Beoordeling 9,1
CooL Programma StressWise® Amsterdam Zuid

CooL GLI programma bij StressWise Leefstijlcoaching Amsterdam Zuid, volledige vergoeding

Gratis en vrijblijvend Kennismaken met onze CooL leefstijlcoach in Amsterdam Zuid

CooL is een erkend GLI leefstijl programma voor volwassen die willen afvallen. Je krijgt daarbij hulp van een CooL leefstijlcoach. Het CooL programma van StressWise Amsterdam Zuid wordt volledig vergoed als je overgewicht hebt. Vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico. Met het CooL programma wordt je 24 maanden lang gratis begeleid door de onze leefstijlcoach. Daarom kun je ook echt afvallen. Vooraf kun je even kennismaken met de CooL leefstijlcoach van StressWise Amsterdam Zuid. Het CooL GLI leefstijl programma vindt plaats in onze praktijk in Amsterdam Zuid en/of online. Bel of mail met Ruth of Berber van de StressWise Servicedesk voor het plannen van een kennismaking met onze CooL leefstijlcoach in Amsterdam Zuid.

CooL programma

CooL programma bij StressWise® Amsterdam Zuid

Het CooL programma is ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je komt in aanmerking voor volledige vergoeding als je overgewicht hebt (BMI tussen 25 en 30) en een verhoogd risico op (chronische) ziektes, zoals diabetes en hart- en vaatziekten of als je ernstig overgewicht hebt (BMI hoger dan 30). Vraag een verwijsbrief van je huisarts voor CooL met volledige vergoeding. Je hebt dan recht op 24 maanden gratis begeleiding door onze CooL leefstijlcoach. StressWise Amsterdam Zuid helpt je graag om af te vallen, zodat jij je fitter, gezonder en gelukkiger voelt.

Sluiten
CooL programma GLI Leefstijlcoaching

CooL is een officieel GLI leefstijl programma voor afvallen

Met CooL wordt je 24 maanden lang begeleid door een CooL leefstijlcoach. StressWise Amsterdam Zuid helpt je met afvallen en een gezondere leefstijl. We gaan samen voor een geweldig resultaat. Je komt 16 keer met de CooL groep van ongeveer 15 mensen bij elkaar en je krijgt acht gesprekken met je CooL leefstijlcoach. Je krijgt hulp bij voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Je leert hoe je ongezond gedrag blijvend kunt veranderen in gezonde gewoonten. En je krijgt steun van de andere deelnemers. Je deelt ervaringen en je bent er voor elkaar op moeilijke momenten. Je staat er niet meer alleen voor. Meld je nu aan voor CooL leefstijlcoaching in Amsterdam Zuid.

10

“Tijdens de coronacrisis kwam ik bij Jen terecht, iedere week weer een baken van rust als ik in welke gemoedstoestand dan ook binnen kwam. Ik heb de cursus mindfulness als heel fijn ervaren, daarnaast nam Jen altijd ruim de tijd om de ervaringen/struggles die ik had met me te bespreken en me het antwoord in mezelf te laten vinden. Nooit was ze daarbij sturend, altijd vol vriendelijke aandacht en objectief.”

10

“The experience was excellent as per Lukas have directly pointed what was needed for me. Everything ran smoothly despite I needed sometime to re-schedule some appointments .. All the technics learned & shared are still usefull and I won't be shame to come back later if needed ...”

8

“Ik heb echt geleerd meer mindfull te zijn. Tijdens deze sessies krijg je veel handvaten en tips om meer in het hier en nu te leven. Het voordeel aan de persoonlijke sessies is dat je persoonlijke tips voor in de praktijk krijgt. Hanna vond ik geïnteresseerd en ze stelde kritische vragen waarover je na ging denken. Het grootste gedeelte van mijn ontwikkeling lag natuurlijk bij mezelf. Je moet openstaan voor verandering en er daadwerkelijk tijd en energie in steken.”

9

“In verband met een burn-out ben ik in contact gekomen met Mariëtte. Vanaf het begin toonde zij zich begripvol, scherp doch opbouwend op zowel de werk als de privé situatie. Daarbij zet ze de persoon (met alle rariteiten, patronen en aannames) centraal en zorgt ze dat de inzichten en verbeterpunten vanuit de cliënt zelf komen. Wat hierbij helpt is een grote interesse en een rotsvast geloof in het goede van ieder mens.”

10

“Heel fijn gesprek gehad met Hanna, waarin echt goed naar me geluisterd werd en ze voor mijn gevoel met mij veel dingen naar voren haalde over mij die ik zelf niet echt wist. Ik heb zelf last van burn out en door Hannas aanpak heb ik nu in elk geval wat tools om me te helpen. Ik heb maar 1 sessie gehad, maar heb het gevoel veel geleerd te hebben. Erg prettige ervaring, zou het aanraden!”

8

“Prettig en leerzaam ..hoop dit in de praktijk te kunnen gebruiken ...tijd zal het leren”

9

“Als persoon ben ik niet iemand die zich snel bloot geeft. Maar al na het eerste gesprek was er gelijk een klik met Mariëtte. Dit heeft er in geresulteerd dat we open en zonder belemmeringen van mijn kant het traject hebben kunnen afwerken. Ik heb er heel veel mee gekregen vooral om mij zelf beter te herkennen in veel opzichten. Niet dagelijks maar toch een paar keer per maand kan ik mij zelf nu heel erg makkelijk resetten. Waarvoor dank !”

10

“Vaak ga ik mee in de gevoelens en gedachten die ik op dat moment ervaar. Dit beïnvloedt mijn keuzes en het maakt me vaak erg onrustig en niet meer gefocust. Ook vaak zijn het negatieve gedachten die mij uit balans brengen. Jij bent het niet waard, je doet het alweer verkeerd, je bent ook te langzaam, dat had je niet moeten zeggen en je doet veel te weinig op 1 dag, wat een loser ben jij... en zo kan ik nog wel even doorgaan. In de cursus heb ik geleerd meer te relativeren, te aanschouwen, gevoelens en gedachten te zien als golven die toch wel over je heenkomen, maar altijd erop vertrouwend dat het ook weer weggaat. En dat ik dat allemaal aankan. Ik ben er nog lang niet, maar deze cursus met Jen als onze guide heeft mij heel veel gebracht. Ik noem het een aanrader!”

10

“Training gevolgd bij Hester Noort. Goede ervaring! We volgden een programma maar er was ook ruimte om dit aan te passen op eigen vragen/situatie. Ik kan Hester aanbevelen!”

Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan een gratis kennismaking met de CooL leefstijlcoach van StressWise® Amsterdam Zuid

Vooraf aan het CooL programma maak je even kennis met de CooL leefstijlcoach in Amsterdam Zuid. Onze leefstijlcoaches helpen je met liefde, warmte en plezier om jouw leven te verlichten. Je kunt je vragen stellen en ervaren of jullie een klik hebben. Wij houden ons aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth of Berber van de Servicedesk van StressWise Leefstijlcoaching. Zij kunnen samen met jou nagaan of het CooL programma wat voor je is en kunnen je verder informeren. StressWise is en blijft de toegankelijkste psycholoog van Amsterdam Zuid. Ook voor leefstijlcoaching.

Waarom is deelnemen aan het CooL programma gratis?

CooL is in feite een recept dat niet bestaat uit pillen, maar uit begeleiding van de leefstijlcoach met als doel een gezond en fit leven. Het verkleint bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten. Wist je trouwens dat 1 op de 4 vrouwen in Nederland overlijd aan hart- of vaatziekte en dat spinazie echt een ‘superfood’ is voor je hart?

Waarom zou ik voor CooL kiezen en niet ‘gewoon’ gaan lijnen?

Omdat bijna 100% van de ‘lijners’ niet blijvend afvalt door minder te eten en meer te bewegen. Je loopt bijna altijd tegen het ‘jo-jo effect’ aan: hoe meer je afvalt, hoe meer je aankomt. Jouw vaste CooL leefstijlcoach begeleidt je twee jaar lang en helpt je wel blijvend af te vallen. Je voelt je fitter en gezonder met ons COOL programma. Weet jij trouwens wanneer je je fit en gezond voelt? Vaak is dat wanneer je lekker in je vel zit, weinig stress hebt, geen volle buik hebt en voldoende energie om naast je werk ook met plezier andere dingen op te pakken.

Wanneer mag ik meedoen met het CooL programma?

Je mag met ons COOL programma meedoen als je:

  • 18 jaar of ouder bent
  • En overgewicht hebt (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten hebt
  • Of ernstig overgewicht hebt (een BMI van meer dan 30)

Wil je weten wat jouw BMI is? Dan kun je deze calculator gebruiken.

Hoe ziet het gratis COOL programma eruit?

Het CooL programma duurt 24 maanden en bestaat uit een combinatie van groepssessies en enkele individuele gesprekken. Dat is best lang. Maar met je vaste leefstijlcoach krijg je inzicht in wat goed is voor jou en hoe jij goede keuzes kunt maken in een omgeving met veel prikkels en reclames vol suiker en vet. Je krijgt geen dieet of trainingsprogramma, maar inzicht in je gewoonten en hoe je deze kunt aanpassen. Wist je trouwens dat je door stress en slecht slapen meer vet opslaat?

Klopt het dat ik ook niets vanuit mijn eigen risico hoef te betalen?

Ja dat klopt. Je kunt kosteloos deelnemen aan het leefstijltraject: het wordt volledig vergoed vanuit de basiszorgverzekering en heeft geen invloed op je eigen risico.

Kan ik ook 1 jaar deelnemen?

Nee dat kan niet. Wanneer je besluit om je leefstijl echt te veranderen dan is dat best moeilijk vol te houden. Dan is jouw vaste leefstijlcoach er 2 jaar lang om je te begeleiden en te motiveren om toch door te gaan. Zo heb je de rest van je leven plezier van deze investering in jezelf.

Vergoeden alle zorgverzekeraars het COOL programma?

Verreweg de meeste verzekeraars vergoeden het COOL programma. Wil je zeker weten hoe het bij jouw zorgverzekering zit? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
  • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding StressWise Fonds
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie