Ervaar positieve verandering in mindset door vernieuwende vormen van therapie

THERAPIE, MAAR DAN LICHTER, LEUKER, GEMAKKELIJKER

Blij met de voordelen van ACT therapie

Wij leren je hoe je beter met psychische problemen en relatieproblemen kunt omgaan

En daarin onderscheiden wij ons van andere psychologen. StressWise helpt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat wij geloven dat als jij meer kennis hebt en wijzer wordt, je daar een leven lang van profiteert. Wij zijn niet voor niets StressWise. Wij leren je te accepteren wat je niet kunt veranderen (het is tenslotte zinloos iets te willen wat niet kan) en helpen je datgene te veranderen waar je wel invloed op hebt. Je ondergaat dus een positieve verandering in mindset, waardoor het leven lichter en leuker wordt. Dat doen we met de nieuwste ‘evidence based’ methodieken uit de (positieve) psychologie en vooral door naast je te staan als therapeut én als mens. Het resultaat is altijd dat je sterker wordt en de regie over je eigen leven weer in handen neemt.


Het doel is om mensen met PTSS een herkenning te geven.

Training is effectiever én goedkoper dan therapie

Ben je op zoek naar ondersteuning voor het leren managen van stress gerelateerde klachten? Of zoek je misschien hulp met je partner voor jullie relatieproblemen? Bij StressWise kan je geholpen worden door middel van (relatie-)therapie. Onze psychologen maken gebruik van op wetenschap gebaseerde methodes zoals Acceptatie- en Commitment Therapie (ACT), Metacognitieve Therapie (MCT) en Integrative Behavioral Couples Therapy (IBCT). Hierbij leer je omgaan met zowel positieve als negatieve emoties, het loslaten van piekergedachten en beter communiceren met je partner.


Blij met de voordelen van ACT therapie

Therapie als het echt nodig is

Wij geloven in de kracht van mensen om op een wijze manier met stress om te gaan. Wij gaan voor een wereld waarin menselijkheid weer centraal staat, waardoor ‘ik’ als vanzelf ‘wij’ wordt. Dit willen wij bereiken door mensen mindful te maken en te leren omgaan met psychische klachten, door middel van therapie, trainingen of workshops.

Bekijk onze tarieven


Iedereen kan leren om ‘mindful’ te leven en te werken. Mindfulness is een vaardigheid die je leert in een training.

De mensen van StressWise

Wij helpen jou bij positieve veranderingen in je dagelijks leven en werk. Weg van stress, op weg naar overzicht, rust en een lichter leven. We helpen je je mindset en je gedrag te veranderen, zodat je beter functioneert en meer kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Door training, coaching en therapie. StressWise is meer dan een psycholoog. Wij denken dat educatie belangrijker is dan therapie.  We leren je hoe je beter met stress, angst, depressie en ander ongemak kunt omgaan. We leren je hoe je lastige emoties kunt accepteren en hoe je afstand kunt nemen van moeilijke gedachten. Daardoor kun je veel beter met mentale problemen dealen en zul je zien dat ze verminderen en uiteindelijk zelfs verdwijnen. Zo wordt jouw leven lichter en leuker. En daar gaan wij voor. Maak hieronder kennis met de mensen van StressWise.


MBSR training

Werk met ons samen

StressWise is doorlopend op zoek naar therapeuten, relatietherapeuten en (mindfulness) trainers. Therapeuten en psychologen met kennis van, en ervaring in Acceptance & Commitment Therapy, IBCT of mindfulness. Wij zoeken professionals met ‘een hart zo groot als de wereld’, die naast onze cliënten willen staan en zich als gelijkwaardige opstellen. Mensen die vanuit verbinding en vertrouwen, rust en overzicht kunnen brengen. Professionals met een groot hart die enthousiasme en energie opwekken. Daarnaast zoeken we ook mensen die onze professionals op onze kantoren in Hilversum en Groningen faciliteren. Mensen voor ons secretariaat, onze marketing afdeling, programmeurs, creatievelingen. Professionals en stagiairs. Nieuwsgierig? Kijk op onze vacaturepagina.

Werk met ons samen

Hulp nodig?
Kies je locatie