Je wilt met iemand praten

Je zit niet lekker in je vel, je zit vast, je loopt ergens tegenaan, je bent neerslachtig, depressief of angstig, je voelt je onzeker, je weet niet goed wat je met jezelf of met je situatie aanmoet, je piekert teveel, je slaapt niet goed, je hebt veel meegemaakt of iets heftigs. Er kan van alles in je leven spelen of er kan iets opduiken waar je niet direct raad mee weet en waar je ook in je omgeving, met familie of vrienden, niet goed over kunt praten. Dan is het heel fijn als er iemand tijd voor je neemt om echt naar je te luisteren, iemand die je begrijpt en met je meedenkt. Iemand die samen met je onderzoekt wat je nodig hebt om uit de benauwde, beklemmende of verwarrende situatie te komen waar je in zit. Iemand die niet eindeloos met je reflecteert op het verleden, maar je helpt om stappen vooruit te zetten om een nieuw en fris perspectief te creëren.

Gesprekstherapie of coaching

Gesprekstherapie klikt wat zwaar, vandaar dat we hier ook de term coaching gebruiken. Door te vertellen over jezelf en je omgeving wordt je huidige problematiek helder en krijg je weer lucht. Je leert zaken ordenen waardoor overzicht ontstaat en je leert duidelijke gezonde keuzes maken. Je kunt je emoties uiten en je gedachten delen. Door jezelf te begrijpen (gedachten én emoties), door te zien hoe je in relatie staat tot anderen, door te ontdekken welke kant je op wilt, door (nieuwe) zingeving in je leven te brengen kun je snel weer verder.

Doel gesprekstherapie of coaching

Inzicht in je eigen (levens)verhaal en bewustwording van je behoeften, werken aan concrete doelen.

Resultaat gesprekstherapie of coaching

Vermindering van stress, depressie, onzekerheid en andere mentale klachten, verlichting, opluchting, een nieuw perspectief.

Focus gesprekstherapie of coaching

Vertellen, verbinden, onderzoeken, doelen stellen.

Vergoeding

Afhankelijk van je zorgverzekeraar en pakket krijg je een vergoeding voor gesprekstherapie. Als je geen recht hebt op vergoeding kun je altijd nog een vergoeding krijgen uit het fonds van StressWise psychologen. Vaak zijn werkgevers bereid (een deel) te betalen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Als je dat wilt nemen we hiervoor contact op met je werkgever.

Gesprekstherapeuten en coaches

De gesprekstherapeuten en coaches van StressWise psychologen hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van cliënten met een diversiteit aan problemen en klachten. En je zult merken dat zij werken vanuit compassie, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Echt contact en exclusieve aandacht voor jou, van mens tot mens.

StressWise Psychologen Servicedesk

Het is altijd verstandig om te overleggen met een van onze therapeuten/coaches of gesprekstherapie of coaching passend is of dat er misschien iets anders nodig is. Bel of mail met Jennifer, Simone, Danielle of Arjen van de StressWise Servicedesk voor info, overleg of een vrijblijvende afspraak. Sluit deze pop-up en klik of tap op een van de buttons rechtsboven of vul het digitale informatieformulier in onderaan de pagina (onder de agenda). Een verwijzing van je huisarts is niet nodig.

Lees verder

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
  • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding StressWise Fonds
  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie