99% beveelt ons aan
8-weekse Mentaal fit training en 4 sessies coaching, kosteloos met STAP-budget

VERBETER JE ZELFMANAGEMENT: WORD MENTAAL STERKER EN KRIJG MEER ENERGIE

Ga naar de agenda
Deelnemers aan Mindfulness Mentaal fit training

Je wilt vooral de dingen doen die je leuk vind, maar je komt er maar niet toe

En dat is heel frustrerend. Word je geleefd? Moet je (te) veel, van anderen én van jezelf? Komt je takenlijst nooit af en is deze voornamelijk gevuld met zaken die je eigenlijk liever niet doet. Wil je juist andere dingen doen waar je blij van wordt en kom je daar maar niet aan toe? Heb je gedachten die je tegenhouden om waardevolle dingen te doen? Als je antwoord op deze vragen ja is, kun je jezelf troosten met de gedachte dat je niet alleen staat. Heel veel mensen komen niet toe aan wat ze eigenlijk zouden willen doen. Mentaal fit training is een 8-weekse training die je helpt om mentaal sterker en flexibeler te worden, en over meer energie te beschikken om de dingen te doen die jij eigenlijk wilt doen, maar waar je maar niet aan toe komt.


De trainer van Mindfulness Mentaal fit training

Niet alleen je omgeving, ook je eigen gedachten houden je tegen

Negatieve en moeilijke gedachten hebben de overhand in ons hoofd. Bovendien tillen we ook zwaarder aan negatieve gedachten; zij hebben meer impact op je dan positieve gedachten. Voorbeeld. Wat heeft meer impact op je: verlies van je portemonnaie met honderd euro erin? Of het winnen van hetzelfde bedrag bij een loterij? Waarschijnlijk loop je nog dagen rond met het idee van verlies en ben je de winst al snel weer vergeten. Negatieve gedachten hebben invloed op hoe je je voelt en maken je voorzichtig en angstig. Een competitieve omgeving maakt het er niet makkelijker op. Hoe kom je aan de kracht en energie om de dingen te doen die jij graag wilt doen en een betekenisvol leven te leiden?


Tijdens de mentaal fit training werk je samen met je trainer en andere deelnemers aan het versterken van je mentale toestand en het verhogen van je energieniveau. De training heeft een doorloop van 8 weken (20 uur), de coaching bestaat uit 4 sessies van 1 uur.

Word mentaal sterker met een 8-weekse mentaal fit training op locatie of online met extra coaching

Tijdens de mentaal fit training werk je samen met je trainer en andere deelnemers aan het versterken van je mentale toestand en het verhogen van je energieniveau. De training heeft een doorloop van 8 weken (20 uur), de coaching bestaat uit 4 sessies van 1 uur.

 • Mentaal fit training: onder leiding van een trainer onderzoek je wat voor jou belangrijk is en waar je energie van krijgt en hoe je de focus die je hebt ontwikkeld kunt omzetten in waardevolle actie. En hoe je obstakels kunt overwinnen.
 • Online coach sessies: na de training onderzoek je samen met je coach in 4 sessies hoe je je mentale fitheid verder kunt versterken en waar je het beste je energie in kunt stoppen.

Wil jij mentaal krachtiger zijn en meer energie krijgen van het werk wat je doet en de activiteiten die je ontplooit? Volg dan de mentaal fit training op locatie in Amsterdam of online. Geheel kosteloos met STAP-budget.


Tijdens de Mentaal fit training leer je vaardigheden (soft skills) die je helpen mentaal sterker en flexibeler te worden. Je weet wat je waarden zijn en leert ernaar leven en je kunt waarden omzetten in doelen en gerichte actie.

Resultaat van de 8-weekse Mentaal fit training met persoonlijke coaching

Tijdens de Mentaal fit training leer je vaardigheden (soft skills) die je helpen mentaal sterker en flexibeler te worden:

 • Je weet wat je waarden zijn en leert ernaar leven;
 • Je kunt waarden omzetten in doelen en gerichte actie;
 • Je kunt je gevoelens beter reguleren;
 • Je vergroot je mentale flexibiliteit;
 • Je voelt je steviger en sterker;
 • Je hebt meer energie om dingen aan te pakken.

Doordat je mentaal sterker en flexibeler bent ben je in staat meer betekenis aan je leven en je werk te kunnen geven. En hiermee maak je je leven een stuk lichter en leuker. Schrijf je geheel kosteloos in voor deze training via de agenda.

8

“Fijne cursus, veel tips gehad die makkelijk op te pakken zijn in het dagelijkse leven, waardoor stress minder kans heeft en druk minder vat heeft op mij als persoon”

9

“Na een eerdere behandeling bij een GZ-psycholoog bleef een onvoldaan gevoel de boventoon voeren. Op eigen initiatief ben ik een zoektocht gestart en zo kwam ik uit bij ACT en Stresswise. De eerste ontmoeting met therapeut Tanya Reitsma voelde meteen al als een grote opluchting. Ze gaf me meteen het gevoel dat ik mezelf kon en mocht zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen werd er gekeken hoe ik beter met bepaalde situaties om zou kunnen gaan. Er is door Tanya echt gefocust op het liefhebben van mezelf. In plaats van dat er een 'probleem' werd opgelost, ging het erom te leren mezelf te accepteren. Het is makkelijk om te zeggen dat het goed gaat als er niet verder wordt doorgevraagd door anderen, maar nu gaat het écht goed met me en dat geeft me enorm veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Ik mag er zijn!”

8

“Wanneer chronische stress de oorzaak is van je disfunctioneren dan is ieder advies om je weer energiek en gelukkig te voelen welkom. Ik heb mindfullness als welkom ervaren maar het betekent ook hard werken, dagelijks blijven oefenen, waarbij je bewust blijft van je lichaam. Van het hoofd naar het hart. Bewust ademhalen en dit blijvend als basis blijven hanteren. De beloning is groot. De motivatie blijft voorwaardelijk. Voor mijzelf zijn 8 sessies te kort, En zoek een vervolg van deze prettige en interactieve bijeenkomsten.”

10

“Jeroen Kortooms wist op een professionele wijze mij de juiste vragen voor te leggen, waardoor ik ontzettend veel inzicht in mijn casuïstiek heb gekregen. Zijn relaxte, onbevangen manier van benaderen zorgde ervoor dat ieder gesprek snel diepgang had, zonder te forceren. Een hele positieve ervaring.”

8

“Hele fijne lessen gehad onder de begeleiding van Henriëtte. Zowel tijdens de lessen als daarbuiten, zeer betrokken en empatisch. Haar zou ik 5 sterren geven. De communicatie vanuit de Mindfulnessfabriek kan iets beter, vandaar de 4 sterren.”

10

“Ik heb dmv mijn sessies met Tanya veel kunnen ontdekken over diepzittende emoties en hoe ik hier aandacht aan kan geven. Ik heb mij altijd veilig gevoeld bij haar en heb waardering voor hoe ze mij heeft kunnen helpen inzien dat ik mezelf tijd mag gunnen om dit proces te doorlopen. Eveneens zijn haar holistische blik en behandelmethodes verfrissend na de standaard ggz gesprekken die ik eerder heb ervaren. Dit heeft mij meer ruimte geboden om precies te werken aan de kwesties die mij in de weg zaten. Ik kan nu zeggen dat ik meer open sta voor mijn eigen emoties, ze beter een plek kan geven/verwerken en ze minder wegdruk wat voorheen stress veroorzaakte (terwijl ik niet wist waar die stress vandaan kwam).”

10

“Met lage verwachtingen ben ik begonnen en verrijkt ben ik eruit gekomen. Zelfinzicht geleerd. Ik ga zeker verder de mindfulness weg.”

8

“In het begin wat sceptisch omdat ik niet precies wist hoe dit mij zou helpen. Na een paar lessen zag ik aan mezelf dat ik er al onbewust mee bezig was en mij dus meer vertrouwen gaf in het process. Uiteindelijk heb ik er zeker wat aan gehad en ga ik steeds meer oude gewoontes uit de weg waardoor ik ook meer bewuster ben met mijn keuzes.”

10

“Positieve ervaring onder omstandigheden natuurlijk. Dan heb ik het over relatietherapie. In principe kom je hier alleen als het niet goed gaat of als er nog iets te verbeteren valt, zo ook voor mij/ons. De sessies waren bij Susanne. Er wordt goed geluisterd, geobserveerd en op het juiste moment de juiste vragen gesteld waardoor je zelf tot je blinde vlekken kan komen. Stukje bewustwording op een subtiele manier wat je ook laat nadenken over de oplossingen. Dit is een kwaliteit waar Susanne over beschikt. Op een empathische manier toch kritisch zijn en het probleem aankaarten om je zo vooruit te helpen. De rest moet je zelf doen. Ik zou Susanne iig aanbevelen.”

StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 1 mei.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!


Mariëtte schrijft over haar ervaringen in haar relatietherapie praktijk en verzorgt intensieve relatietherapie in Toscane

Schrijf je nu in voor de 8-weekse mentaal fit training met 4 online coachingsessies

Gun jezelf een Mentaal fit training mét coaching. Veel mensen gaan naar de sportschool om fysiek fit te worden en te blijven. Bedenk dat het misschien nog wel belangrijker is om je ‘mind’ te trainen. Een gezonde geest in in gezond lichaam maakt gelukkig. Mentaal welzijn is tegenwoordig nog niet zo gemakkelijk te verkrijgen of te behouden. Met de training Mentaal fit werk je bewust aan je mentale welzijn. Probeer het en schrijf je in voor de training op onze locatie in Amsterdam of online. In de agenda hieronder kun je je eenvoudig inschrijven. Na je inschrijving ontvang je binnen enkele werkdagen een bevestiging. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten.

Mariëtte Huibrechtse, mindfulness trainer en therapeut


Twijfel niet langer en maak werk van jezelf. Echt, je bent tot veel meer in staat dan je denkt, en dat ontdek je met de Mentaal fit training.

Twijfel je aan deelname aan de Mentaal fit training of aan het nut ervan?

Bedenk dan eens wat je mist als je de Mentaal fit training niet volgt. Misschien voel je je veelvuldig vermoeid, vind je het lastig om de dingen te doen die je eigenlijk graag wilt doen of laat je je te veel beperken door anderen of je eigen (negatieve) gedachten. Je komt maar niet toe aan wat jij het liefste wilt, je ziet beren op de weg en je hebt te weinig energie. Twijfel niet langer en maak werk van jezelf. Echt, je bent tot veel meer in staat dan je denkt, en dat ontdek je met deze training. Doe nu een 8-weekse Mentaal fit training in Amsterdam of online. Dat kan geheel gratis met je STAP-budget. En je wordt ook nog eens persoonlijk gecoacht. Ga naar de agenda en schrijf je in.


Met de Mentaal fit training kun je je mentale welzijn blijvend vergroten, zoals je je fysieke welzijn op peil kunt houden in de sportschool of met andere sportieve activiteiten.

Volg de Mentaal fit training bij StressWise, en voel je mentaal krachtiger en energieker

Met de Mentaal fit training kun je je mentale welzijn blijvend vergroten, zoals je je fysieke welzijn op peil kunt houden in de sportschool of met andere sportieve activiteiten. Tegenwoordig is de sportschool binnen ieders bereik en zijn er veel mensen die op deze manier fysiek fit blijven. Zo is de Mentaal fit training een manier om mentaal fit te worden én te blijven. Hoe je dat doet leer je in deze bewezen effectieve training en dat kan helemaal gratis met gebruik van je STAP-budget. Gun jezelf een Mentaal fit training en reserveer je plek via de agenda. Je zult je lichter en krachtiger voelen.

Agenda Mindfulness Trainingen
Selecteer locatie
Selecteer training
Woensdagavond 5/04
Mentaal Fit & Coaching Online
Vanuit huis of je vakantieadres
19:00 - 20:30 uur
Live online training van 8 lessen + 4 live sessies online coaching
Info & aanmelden
Woensdagavond 5 april Mentaal Fit & Coaching Online

Mentaal fit & Coaching Online is een live online training van 8 weken die je helpt om mentaal sterker en flexibeler te worden, en over meer energie te beschikken om de dingen te doen die jij eigenlijk wilt doen, maar waar je maar niet aan toe komt. Na de training onderzoek je samen met je online coach in 4 live sessies hoe je je mentale fitheid verder kunt versterken en waar je het beste je energie in kunt stoppen.

Investering

€ 950 •

Tijden en data

Woensdagavond 19:00 - 20:30 uur.

5 april - 12 april - 19 april - 26 april - 3 mei - 10 mei - 17 mei - 24 mei
Oefendag

21 mei

Adres

Vanuit huis of je vakantieadres,

Zaterdagavond 29/04
Mentaal Fit & Coaching
Recht Boomssloot 7-3 Amsterdam
19:00 - 20:30 uur
Live training van 8 lessen op locatie + 4 live sessies online coaching
Info & aanmelden
Zaterdagavond 29 april
Amsterdam

Mentaal Fit & Coaching is een 8-weekse live training op locatie die je helpt om mentaal sterker en flexibeler te worden, en over meer energie te beschikken om de dingen te doen die jij eigenlijk wilt doen, maar waar je maar niet aan toe komt. Na de training onderzoek je samen met je online coach in 4 live sessies hoe je je mentale fitheid verder kunt versterken en waar je het beste je energie in kunt stoppen.

Investering

€ 950 •

Tijden en data

Zaterdagavond 19:00 - 20:30 uur.

29 april - 6 mei - 13 mei - 20 mei - 27 mei - 3 juni - 10 juni - 17 juni
Oefendag

21 mei

Adres

Recht Boomssloot 7-3, Amsterdam

Donderdagavond 4/05
Mentaal Fit & Coaching Online
Vanuit huis of je vakantieadres
19:00 - 20:30 uur
Live online training van 8 lessen + 4 live sessies online coaching
Info & aanmelden
Donderdagavond 4 mei Mentaal Fit & Coaching Online

Mentaal fit & Coaching Online is een live online training van 8 weken die je helpt om mentaal sterker en flexibeler te worden, en over meer energie te beschikken om de dingen te doen die jij eigenlijk wilt doen, maar waar je maar niet aan toe komt. Na de training onderzoek je samen met je online coach in 4 live sessies hoe je je mentale fitheid verder kunt versterken en waar je het beste je energie in kunt stoppen.

Investering

€ 950 •

Tijden en data

Donderdagavond 19:00 - 20:30 uur.

4 mei - 11 mei - 18 mei - 25 mei - 1 juni - 8 juni - 15 juni - 22 juni
Oefendag

21 mei

Adres

Vanuit huis of je vakantieadres,

Sluiten
Heb je vragen? Neem gerust contact op
 • 's-Gravelandseweg 65
 • 1217 EJ Hilversum
 • Neem contact op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Veelgestelde vragen over Mentaal fit training bij StressWise

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met onze Servicedesk

Ik wil gratis een mindfulness training volgen, kan dat bij jullie?

Je kunt je STAP-budget inzetten voor MBSR mindfulness training bij StressWise. Je volgt dan geheel gratis een 8-weekse mindfulness training bij een VMBN of VVM geregistreerde professionele mindfulness trainer. Het STAP-budget is bestemd voor iedereen met een relatie tot de arbeidsmarkt, werkende of werkzoekende. Wij helpen je graag bij de aanvraag bij UWV. En we reserveren een plek voor je, want je aanmelding is pas definitief als je budget is toegekend. Je loopt dus geen enkel risico. Schrijf je vrijblijvend in via de agenda op onze website.

Ga naar de website

Kan ik een vergoeding krijgen voor mindfulness?

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor mindfulness training. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Vaak vergoed je zorgverzekeraar wel, en dan hoef je geen eigen risico te betalen. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Neem contact op

Hulp nodig?
Kies je locatie