Hulp bij een burn-out
Burn-out coach Groningen

Hulp bij een burn-out in Groningen

Je kunt van allerlei ontwikkelingen en omstandigheden stress krijgen: dagelijkse zaken, levensgebeurtenissen (life-events) en traumatische ervaringen. Daarnaast kun je alleen al door te denken aan de ‘moeilijkheden’ stress ervaren. Bovendien heeft de manier waarop je de stress ervaart (denk aan piekernachten) op haar beurt ook een bepaalde invloed. Daarnaast heeft ook je persoonlijkheid invloed op wat jij als stressvol ervaart en in welke mate. Zo kan onzekerheid bijvoorbeeld gemakkelijker leiden tot het ervaren van stress.

Ook je stemming en fitheid bepalen óf en hoeveel last je hebt van stress. Als je langdurig last hebt van stress kun je een burn-out ontwikkelen. Je hebt dan de signalen van je lichaam (die je maant om rust te nemen) totaal genegeerd en er niets mee gedaan. De omstandigheden zijn bij burn-out ook van belang; in een veeleisende omgeving heb je meer kans om in een burn-out terecht te komen. Rust nemen en bewust afstand nemen van de (negatieve) gedachten is ontzettend belangrijk als je een burn-out hebt.

Team Burn out Groningen
Harrie Kolsteeg executive coach in Almere, Hilversum en 't Gooi
Harrie Kolsteeg, executive coach, psycholoog en ceo

Harrie Kolsteeg, executive coach

Harrie Kolsteeg (1966) is executive coach, psycholoog, en ceo en founder van StressWise Nederland en co-founder van het opleidingsinstituut StressWise Academy te Utrecht. Als executive coach werkt hij vanuit zijn kantoor in Hilversum ‘t Gooi, en op locaties binnen de ruit Amsterdam – Almere – Amersfoort – Utrecht. Door zijn achtergrond als psycholoog, relatietherapeut en ceo en door zijn filosofische insteek, is Harrie waarschijnlijk een perfecte match voor als je als leider op zoek bent in executive coaching naar filosofische diepgang, verhelderende inzichten en zingeving. Als coachee bereik je met hem een zekere diepte doordat je gestimuleerd wordt tot zelfonderzoek zonder in oplossingen te denken. Het resultaat is dat je alleen nog gaat doen wat je werkelijk wilt.  Executive coaching bij Harrie Kolsteeg gaat in relatieve zin om reflectie over de betekenis van je leven en in absolute zin om je persoonlijke rol in relatie tot je zakelijke- en privéleven.

Wat is executive coaching?

Executive coaching is begeleiding bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Harrie Kolsteeg begeleidt executives, managers, leiders, artiesten en mediapersoonlijkheden die onderzoek willen doen naar (de relatie met) zichzelf of met belangrijke anderen. Mensen in een unieke positie die te maken hebben met issues waarmee ze niet bij hun omgeving terecht kunnen en waarbij de oplossing ligt in de eigen persoon, in het worden van een echte leider. De essentie van leiderschap bestaat uit richting geven en beslissingen nemen. En tevens ervoor zorgen dat de mensen aan wie je leiding geeft – je volgers – bij jou aanhaken en betrokken blijven. Bij persoonlijk leiderschap is het essentieel dat je zelf sterk betrokken blijft bij hetgeen je waardevol vindt en je niet laat afleiden of uit het veld laat slaan. Door executive coaching leer je in essentie om leiding te nemen over je eigen leven. Executive coaching gaat over jouw inhoud en de relatie met jezelf. Als je meesterschap in de wereld wilt uitoefenen zul je eerst meester over jezelf moeten worden.

Dit is een verwijspagina naar executive coaching van StressWise door Harrie Kolsteeg. Bezoek je deze pagina voor interesse in executive coaching, ga dan naar de pagina: stresswise.nl/executive-coaching/. Of neem direct contact op met Roeline Stellingwerf: 088 2032620, roeline@stresswise.nl.

Ben je geïnteresseerd in andere diensten van StressWise, ga dan naar stresswise.nl.

Meer info

Burn-out coach in Groningen

Leren hoe je om kunt gaan met stress is minstens zo belangrijk, omdat je door automatische patronen gemakkelijk kunt blijven steken in een burn-out en ook weer gemakkelijk kunt terugvallen in stress en burn-out. Een coach van StressWise kan je helpen om de juiste stappen te zetten om burn-out te voorkomen (het beste scenario) of om op een goede manier om te gaan met een burn-out, zodat je weer verder kunt met je leven.

Contact met StressWise Psycholoog Groningen | Bel of mail met de Servicedesk van StressWise. In onze psychologenpraktijk aan de Sint Jansstraat 2K te Groningen kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Onze praktijk is gelegen op een rustige locatie in het centrum van Groningen, naast de Martinitoren en het Provinciehuis. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

StressWise Groningen, Sint Jansstraat 2K, 9712 JN Groningen

StressWise Burn out Groningen
  • Sint Jansstraat 2K
  • 9712 JN Groningen
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie