijn. Onze leefstijlcoaches helpen je met liefde, warmte en plezier om jouw leven te verlichten. Juist in deze moeilijke tijd. We staan voor je klaar op onze locaties (met anderhalve meter afstand) en online via beeldbellen. Neem gerust contact met ons op.

Harrie Kolsteeg, ceo en founder

Begeleid Afvallen bij StressWise® Amstelveen

Doe vanaf nu alleen nog maar wat echt werkt. Afvallen is meestal een psychologische kwestie; het gaat om gedragsverandering. Met hulp van de leefstijlcoach van StressWise Amstelveen werk je actief aan een gezonde leefstijl en positieve verandering van je eetpatronen. In het Begeleid Afvallen programma word je bewust van patronen die ertoe leiden dat je te zwaar wordt en creëer je ruimte voor jezelf om een gezonder leefpatroon aan te leren. Door te oefenen ga je daadwerkelijk anders om met eten en val je gegarandeerd af. Je voelt je lichter, fitter en gelukkiger.

Afvallen met mindfulness en ACT onder begeleiding

Mindfulness speelt een grote rol bij Begeleid Afvallen van StressWise Amstelveen. Mindfulness betekent dat je met aandacht in het hier en nu bent, je niet te veel laat afleiden door gedachten en met gevoelens leert omgaan. Door mindfulness ontstaat ruimte voor bewuste gezonde keuzes. ACT (Acceptance & Commitment Therapy) is een tweede werkzame factor. Het zorgt ervoor dat je de juiste doelen stelt en bijbehorende acties inzet. De leefstijlcoach heeft als doel om je te helpen af te rekenen met overgewicht. Ga deze uitdaging nu aan. Individueel, met een maatje of in een groep.

10

“Tijdens de coronacrisis kwam ik bij Jen terecht, iedere week weer een baken van rust als ik in welke gemoedstoestand dan ook binnen kwam. Ik heb de cursus mindfulness als heel fijn ervaren, daarnaast nam Jen altijd ruim de tijd om de ervaringen/struggles die ik had met me te bespreken en me het antwoord in mezelf te laten vinden. Nooit was ze daarbij sturend, altijd vol vriendelijke aandacht en objectief.”

10

“The experience was excellent as per Lukas have directly pointed what was needed for me. Everything ran smoothly despite I needed sometime to re-schedule some appointments .. All the technics learned & shared are still usefull and I won't be shame to come back later if needed ...”

8

“Ik heb echt geleerd meer mindfull te zijn. Tijdens deze sessies krijg je veel handvaten en tips om meer in het hier en nu te leven. Het voordeel aan de persoonlijke sessies is dat je persoonlijke tips voor in de praktijk krijgt. Hanna vond ik geïnteresseerd en ze stelde kritische vragen waarover je na ging denken. Het grootste gedeelte van mijn ontwikkeling lag natuurlijk bij mezelf. Je moet openstaan voor verandering en er daadwerkelijk tijd en energie in steken.”

9

“In verband met een burn-out ben ik in contact gekomen met Mariëtte. Vanaf het begin toonde zij zich begripvol, scherp doch opbouwend op zowel de werk als de privé situatie. Daarbij zet ze de persoon (met alle rariteiten, patronen en aannames) centraal en zorgt ze dat de inzichten en verbeterpunten vanuit de cliënt zelf komen. Wat hierbij helpt is een grote interesse en een rotsvast geloof in het goede van ieder mens.”

10

“Heel fijn gesprek gehad met Hanna, waarin echt goed naar me geluisterd werd en ze voor mijn gevoel met mij veel dingen naar voren haalde over mij die ik zelf niet echt wist. Ik heb zelf last van burn out en door Hannas aanpak heb ik nu in elk geval wat tools om me te helpen. Ik heb maar 1 sessie gehad, maar heb het gevoel veel geleerd te hebben. Erg prettige ervaring, zou het aanraden!”

8

“Prettig en leerzaam ..hoop dit in de praktijk te kunnen gebruiken ...tijd zal het leren”

9

“Als persoon ben ik niet iemand die zich snel bloot geeft. Maar al na het eerste gesprek was er gelijk een klik met Mariëtte. Dit heeft er in geresulteerd dat we open en zonder belemmeringen van mijn kant het traject hebben kunnen afwerken. Ik heb er heel veel mee gekregen vooral om mij zelf beter te herkennen in veel opzichten. Niet dagelijks maar toch een paar keer per maand kan ik mij zelf nu heel erg makkelijk resetten. Waarvoor dank !”

10

“Vaak ga ik mee in de gevoelens en gedachten die ik op dat moment ervaar. Dit beïnvloedt mijn keuzes en het maakt me vaak erg onrustig en niet meer gefocust. Ook vaak zijn het negatieve gedachten die mij uit balans brengen. Jij bent het niet waard, je doet het alweer verkeerd, je bent ook te langzaam, dat had je niet moeten zeggen en je doet veel te weinig op 1 dag, wat een loser ben jij... en zo kan ik nog wel even doorgaan. In de cursus heb ik geleerd meer te relativeren, te aanschouwen, gevoelens en gedachten te zien als golven die toch wel over je heenkomen, maar altijd erop vertrouwend dat het ook weer weggaat. En dat ik dat allemaal aankan. Ik ben er nog lang niet, maar deze cursus met Jen als onze guide heeft mij heel veel gebracht. Ik noem het een aanrader!”

10

“Training gevolgd bij Hester Noort. Goede ervaring! We volgden een programma maar er was ook ruimte om dit aan te passen op eigen vragen/situatie. Ik kan Hester aanbevelen!”

Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan een gratis kennismaking bij de psycholoog van StressWise® Amstelveen

In een kennismakingsgesprek onderzoek je samen met je leefstijlcoach wat je nodig hebt en kun je ervaren of er een klik is. Dat kan telefonisch of in onze praktijk in Amstelveen. Maak nu een afspraak. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth of Ariel van de Servicedesk van StressWise Leefstijlcoaching. Wij weten wat het betekent om te worstelen, met je gewicht en met ongezonde gewoonten. Ruth en Ariel kunnen met je meedenken, je staat er niet alleen voor. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog van Amstelveen.

Waarom zou ik voor Begeleid Afvallen bij StressWise kiezen en niet ‘gewoon’ gaan lijnen?

Omdat bijna 100% van de ‘lijners’ niet blijvend afvalt door minder te eten en meer te bewegen. Je loopt bijna altijd tegen het ‘jo-jo effect’ aan: hoe meer je afvalt, hoe meer je aankomt als je het dieet weer loslaat. In de Begeleid Afvallen training helpt de trainer je met gedragsverandering. Je laat slechte, ongezonde gewoonten los en leert bewust gezonde keuzes te maken. Daarnaast leer je nieuwe gezonde gewoonten aan. Met de Begeleid afvallen training pak je de oorzaak van overgewicht aan. En alleen dat helpt je blijvend af te vallen.

Krijg ik een vergoeding voor de Begeleid Afvallen training?

Ja, je krijgt altijd een vergoeding. De hoogte is afhankelijk van je verzekering en je situatie. Als je geen vergoeding via je zorgverzekering krijgt, krijg je in ieder geval een royale vergoeding uit het StressWise fonds. Informeer hiernaar bij onze Servicedesk.

Klopt het dat ik ook niets vanuit mijn eigen risico hoef te betalen?

Ja dat klopt. De training wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Dus niet vanuit de basisverzekering. Daardoor heeft het geen invloed op je eigen risico.

Hoe ziet de Begeleid Afvallen training eruit?

Het programma bestaat uit 8 sessies. Je kunt de Begeleid Afvallen training in een groep doen of individueel of samen met iemand anders. De training is geschikt voor vrouwen én mannen vanaf 18 jaar. Je krijgt geen dieet en je hoeft niet meer te bewegen dan je nu al doet. In de training zitten wetenschappelijk bewezen interventies uit gedragstherapie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en verandermanagement. Tijdens de sessies doe je oefeningen en krijg je inzicht in jezelf en zicht op wat jij nodig hebt om blijvend af te vallen.

StressWise Begeleid Afvallen Amstelveen
  • Startbaan 8
  • 1185 XR Amstelveen
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie