Bekijk aanbod


Hulp bij een burn-out in Groningen

Je kunt van allerlei ontwikkelingen en omstandigheden stress krijgen: dagelijkse zaken, levensgebeurtenissen (life-events) en traumatische ervaringen. Daarnaast kun je alleen al door te denken aan de ‘moeilijkheden’ stress ervaren. Bovendien heeft de manier waarop je de stress ervaart (denk aan piekernachten) op haar beurt ook een bepaalde invloed. Daarnaast heeft ook je persoonlijkheid invloed op wat jij als stressvol ervaart en in welke mate. Zo kan onzekerheid bijvoorbeeld gemakkelijker leiden tot het ervaren van stress.

Ook je stemming en fitheid bepalen óf en hoeveel last je hebt van stress. Als je langdurig last hebt van stress kun je een burn-out ontwikkelen. Je hebt dan de signalen van je lichaam (die je maant om rust te nemen) totaal genegeerd en er niets mee gedaan. De omstandigheden zijn bij burn-out ook van belang; in een veeleisende omgeving heb je meer kans om in een burn-out terecht te komen. Rust nemen en bewust afstand nemen van de (negatieve) gedachten is ontzettend belangrijk als je een burn-out hebt.

Kies je eigen psycholoog, therapeut of coach
Privé: Maaike
Privé: Stefanie
Vacature trainer therapeut
Geef aan hoe we je kunnen helpen
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Burn out Groningen
  • StressWise psychologen en trainers Burn out Groningen
  • Sint Jansstraat 2K
  • 9712 JN Groningen
  • 050 21 12 953
Bekijk de agenda groepstraining Burn out Groningen
Locaties in de buurt
Groningen Zuid
Zwolle
Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

Burn-out coach in Groningen

Leren hoe je om kunt gaan met stress is minstens zo belangrijk, omdat je door automatische patronen gemakkelijk kunt blijven steken in een burn-out en ook weer gemakkelijk kunt terugvallen in stress en burn-out. Een coach van StressWise kan je helpen om de juiste stappen te zetten om burn-out te voorkomen (het beste scenario) of om op een goede manier om te gaan met een burn-out, zodat je weer verder kunt met je leven.

Contact met StressWise Psycholoog Groningen | Bel of mail met de Servicedesk van StressWise. In onze psychologenpraktijk aan de Sint Jansstraat 2K te Groningen kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Onze praktijk is gelegen op een rustige locatie in het centrum van Groningen, naast de Martinitoren en het Provinciehuis. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

StressWise Groningen, Sint Jansstraat 2K, 9712 JN Groningen

Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging