Coaching

Door te vertellen over jezelf en je omgeving wordt je huidige problematiek helder. Je leert zaken ordenen en duidelijke keuzes maken. Je kunt je emoties uiten en je gedachten delen. Door jezelf te begrijpen (gedachten én emoties), door te zien hoe je in relatie staat tot anderen, door te ontdekken welke kant je op wilt, door (nieuwe) zingeving in je leven te brengen kun je snel weer verder.

Lees verder over gesprekstherapie of coaching

Je zit niet lekker in je vel, je zit vast, je loopt ergens tegenaan, je bent neerslachtig, depressief of angstig, je voelt je onzeker, je weet niet goed wat je met jezelf of met je situatie aanmoet, je piekert teveel, je slaapt niet goed, je hebt veel meegemaakt of iets heftigs. Er kan van alles in je leven spelen of er kan iets opduiken waar je niet direct raad mee weet en waar je ook in je omgeving, met familie of vrienden, niet goed over kunt praten. Dan is het heel fijn als er iemand tijd voor je neemt om echt naar je te luisteren, iemand die je begrijpt en met je meedenkt. Iemand die samen met je onderzoekt wat je nodig hebt om uit de benauwde, beklemmende of verwarrende situatie te komen waar je in zit. Hieronder kun je teksten lezen van onze gesprekstherapeuten en coaches. Over wat zij meemaken in de behandelkamer, over successen en over momenten dat het tegenzit. Wij zijn ook maar mensen en dat lees je hier terug.

Terug naar het overzicht
Lees ook eens over MBLW begeleid afvallen training
Meld je aan voor een gratis intake

Blog: Niet ondanks de zwaarte, maar dankzij

4 juni, 2018

Niet ondanks de zwaarte, maar dankzij StressWise is opgericht om naast mensen te staan die het (tijdelijk) moeilijk hebben. Gewone mensen zoals jij en ik. Mensen die zich afvragen of het wel goed met hun gaat en misschien wel denken dat zij lijden aan een depressie of een burn-out. Mensen die net als ik angsten […]

Lees verder →