Mindfulness Training in Utrecht
Aanmelden

Kwaliteit mindfulness-trainingen in Utrecht

StressWise biedt in Utrecht meerdere hoogstaande en professionele mindfulness groeps-, duo en individuele trainingen. Je ontdekt via de mindfulness-training hoe je met jezelf omgaat en hoe je afstand kunt nemen van negatieve gedachten. Je leert letterlijk afstand van je gedachten te nemen, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Dit zonder zweverigheid en met deskundigheid. De mindfulness trainers in Utrecht zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.

Bekijk onderstaand de eerstvolgende startdata van de mindfulness-trainingen in Utrecht.

Mindfulness-training in Utrecht met unieke vergoeding

StressWise vindt dat de kosten, die met het volgen van een mindfulness training in Utrecht gepaard gaan, geen obstakel mag zijn. Daarom wordt mindfulness training via StressWise altijd vergoed en gaat niet ten koste van het eigen risico. Daarnaast leert de ervaring dat ook werkgevers vaak prima bereidt zijn om een training (deels) te vergoeden. Indien gewenst is onze servicedesk medewerker bereidt en beschikbaar om jouw werkgever hierover te adviseren.

Geen recht op vergoeding via je werkgever of zorgverzekeraar? Profiteer dan van onze eigen unieke fonds. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Waarmee kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie