StressWise® psychologen | Beoordeling 9
Burn-out coaching, meld je kosteloos en als je wilt anoniem aan

Verminder stress en voorkom een burn-out met je eigen coach op onze locaties, of online


Hulp bij burn-out

Hulp bij burn-out? Start met Burn-out Coaching – Liever voorkomen? Doe Burn-out Preventie Training

Heb je last van chronische stress of burn-out verschijnselen, zoals moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren en concentratie problemen? Wacht dan vooral niet te lang om hulp te vragen. Met de juiste Stress en Burn-out Coaching of een Burn-out Preventie Training kun je een burn-out voorkomen. Bij Burn-out Coaching wordt je individueel begeleid door een gespecialiseerde burn-out coach van StressWise. Je kunt ook deelnemen aan een Burn-out Preventie Training op een van onze locaties of Online. Je kunt op elk moment starten met coaching of met de training van elf wekelijkse sessies. Als je wilt deze week nog. Wij regelen alles voor je, ook dat je werkgever voor je betaalt. Voor particulieren en ZZP-ers hanteren we speciale lage tarieven. Ontdek hier hoe Burn-out Coaching en Burn-out Preventie Training jou kunnen helpen.


Hoofdkantoor van StressWise psychologen

Burn-out voorkomen? Start met StressWise® Preventie Training, Online of op een locatie bij jou in de buurt

Onze stress en burn-out preventie training bestaat uit elf (online) bijeenkomsten in de vorm van een  carrousel. Dat betekent dat je op elk moment kunt starten. Je hoeft geen weken of maanden te wachten. De training bestaat uit drie fasen: vermindering van klachten, defusie (afstand creëren tot gedachten) en het vinden van (nieuwe) energie en betekenis in je leven. Onze burn-out coaches geven de training vanuit ons hoofdkantoor, Villa Keizerstoren op de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum live Online. Ook geven onze burn-out coaches de training op locatie in Nederland. Kijk hieronder in onze Online-agenda voor meer informatie en wanneer je kunt aansluiten bij een Online Training. Voor een Burn-out Preventie Training bij jou in de buurt kun je de pagina van jouw stad raadplegen.


Hulp bij burn-out

Hulp bij burn-out? Maak een afspraak met de StressWise® burn-out coach, Online of op locatie

Een persoonlijk Burn-out Coachingstraject bij StressWise begint met een vrijblijvende kennismaking. De relatie tussen jou en je coach is een belangrijke succesfactor. Bewustwording en gedragsverandering staan centraal. Je gedrag bepaalt in belangrijke mate hoe je je voelt en hoe je denkt. Je gedrag kun je gemakkelijk aanpassen of veranderen. Veel makkelijker dan wat je denkt of voelt. Daardoor ligt een snelle oplossing binnen handbereik. Je burn-out coach helpt je gedragspatronen te veranderen en je krijgt handige tools aangereikt die je direct kunt toepassen. Door praktische oefeningen zorg je ervoor dat je gezonde gewoontes aanleert waardoor je stress-niveau aanzienlijk daalt. Laat ons nu weten of wij je werkgever kunnen inschakelen om een traject te starten.


Onze collega Eva Drager over Stress en Burn-out Preventie Training

Als je bang bent om tegen een burn-out aan te lopen is het noodzaak om er nu iets mee te doen. Wacht niet te lang met hulp vragen. Leg het bij je baas neer of – als je daar moeite mee hebt – neem contact op met ons. Wij kunnen je helpen en je werkgever betrekken. Zorg ervoor dat je niet burn-out raakt, want dat wil je absoluut niet. Neem contact met ons op en wij regelen alles voor je, ook met je werkgever. En we zorgen ervoor dat je stress niveau direct gaat afnemen, zodat je uit de gevarenzone kunt stappen. Het mooie aan onze training is dat je direct kunt starten in een lopende groep, Online of bij jou in de buurt. Superhandig!

Eva Drager, burn-out coach en ontwikkelaar Stress en Burn-out Preventie Training

Sluiten
Ervaringen, reviews voor StressWise psychologen en relatietherapie
10

“Ik heb ontzettend veel geleerd van Sijmen en van de fijne groep. Sijmen creëerde een veilige en accepterende sfeer. We deden goede oefeningen en er werd met goede vragen op dingen gereflecteerd. Ook de groep was bijzonder en open. Ik kijk er echt met een heel warm hart op terug. Heb veel geleerd en veel acceptatie/ liefde gevoeld!”

10

“Gwen was een erg fijne docente. Ze nam de tijd voor onze ervaringen en zat niet te streng op het vooraf bedachte programma. Ik voelde me op mijn gemak en gehoord. Ze legde duidelijk uit met praktijkvoorbeelden. Gemotiveerd om door te gaan met mindfulness.”

10

“Ik merk dat ik minder stress ervaar, beter dingen kan accepteren en minder oordeel. Dit geeft mij veel rust en ervaar ik als erg prettig. Ik kan iedereen deze cursus aanraden.”

8

“Na een paar wek n oefenen hervond ik mijn vermogen tot nachts doorslapen. Met behiulp van de begeleidende meditaties van Sijmen kreeg ik mijn malende gedachten terug in hun hok en hielden ze zich steeds vaker koest, zodat ik tenminste door kon slapen als ik s nachts wakker werd.”

8

“Hoe ervaar ik mijn dag of dit moment met acceptatie en zonder oordeel. Het mentale, de denkgeest, zien als een proces, iets dat komt en gaat. Meer bewust van de meerwaarde van luisteren naar je lichaam. Een gevoel van je mag er zijn zoals je bent.”

9

“Ik heb de 8 weekse training als leervol en leuk ervaren. Sijmen was een fijne trainer die op een prettige en veilige manier training gaf. Er was ruimte voor persoonlijke beleving en ervaringen. Ik heb geleerd om dichter bij mijzelf te komen, meer in het moment te leven en om minder te oordelen. Voor mij houdt de training na 8 weken niet op, maar neem ik lessen uit de training mee in mijn toekomstige dagelijkse leven.”

10

“Ik vond de cursus 'mindfulness' erg inzicht gevend. Ik heb gemerkt dat ik erg geneigd ben om te willen dat bepaalde gevoelens er niet zijn. Ik vond het mooi om te merken dat je een staat kan bereiken waarin alles er mag zijn. Het blijft oefenen daarmee, maar dat vind ik helemaal niet erg! Ook een erg prettige groep en goeie trainer, die ruimte gaf voor alles wat er was en ook doorvroeg.”

9

“De mindfulness training heeft mij het verschil laten zien (theorie) en voelen (oefeningen) tussen in gedachten verzonken zijn/ op de automatische piloot leven OF het bewust zijn in het moment. Waar ik begon met burnout klachten, angstaanvallen en in de modus van continue ‘aan’ staan zat, heb ik nu ervaren hoe ik mijzelf tot rust krijg. Hoe ik geniet van het NU, niet de hele tijd denk aan ‘wat moet ik zo doen, wat eten we vanavond, wat is de agenda van morgen’… Dit hoort er ook absoluut bij, maar niet 24/7. Met de momenten van rust (bewustzijn van het hier en nu), brengt mij dit kalmte en zijn in 8 weken de angstaanvallen en burnout klachten aanzienlijk minder. Het is geen wonderpil en vergt zelf veel oefening, maar deze manier van leven bevalt mij tot nu toe erg goed!”

10

“Deze training was heel fijn om aan deel te nemen. Ook heel goed te doen online, met alle begeleidende meditaties, bodyscans en andere oefeningen, kon ik vanuit huis makkelijk en comfortabel deelnemen zoals het voor mij goed voelde. Ik heb aan de oefeningen ook veel gehad, ik kon vrij snel deze in mijn dagelijks leven toepassen, oftewel je huiswerk opdrachten doen, alles uitproberen om vervolgens te ervaren wat goed bij me past, of wat bij het moment past. Daarbij kwam er meer bewustzijn van omgeving, focus en alle zintuigen kwamen weer meer naar boven, het ervaren van het hier en nu. Rust in mezelf vinden ook op de stressvolle momenten. Al wordt je misschien niet geheel rustig maar je leert er anders mee om te gaan, het mag zijn wat het is, en dat is voor dat moment goed. De mindfulness trainer Sijmen zorgde voor een relaxte sfeer, gevoel van veiligheid en vertrouwen om te delen wat je wilde. Zeer prettig hoe hij de oefeningen begeleide. Maar ook zijn ervaringen deelde. Open en eerlijk. Het mag zijn wat het is.”


Harrie Kolsteeg is psycholoog en executive coach en schrijft over moedig leiderschap

Wat kan StressWise® voor jou betekenen?

De mensen van StressWise bieden hulp bij psychologische problemen en ongezonde gewoonten en patronen. Op een warme, menselijke manier. Wij helpen je accepteren wat je niet kunt veranderen (jezelf) en je energie richten op wat je wel kunt veranderen (je gedrag). We leren je anders te doen, zodat je je beter gaat voelen en positiever gaat denken. We helpen je bewust te worden van jezelf, de juiste keuzes te maken en actief te werken aan een gelukkiger leven met minder stress, zodat je geen gevaar loopt op een (tweede) burn-out. Kom in actie en zet de eerste stap: een kennismaking met onze burn-out coach. Gratis en vrijblijvend. Op een van onze locaties of online.

Harrie Kolsteeg, directeur


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Maak kennis met (Online) Burn-out Coaching en Preventie Training bij StressWise® psychologen

Bel, mail of WhatsApp met een van ons. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Wij kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met een van onze burn-out coaches. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Ruth, Ariel en Lisette, Servicedesk medewerkers StressWise psychologen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

StressWise psychologen maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out preventie, mindfulness en veerkracht training. StressWise leefstijl experts heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.

  • 's-Gravelandseweg 65
  • 1217 EJ Hilversum (ons hoofdkantoor)
Hulp nodig?
Kies je locatie