Beoordeling 9,1
CooL Programma StressWise® Haarlemmermeer

CooL GLI programma bij StressWise Leefstijlcoaching Haarlemmermeer, volledige vergoeding

Gratis en vrijblijvend Kennismaken met onze CooL leefstijlcoach in Haarlemmermeer

CooL is een erkend GLI leefstijl programma voor volwassen die willen afvallen. Je krijgt daarbij hulp van een CooL leefstijlcoach. Het CooL programma van StressWise Haarlemmermeer wordt volledig vergoed als je overgewicht hebt. Vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico. Met het CooL programma wordt je 24 maanden lang gratis begeleid door de onze leefstijlcoach. Daarom kun je ook echt afvallen. Vooraf kun je even kennismaken met de CooL leefstijlcoach van StressWise Haarlemmermeer. Het CooL GLI leefstijl programma vindt plaats in onze praktijk in Haarlemmermeer en/of online. Bel of mail met Ruth of Berber van de StressWise Servicedesk voor het plannen van een kennismaking met onze CooL leefstijlcoach in Haarlemmermeer.


CooL programma

CooL programma bij StressWise® Haarlemmermeer

Het CooL programma is ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je komt in aanmerking voor volledige vergoeding als je overgewicht hebt (BMI tussen 25 en 30) en een verhoogd risico op (chronische) ziektes, zoals diabetes en hart- en vaatziekten of als je ernstig overgewicht hebt (BMI hoger dan 30). Vraag een verwijsbrief van je huisarts voor CooL met volledige vergoeding. Je hebt dan recht op 24 maanden gratis begeleiding door onze CooL leefstijlcoach. StressWise Haarlemmermeer helpt je graag om af te vallen, zodat jij je fitter, gezonder en gelukkiger voelt.

Sluiten • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CooL programma GLI Leefstijlcoaching

CooL is een officieel GLI leefstijl programma voor afvallen

Met CooL wordt je 24 maanden lang begeleid door een CooL leefstijlcoach. StressWise Haarlemmermeer helpt je met afvallen en een gezondere leefstijl. We gaan samen voor een geweldig resultaat. Je komt 16 keer met de CooL groep van ongeveer 15 mensen bij elkaar en je krijgt acht gesprekken met je CooL leefstijlcoach. Je krijgt hulp bij voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Je leert hoe je ongezond gedrag blijvend kunt veranderen in gezonde gewoonten. En je krijgt steun van de andere deelnemers. Je deelt ervaringen en je bent er voor elkaar op moeilijke momenten. Je staat er niet meer alleen voor. Meld je nu aan voor CooL leefstijlcoaching in Haarlemmermeer.

8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan een gratis kennismaking met de CooL leefstijlcoach van StressWise® Haarlemmermeer

Vooraf aan het CooL programma maak je even kennis met de CooL leefstijlcoach in Haarlemmermeer. Onze leefstijlcoaches helpen je met liefde, warmte en plezier om jouw leven te verlichten. Je kunt je vragen stellen en ervaren of jullie een klik hebben. Wij houden ons aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth of Berber van de Servicedesk van StressWise Leefstijlcoaching. Zij kunnen samen met jou nagaan of het CooL programma wat voor je is en kunnen je verder informeren. StressWise is en blijft de toegankelijkste psycholoog van Haarlemmermeer. Ook voor leefstijlcoaching.

Waarom is deelnemen aan het CooL programma gratis?

CooL is in feite een recept dat niet bestaat uit pillen, maar uit begeleiding van de leefstijlcoach met als doel een gezond en fit leven. Het verkleint bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten. Wist je trouwens dat 1 op de 4 vrouwen in Nederland overlijd aan hart- of vaatziekte en dat spinazie echt een ‘superfood’ is voor je hart?

Waarom zou ik voor CooL kiezen en niet ‘gewoon’ gaan lijnen?

Omdat bijna 100% van de ‘lijners’ niet blijvend afvalt door minder te eten en meer te bewegen. Je loopt bijna altijd tegen het ‘jo-jo effect’ aan: hoe meer je afvalt, hoe meer je aankomt. Jouw vaste CooL leefstijlcoach begeleidt je twee jaar lang en helpt je wel blijvend af te vallen. Je voelt je fitter en gezonder met ons COOL programma. Weet jij trouwens wanneer je je fit en gezond voelt? Vaak is dat wanneer je lekker in je vel zit, weinig stress hebt, geen volle buik hebt en voldoende energie om naast je werk ook met plezier andere dingen op te pakken.

Wanneer mag ik meedoen met het CooL programma?

Je mag met ons COOL programma meedoen als je:

 • 18 jaar of ouder bent
 • En overgewicht hebt (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten hebt
 • Of ernstig overgewicht hebt (een BMI van meer dan 30)

Wil je weten wat jouw BMI is? Dan kun je deze calculator gebruiken.

Hoe ziet het gratis COOL programma eruit?

Het CooL programma duurt 24 maanden en bestaat uit een combinatie van groepssessies en enkele individuele gesprekken. Dat is best lang. Maar met je vaste leefstijlcoach krijg je inzicht in wat goed is voor jou en hoe jij goede keuzes kunt maken in een omgeving met veel prikkels en reclames vol suiker en vet. Je krijgt geen dieet of trainingsprogramma, maar inzicht in je gewoonten en hoe je deze kunt aanpassen. Wist je trouwens dat je door stress en slecht slapen meer vet opslaat?

Klopt het dat ik ook niets vanuit mijn eigen risico hoef te betalen?

Ja dat klopt. Je kunt kosteloos deelnemen aan het leefstijltraject: het wordt volledig vergoed vanuit de basiszorgverzekering en heeft geen invloed op je eigen risico.

Kan ik ook 1 jaar deelnemen?

Nee dat kan niet. Wanneer je besluit om je leefstijl echt te veranderen dan is dat best moeilijk vol te houden. Dan is jouw vaste leefstijlcoach er 2 jaar lang om je te begeleiden en te motiveren om toch door te gaan. Zo heb je de rest van je leven plezier van deze investering in jezelf.

Vergoeden alle zorgverzekeraars het COOL programma?

Verreweg de meeste verzekeraars vergoeden het COOL programma. Wil je zeker weten hoe het bij jouw zorgverzekering zit? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

 • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
 • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
 • Vergoeding werkgever
 • Vergoeding zorgverzekering
 • Vergoeding StressWise Fonds
 • 088 20 32 610
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie