StressWise® psychologen | Beoordeling 9
Burn-out coaching, meld je kosteloos en als je wilt anoniem aan

Verminder stress en voorkom een burn-out met je eigen coach op onze locaties, of online


Hulp bij burn-out

Hulp bij burn-out? Start met Burn-out Coaching – Liever voorkomen? Doe Burn-out Preventie Training

Heb je last van chronische stress of burn-out verschijnselen, zoals moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren en concentratie problemen? Wacht dan vooral niet te lang om hulp te vragen. Met de juiste Stress en Burn-out Coaching of een Burn-out Preventie Training kun je een burn-out voorkomen. Bij Burn-out Coaching wordt je individueel begeleid door een gespecialiseerde burn-out coach van StressWise. Je kunt ook deelnemen aan een Burn-out Preventie Training op een van onze locaties of Online. Je kunt op elk moment starten met coaching of met de training van elf wekelijkse sessies. Als je wilt deze week nog. Wij regelen alles voor je, ook dat je werkgever voor je betaalt. Voor particulieren en ZZP-ers hanteren we speciale lage tarieven. Ontdek hier hoe Burn-out Coaching en Burn-out Preventie Training jou kunnen helpen.


Hoofdkantoor van StressWise psychologen

Burn-out voorkomen? Start met StressWise® Preventie Training, Online of op een locatie bij jou in de buurt

Onze stress en burn-out preventie training bestaat uit elf (online) bijeenkomsten in de vorm van een  carrousel. Dat betekent dat je op elk moment kunt starten. Je hoeft geen weken of maanden te wachten. De training bestaat uit drie fasen: vermindering van klachten, defusie (afstand creëren tot gedachten) en het vinden van (nieuwe) energie en betekenis in je leven. Onze burn-out coaches geven de training vanuit ons hoofdkantoor, Villa Keizerstoren op de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum live Online. Ook geven onze burn-out coaches de training op locatie in Nederland. Kijk hieronder in onze Online-agenda voor meer informatie en wanneer je kunt aansluiten bij een Online Training. Voor een Burn-out Preventie Training bij jou in de buurt kun je de pagina van jouw stad raadplegen.


Hulp bij burn-out

Hulp bij burn-out? Maak een afspraak met de StressWise® burn-out coach, Online of op locatie

Een persoonlijk Burn-out Coachingstraject bij StressWise begint met een vrijblijvende kennismaking. De relatie tussen jou en je coach is een belangrijke succesfactor. Bewustwording en gedragsverandering staan centraal. Je gedrag bepaalt in belangrijke mate hoe je je voelt en hoe je denkt. Je gedrag kun je gemakkelijk aanpassen of veranderen. Veel makkelijker dan wat je denkt of voelt. Daardoor ligt een snelle oplossing binnen handbereik. Je burn-out coach helpt je gedragspatronen te veranderen en je krijgt handige tools aangereikt die je direct kunt toepassen. Door praktische oefeningen zorg je ervoor dat je gezonde gewoontes aanleert waardoor je stress-niveau aanzienlijk daalt. Laat ons nu weten of wij je werkgever kunnen inschakelen om een traject te starten.


Onze collega Eva Drager over Stress en Burn-out Preventie Training

Als je bang bent om tegen een burn-out aan te lopen is het noodzaak om er nu iets mee te doen. Wacht niet te lang met hulp vragen. Leg het bij je baas neer of – als je daar moeite mee hebt – neem contact op met ons. Wij kunnen je helpen en je werkgever betrekken. Zorg ervoor dat je niet burn-out raakt, want dat wil je absoluut niet. Neem contact met ons op en wij regelen alles voor je, ook met je werkgever. En we zorgen ervoor dat je stress niveau direct gaat afnemen, zodat je uit de gevarenzone kunt stappen. Het mooie aan onze training is dat je direct kunt starten in een lopende groep, Online of bij jou in de buurt. Superhandig!

Eva Drager, burn-out coach en ontwikkelaar Stress en Burn-out Preventie Training

Sluiten
Ervaringen, reviews voor StressWise psychologen en relatietherapie
10

“De groep was erg fijn en divers. We hebben van elkaars ervaringen geleerd. Sijmen begeleide de trainingen erg prettig en rustig. Ik heb veel geleerd over mindfulness en hoe ik dit kan toepassen. Bedank!”

9

“Wij hadden al wat (slechte) therapie-ervaringen dus we waren een beetje afwachtend toen we voor het eerst bij Mariëtte kwamen. Die twijfels waren echter snel verdwenen. Mariëtte is een prettige therapeute die haar afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Ze is absoluut niet zweverig, integendeel: ze weet snel door te dringen tot de kern van de problemen. Bovendien prikkelde ze ons voortdurend om anders te kijken naar ons eigen gedrag. Mariëtte heeft ons in een aantal sessies geholpen om beter met elkaar te communiceren. Met haar tips en adviezen kunnen we samen weer vooruit.”

10

“Mijn relatie stond op de brink van de afgrond toen ik begon, maar is nu weer dusdanig hersteld dat er volledige liefde tussen ons is. Als beide personen er open minded in gaan en bereid zijn aan zichzelf te werken, dan is deze therapie zeker de moeite waard om goede handvaten te geven tot herstel!”

10

“We zijn erg blij met de gesprekken! Het heeft ons geholpen in onze relatie. Ilse is zeker aan te raden.”

10

“Jeroen heeft mij doormiddel van ACT geholpen met inzicht krijgen in mijn denken. Door goed aan te sluiten bij waar ik behoefte aan had heb ik de gesprekken als zeer positief ervaren.”

10

“Mariëtte heeft me erg goed geholpen bij het (her)zien van opvattingen over mijn identiteit; hoge verwachtingen; "success" en belangrijkste waarden. ACT therapie biedt een heldere aanpak met concreet resultaat. Daarnaast heeft Mariëtte een fijne, open en empathische persoonlijkheid. Kortom; aanrader.”

10

“Het waren 8 intensieve sessies waar de resultaten al heel snel merkbaar waren. De scherpe kantjes verdwenen al snel en mijn zin om activiteiten te ondernemen kwam terug. Ik ben bijzonder blij met de wisselwerking tussen de therapeut en mij. Veel vernieuwende inzichten ben ik rijker geworden, en, voor mij heel belangrijk, de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van mindfulness werd niet vergeten. Ik ben dan ook naar huis gegaan met een boekenlijst van haar om mijn nieuwsgierigheid naar het vakgebied te bevredigen. Ik ben zeer blij met de oefeningen die ik elke dag trouw doe. Ze zijn een opstartpunt voor mijn dagen geworden”

10

“Heb het gevoel dat zowel therapeut Sylvia als ikzelf op een hele fijne en open manier doelgericht hebben samengewerkt, zonder gevoelige punten te omzeilen. Het voelde echt als maatwerk, waardoor zeer veel is bereikt en ik met een roadmap voor jaren weet wat me verder te doen staat. ACT is voor mij een grote eye opener gebleken naar oplossingsrichtingen... Voel nu veel meer ruimte, rust en perspectief, hartelijk dank!”

9

“Bij aanmelden gelijk reactie van stressWise en binnen 2 weken kennismaking en start online training 1x per week met Bree, wat ik als een hele prettige samenwerking heb ervaren door het aanbieden van de juiste trainingen, info + filmpjes ter ondersteuning van de theorie en betrokken houding . In vijf sessies heb ik geleerd om controle te krijgen over mijn gedachten door piekertijd te beperken, aandacht op afstand en aandachtstrainingen te doen, keuze te maken om wel of niet in de gedachtentrein te stappen en de focus te verplaatsen buiten mezelf. Voor mij resulteert dit in verbetering van stemming, slaap, energie en levenslust. Als ik kon kiezen uit face to face therapie of online, had ik face to face gekozen, maar MCT training online was toch helemaal oké !!”


Harrie Kolsteeg is executive coach en schrijft over moedig leiderschap

Wat kan StressWise® voor jou betekenen?

De mensen van StressWise bieden hulp bij psychologische problemen en ongezonde gewoonten en patronen. Op een warme, menselijke manier. Wij helpen je accepteren wat je niet kunt veranderen (jezelf) en je energie richten op wat je wel kunt veranderen (je gedrag). We leren je anders te doen, zodat je je beter gaat voelen en positiever gaat denken. We helpen je bewust te worden van jezelf, de juiste keuzes te maken en actief te werken aan een gelukkiger leven met minder stress, zodat je geen gevaar loopt op een (tweede) burn-out. Kom in actie en zet de eerste stap: een kennismaking met onze burn-out coach. Gratis en vrijblijvend. Op een van onze locaties of online.

Harrie Kolsteeg, directeur


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Maak kennis met (Online) Burn-out Coaching en Preventie Training bij StressWise® psychologen

Bel, mail of WhatsApp met een van ons. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Wij kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met een van onze burn-out coaches. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Ruth, Ariel en Lisette, Servicedesk medewerkers StressWise psychologen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

StressWise psychologen maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out preventie, mindfulness en veerkracht training. StressWise leefstijl experts heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.

  • 's-Gravelandseweg 65
  • 1217 EJ Hilversum (ons hoofdkantoor)
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie