Hulp bij een burn-out
Burn-out coach Groningen

Hulp bij een burn-out in Groningen

Je kunt van allerlei ontwikkelingen en omstandigheden stress krijgen: dagelijkse zaken, levensgebeurtenissen (life-events) en traumatische ervaringen. Daarnaast kun je alleen al door te denken aan de ‘moeilijkheden’ stress ervaren. Bovendien heeft de manier waarop je de stress ervaart (denk aan piekernachten) op haar beurt ook een bepaalde invloed. Daarnaast heeft ook je persoonlijkheid invloed op wat jij als stressvol ervaart en in welke mate. Zo kan onzekerheid bijvoorbeeld gemakkelijker leiden tot het ervaren van stress.

Ook je stemming en fitheid bepalen óf en hoeveel last je hebt van stress. Als je langdurig last hebt van stress kun je een burn-out ontwikkelen. Je hebt dan de signalen van je lichaam (die je maant om rust te nemen) totaal genegeerd en er niets mee gedaan. De omstandigheden zijn bij burn-out ook van belang; in een veeleisende omgeving heb je meer kans om in een burn-out terecht te komen. Rust nemen en bewust afstand nemen van de (negatieve) gedachten is ontzettend belangrijk als je een burn-out hebt.

Team Burn out Groningen

Burn-out coach in Groningen

Leren hoe je om kunt gaan met stress is minstens zo belangrijk, omdat je door automatische patronen gemakkelijk kunt blijven steken in een burn-out en ook weer gemakkelijk kunt terugvallen in stress en burn-out. Een coach van StressWise kan je helpen om de juiste stappen te zetten om burn-out te voorkomen (het beste scenario) of om op een goede manier om te gaan met een burn-out, zodat je weer verder kunt met je leven.

Contact met StressWise Psycholoog Groningen | Bel of mail met de Servicedesk van StressWise. In onze psychologenpraktijk aan de Sint Jansstraat 2K te Groningen kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Onze praktijk is gelegen op een rustige locatie in het centrum van Groningen, naast de Martinitoren en het Provinciehuis. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

StressWise Groningen, Sint Jansstraat 2K, 9712 JN Groningen

StressWise Burn out Groningen
  • Sint Jansstraat 2K
  • 9712 JN Groningen
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie