StressWise® leefstijlcoaching, beoordeling: 9,1
Gezond en Begeleid Afvallen bij StressWise® leefstijlcoaching

Begeleid Afvallen met vergoeding in heel Nederland, op locatie of Online


Gezond afvallen met begeleiding

Hulp bij afvallen? Doe een Begeleid Afvallen Training op een van onze locaties, of Online met Giftbox

Begeleid Afvallen Training helpt je om slanker te worden zonder dieet. Het gaat hierbij om bewustwording en positieve gedragsverandering. Je leert in acht weken anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Je kunt onze Begeleid Afvallen Training in een groepje doen. Of individueel of met een maatje, bijvoorbeeld je partner, vriend(in) of collega. Een vergoeding is mogelijk. Bij deelname aan een Online Begeleid Afvallen groepstraining ontvang je een luxe giftbox met een waarde van €80 met ligmat, zitkussen, werkboek en audiobestanden. Ontdek hier hoe je in twee maanden gemakkelijk en effectief aan je gewicht kunt werken.


Hoofdkantoor van StressWise psychologen

Doe een Begeleid Afvallen Training bij StressWise®, Online of op een locatie bij jou in de buurt

StressWise geeft de achtweekse effectieve Begeleid Afvallen Training in een groep of individueel. Ook kun je de Begeleid Afvallen Training samen doen in een Maatjes Training. Vanuit ons hoofdkantoor, Villa Keizerstoren op de ‘s-Gravelandseweg 65 in Hilversum, geven onze trainer-coaches Online trainingen. Ook geven wij op verschillende locaties in Nederland de Begeleid Afvallen Training. Je ontvangt een werkboek met QR-codes voor digitale audiobestanden op onze website. Kijk hieronder in onze Online-agenda voor meer informatie en wanneer je een Online Begeleid Afvallen Training kunt volgen. Voor een Begeleid Afvallen Training bij jou in de buurt kun je de pagina van jouw stad raadplegen.

Agenda Begeleid Afvallen
Online
Woensdagavond 20/01
Begeleid Afvallen Groepstraining ONLINE
Vanuit huis
19:30 - 21:00 uur
Afvallen zonder dieet - training van 8 sessies op basis van de nieuwste inzichten in de psychologie
Info & aanmelden
Met succes-garantie
Woensdagavond 20 januari Begeleid Afvallen Groepstraining ONLINE

Begeleid Afvallen Training helpt je om slanker te worden zonder dieet. Je leert in 8 weken anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Je staat digitaal in verbinding met onze trainer-coach en andere deelnemers aan de training.

Meedoen is eenvoudig en voordelig

Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede internetverbinding nodig. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt aansluiten. Vergoeding via zorgverzekering, werkgever of ons eigen fonds. Daardoor kost de training jou als particulier of ZZP-er nooit meer dan €300.

Investering

€ 395 • Met vergoeding € 0 - € 300 • succes-garantie • inclusief luxe giftbox

Tijden en data

Woensdagavond 19:30 - 21:00 uur.

20 januari - 27 januari - 3 februari - 10 februari - 17 februari - 24 februari - 10 maart - 17 maart
Individueel of met z'n tweeën
Online
Individueel
Begeleid afvallen Individueel ONLINE
Vanuit huis
Wanneer het jou uitkomt
Afvallen zonder dieet - training van 8 sessies op basis van de nieuwste inzichten in de psychologie
Info & aanmelden
Met succes-garantie
Wanneer het jou uitkomt Begeleid Afvallen Training Individueel ONLINE

De individuele Begeleid Afvallen Training is een uitkomst als je het moeilijk vindt of als het niet mogelijk is om de training te volgen in een groep. Alle onderdelen van de groepstraining komen aan de orde in deze 8-weekse individuele training.

Voordelen

Individuele begeleiding, dus de training sluit beter aan bij jouw persoonlijke omstandigheden en behoeften. Je zit niet vast aan de geplande data van de groepstraining. Vanuit huis, lekker makkelijk. Inbegrepen: werkboek, digitale bestanden en trainingsmaterialen.

Investering

€ 760 • Met vergoeding € 0 - € 600 • succes-garantie • inclusief luxe giftbox

Tijden en data

Je kunt in overleg met de trainer-coach je eigen planning maken

Online
Met z'n tweeën
Begeleid afvallen Maatjes ONLINE
Vanuit huis
Wanneer het jou uitkomt
Afvallen zonder dieet - training van 8 sessies op basis van de nieuwste inzichten in de psychologie
Info & aanmelden
Met succes-garantie
Wanneer het jou uitkomt Begeleid Afvallen Maatjes Training ONLINE

Als je een Begeleid Afvallen Training wilt volgen samen met je partner, een goede vriend of vriendin, een familielid of collega, dan is Begeleid Afvallen Maatjes Training wat voor je. Je leert van en met elkaar, en we plannen onze spraken gezamenlijk. Alle onderdelen van de groepstraining komen aan de orde in deze 8-weekse individuele training.

Voordelen

Exclusieve begeleiding voor jou en je 'maatje', dus de training sluit goed aan bij jullie persoonlijke omstandigheden en behoeften. Voordeliger en gezelliger dan een individuele training. Je zit niet vast aan de geplande data van de groepstraining. Vanuit huis, lekker makkelijk. Inbegrepen: werkboeken, digitale bestanden en trainingsmaterialen.

Investering

€ 600 pp • Met vergoeding € 0 - € 480 pp • succes-garantie • inclusief luxe giftbox

Tijden en data

Jullie kunnen in overleg met de trainer-coach je eigen planning maken.

Sluiten  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise Leefstijlcoaching afvallen

Begeleid Afvallen Training bij StressWise® is effectief

Doe vanaf nu alleen nog maar wat echt werkt. Vergeet diëten, want dat werkt bij hooguit 10% van de mensen. Dus zeer waarschijnlijk niet bij jou. Een dieet is zwaar en na korte tijd van afvallen val je altijd weer terug in oude gewoonten. Afvallen is een psychologische kwestie. Het gaat om bewustwording en gedragsverandering. Bij StressWise werk je actief aan positieve verandering van je eetpatronen zonder dat het je veel moeite kost. Je gaat je eigen gedrag beter begrijpen en je wordt je bewust van patronen die ertoe leiden dat je te zwaar wordt. Zo creëer je ruimte voor jezelf om een gezonder leefpatroon aan te leren. Door te oefenen ga je daadwerkelijk anders om met eten en val je gegarandeerd af. Je voelt je lichter, fitter en gelukkiger. Doe een training op een van onze locaties of Online, gewoon vanuit je huis.


Onze collega Hanna van Ebbenhorst over Begeleid Afvallen Training: succes gegarandeerd

Bij StressWise weten we hoe moeilijk het is om met diëten, pillen of met de sportschool af te vallen en vooral hoe lastig het is om hiermee een blijvend resultaat te behalen. Stress is een belangrijke oorzaak van niet-helpende en destructieve gedragspatronen, zoals emotie-eten, teveel willen eten en gedachten aan eten. De belofte van onze Begeleid Afvallen Training is dat je met de juiste begeleiding wel blijvend resultaat kunt behalen én met niet al te veel moeite. StressWise helpt je de oorzaak van je ongezonde eetgewoonten weg te nemen door gezond gedrag te stimuleren. Jij stelt je eigen doelen en wij helpen je deze doelen gegarandeerd te halen. Zo bepaal je je eigen succes.

Hanna van Ebbenhorst, trainer-coach Begeleid Afvallen en ACT therapeut

 

StressWise psychologen en leefstijlcoaching
8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

Wat kan StressWise® voor jou betekenen?

De mensen van StressWise bieden hulp bij psychologische problemen en ongezonde gewoonten en patronen. Op een warme, menselijke manier. Wij helpen je accepteren wat je niet kunt veranderen (jezelf) en je energie richten op wat je wel kunt veranderen (je gedrag). We leren je anders te doen, zodat je je beter gaat voelen en positiever gaat denken. We helpen je bewust te worden van jezelf, de juiste keuzes te maken en actief te werken aan een gelukkiger leven met minder (relatie) stress. Kom in actie en zet de eerste stap: een kennismaking met onze coach/trainer Begeleid Afvallen. Gratis en vrijblijvend. Op een van onze locaties of online.

Harrie Kolsteeg, directeur


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Maak kennis met (Online) begeleid Afvallen Training bij StressWise® leefstijlcoaching

Bel, mail of WhatsApp met een van ons. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Wij kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met een van onze trainer-coaches. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Ruth, Ariel en Lisette, Servicedesk medewerkers StressWise leefstijlcoaching

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

StressWise psychologen maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out coaching en mindfulness. StressWise leefstijlcoaching heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.

  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie