Beoordeling 9,1
StressWise® Begeleid Afvallen Haarlemmermeer, Nu met luxe Giftbox

Online Begeleid Afvallen Training bij StressWise Haarlemmermeer, vergoeding mogelijk


Hulp bij afvallen? Doe een Online Training en ontvang een luxe Giftbox

Online Begeleid Afvallen Training helpt je om slanker te worden zonder dieet. Het gaat hierbij om bewustwording en positieve gedragsverandering. Je leert in acht weken anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Je kunt onze Begeleid Afvallen Training in een groepje doen. Of individueel of met een maatje, bijvoorbeeld je partner, vriend(in) of collega. Deelname aan een groepstraining Begeleid Afvallen kost €395. Een vergoeding is mogelijk. Tijdens de coronacrisis ontvang je een luxe giftbox met een waarde van €80 met ligmat, zitkussen, werkboek mindfulness en audiobestanden. Ontdek hier hoe je in twee maanden vanuit huis gemakkelijk en effectief aan je gewicht kunt werken.


Online Begeleid Afvallen Training bij StressWise® Haarlemmermeer is effectief

Doe vanaf nu alleen nog maar wat echt werkt. Vergeet diëten, want dat werkt bij hooguit 10% van de mensen. Dus zeer waarschijnlijk niet bij jou. Een dieet is zwaar en na korte tijd van afvallen val je altijd weer terug in oude gewoonten. Afvallen is een psychologische kwestie. Het gaat om bewustwording en gedragsverandering. Bij StressWise Haarlemmermeer werk je actief aan positieve verandering van je eetpatronen zonder dat het je veel moeite kost. Je gaat je eigen gedrag beter begrijpen en je wordt je bewust van patronen die ertoe leiden dat je te zwaar wordt. Zo creëer je ruimte voor jezelf om een gezonder leefpatroon aan te leren. Door te oefenen ga je daadwerkelijk anders om met eten en val je gegarandeerd af. Je voelt je lichter, fitter en gelukkiger.


Afvallen onder begeleiding met Succes-garantie en vergoeding

Bij StressWise Haarlemmermeer weten we hoe moeilijk het is om met diëten, pillen of met de sportschool af te vallen en vooral hoe lastig het is om hiermee een blijvend resultaat te behalen. Stress is een belangrijke oorzaak van niet-helpende en destructieve gedragspatronen, zoals emotie-eten, teveel willen eten en gedachten aan eten gedurende de dag. De belofte van onze Begeleid Afvallen Training is dat je met de juiste mentale begeleiding wel blijvend resultaat kunt behalen én met niet al te veel moeite. StressWise Haarlemmermeer helpt je de oorzaak van je ongezonde eetgewoonten weg te nemen door gezond gedrag te stimuleren. Jij stelt je eigen doelen en wij helpen je deze doelen gegarandeerd te halen. Zo bepaal je je eigen succes. Een vergoeding in de kosten is mogelijk. Informeer ernaar bij onze Servicedesk.

8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

Online Begeleid Afvallen Training: ideaal tijdens corona

We spreken over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten door corona FYSIEK AFSTAND houden maar juist SOCIAAL NABIJ zijn. StressWise is nabij en biedt in heel Nederland de Begeleid Afvallen Training. Online via videochat. In een groepje, een-op-een of samen met een ‘maatje’. Onze trainers begeleiden je met liefde, warmte en plezier en zo nodig intensief, zodat jij eindelijk bereikt wat je wilt: een gezonder lijf en een beter figuur. Doe mee met onze Online Begeleid Afvallen Training en ga voor een gelukkiger en vooral lichter leven. En natuurlijk minder stress.

Harrie Kolsteeg, directeur en founder


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Ontvang nu advies over afvallen bij StressWise® Haarlemmermeer

Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lars van onze Servicedesk. Wij weten wat het betekent om te worstelen, met je gewicht en met ongezonde gewoonten. Ruth, Ariel en Lars kunnen met je meedenken. Ook over kosten en vergoedingen. Je staat er dus niet alleen voor. Maak gerust een afspraak voor telefonisch advies. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Neem contact op
  • Online
  • Haarlemmermeer
  • 088 20 32 610
Waarom zou ik voor Begeleid Afvallen bij StressWise kiezen en niet ‘gewoon’ gaan lijnen?

Omdat bijna 100% van de ‘lijners’ niet blijvend afvalt door minder te eten en meer te bewegen. Je loopt bijna altijd tegen het ‘jo-jo effect’ aan: hoe meer je afvalt, hoe meer je aankomt als je het dieet weer loslaat. In de Begeleid Afvallen training helpt de trainer je met gedragsverandering. Je laat slechte, ongezonde gewoonten los en leert bewust gezonde keuzes te maken. Daarnaast leer je nieuwe gezonde gewoonten aan. Met de Begeleid afvallen training pak je de oorzaak van overgewicht aan. En alleen dat helpt je blijvend af te vallen.

Krijg ik een vergoeding voor de Begeleid Afvallen training?

Ja, je krijgt altijd een vergoeding. De hoogte is afhankelijk van je verzekering en je situatie. Als je geen vergoeding via je zorgverzekering krijgt, krijg je in ieder geval een royale vergoeding uit het StressWise fonds. Informeer hiernaar bij onze Servicedesk.

Klopt het dat ik ook niets vanuit mijn eigen risico hoef te betalen?

Ja dat klopt. De training wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Dus niet vanuit de basisverzekering. Daardoor heeft het geen invloed op je eigen risico.

Hoe ziet de Begeleid Afvallen training eruit?

Het programma bestaat uit 8 sessies. Je kunt de Begeleid Afvallen training in een groep doen of individueel of samen met iemand anders. De training is geschikt voor vrouwen én mannen vanaf 18 jaar. Je krijgt geen dieet en je hoeft niet meer te bewegen dan je nu al doet. In de training zitten wetenschappelijk bewezen interventies uit gedragstherapie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en verandermanagement. Tijdens de sessies doe je oefeningen en krijg je inzicht in jezelf en zicht op wat jij nodig hebt om blijvend af te vallen.

Hulp nodig?
Kies je locatie