StressWise® psychologen | beoordeling 9
Hoe gaat StressWise® om met de pandemie? Informatie voor particulieren en zzp-ers

Wij houden je hier op de hoogte


Relatietherapie bij StressWise

Coronacrisis in Nederland. We zijn al bijna een jaar verder.

Nederland is op 15 december 2020 voor de tweede keer in een lockdown gegaan. Wat betekent dit voor de dienstverlening van StressWise? Individuele sessies (zoals therapie en individuele training) en sessies met twee personen (relatietherapie en maatjes training) kunnen gewoon doorgang vinden onder de maatregelen die al van kracht waren. Wij houden ons aan de 1,5 meter regel, er is ruime gelegenheid om je handen te wassen en deurklinken en ander materiaal wordt regelmatig gereinigd. Je kunt met een gerust hart onze locaties blijven bezoeken. Groepstrainingen en lessen van onze Academy vinden online plaats tot na de lockdown. Therapie, trainingen en cursussen vinden ook online plaats.


Afvallen zonder dieet

We leven in onzekere tijden. Hoe lang hou je onzekerheid vol en wanneer wordt je angstig?

StressWise kan helpen. Ook online. Wij kunnen je onzekerheid en angst verzachten. Ook als je last hebt van depressieve gevoelens en piekergedachten kunnen we je direct helpen. Op de pagina behandeling leggen we kort uit hoe onze live online dienstverlening werkt. Je hebt hiervoor alleen een smartphone, tablet of computer met een stabiele internetverbinding nodig. Vraag onze Servicedesk om meer informatie over:

 • Online Therapie
 • Online Relatietherapie
 • Online Mindfulness Training
 • Online Begeleid Afvallen
 • Online Beter Slapen

StressWise® neemt maatregelen om mee te werken aan een beheersbare verspreiding van het virus.

StressWise volgt het nieuws rondom het coronavirus nauwlettend. We volgen de adviezen van de overheid direct op. Hieronder houden we jou op de hoogte van het laatste nieuws en de maatregelen die we treffen. Nederland is vanaf 15 december in een lockdown die inmiddels is verlengd tot en met eind februari 2021. Gedurende deze periode gaan de lessen van onze Academy online. Alle individuele sessies (therapie en training), maatjes-trainingen en relatietherapie kunnen gewoon doorgaan op onze locaties. We vragen iedereen 1,5 meter afstand te houden, geen handen te geven en deze regelmatig te wassen. Zo zorgen we er samen voor dat we veilig aan onze missie kunnen blijven werken en een bijdrage leveren aan een beheersbare verspreiding van het virus.


Wat kun jij, als cliënt doen?

We vragen iedereen om verstandig om te gaan met de dreiging van het virus. Niet in de angst te schieten en verstandig te handelen. Als je ziek bent of (lichte) ziekteverschijnselen hebt bel dan met je psycholoog, therapeut of trainer om te bespreken wat je het beste kunt doen. Voor de hand ligt dat je thuis blijft en het traject online volgt. Als je zelf niet ziek bent én geen huisgenoot hebt die koorts heeft en graag naar onze praktijk komt, vragen wij je om

 • Goed en regelmatig je handen te wassen
 • Te hoesten en te niezen in de binnenkant van je elleboog
 • Papieren zakdoekjes te gebruiken
 • Zo min mogelijk je gezicht aan te raken
 • Geen handen te geven
 • Anderhalve meter afstand te houden

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

StressWise staat voor verbinding. Het is één van onze kernwaarden. Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep gekregen, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk besmettingen plaatsvinden en dat de druk op de ziekenhuizen en het zorgpersoneel beheersbaar blijft. Als we er samen voor zorgen dat we de huidige beperkingen in acht houden, kunnen wij onverminderd en met evenveel enthousiasme doorgaan met het bieden van hulp bij mentale problematiek aan jou. Op maandagavond 16 maart 2020 ging Nederland voor de eerste keer in lockdown. Onze premier zei toen: laten we een beetje op elkaar letten. Wij geven hier graag gehoor aan. Zo zorgen we er samen voor dat wij zelf en onze naasten, maar vooral ook de kwetsbaren – ouderen en mensen met verminderde weerstand – vrij blijven van het coronavirus.


Coronavirus Covid-19, online therapie en mindfulnesstraining bij StressWise Psychologen

Stel al je vragen, ook over corona, aan Ruth, Lisette, Ariel en Lody van de StressWise® Servicedesk.

Voor direct advies, aanmelden of voor al je vragen kun je tijdens kantooruren met ons bellen. StressWise biedt voor iedereen gratis en vrijblijvend advies en een gratis kennismakingsgesprek. Online of in onze praktijk. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Wij weten dat de drempel om hulp te zoeken hoog kan zijn. Ruth, Lisette, Ariel en Lody kunnen met je meedenken en de drempel verlagen. Neem gerust contact op.

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

 • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
 • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
 • Vergoeding werkgever
 • Vergoeding zorgverzekering
 • Vergoeding StressWise Fonds
 • 088 20 32 610
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie