Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise Gouda

StressWise psychologen Gouda voor stress, burn-out, depressie, angst, relatietherapie en meer

StressWise psychologen Gouda is zeer succesvol in de aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, onzekerheid, depressie en SOLK-klachten. Ook helpt onze relatietherapeut je graag als je relatieproblemen hebt. De StressWise psycholoog gaat uit van je kracht, niet van je klacht. Wij werken met de nieuwste methodieken in de gedragstherapie, zoals ACT. Een positieve benadering van moeilijke dingen. Samen werken aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Dat is onze belofte. Samen met StressWise onderzoek je waar je mogelijkheden liggen en doe je wat nodig is om snel te herstellen. Daarbij halen we letterlijk alles uit de kast.

 

Team Gouda

Van klacht naar kracht

Soms ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een ACT training of mindfulness training. Dit kan in een groep (kijk in de agenda), met een ‘maatje’ of individueel. Als er meer nodig is of als je dat graag wilt kun je individueel therapie volgen bij Mariette, Lex, Riemke, Isabella of een van de andere ACT therapeuten of psychologen. Je kunt zelf een keus maken of met de servicedesk overleggen. Zo snel mogelijk weer zelfstandig verder vanuit een benadering van mens tot mens.

ACT therapie, relatietherapie, mindfulnesstraining: vergoeding mogelijk, geen eigen risico!

Therapie en training van StressWise Gouda wordt doorgaans vergoed en gaat NIET ten koste van je eigen risico. Verwijzing van de huisarts is niet nodig. Veel werkgevers zijn bereid de trainingen, coaching of therapie van StressWise voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben veel warme contacten met werkgevers. Je kunt ook je opleidingsbudget inzetten. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvende intake op onze  locatie in Gouda. Gratis parkeren in de buurt. Samen aan de slag. We helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Gouda
  • Gouda
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie