hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Almere

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

StressWise psychologen Almere voor therapie én training - sta snel weer in je kracht

StressWise psychologen Almere is zeer succesvol in de aanpak van stress, burn-out, angst, onzekerheid, depressie en SOLK-klachten. Wij maken o.a. gebruik van ACT of acceptance and commitment therapy. Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. We werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken we waar je mogelijkheden liggen en doen we wat nodig is om snel te herstellen. Daarbij halen we alles uit de kast.

Vaak ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). Dit kan in een groep of individueel. Als er meer nodig is of als je dat graag wilt kom je in therapie. Uitsluitend doen wat nodig of noodzakelijk is, en zo snel mogelijk weer zelfstandig verder. Vanuit je eigen kracht.

Maak kennis met ons team

StressWise psychologen in Almere Stad voor een unieke aanpak van stress, burn-out, angst, etc.

Therapie en training van StressWise wordt doorgaans vergoed en gaat NIET ten koste van het eigen risico. Verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. Veel werkgevers zijn bereid de trainingen, coaching of therapie van StressWise voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben veel warme contacten met werkgevers. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Je kunt vrijblijvend bellen of mailen ons secretariaat om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvende intake op onze centraal gelegen locatie in Almere Stad, op 5 minuten lopen van station Almere Centraal. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Samen aan de slag. We helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Almere - ACT Therapie

Therapie op basis van ACT - kan direct starten - geen verwijzing nodig

Investering: vanaf € 0 - afhankelijk van je situatie, GEEN eigen risico - KLIK HIER

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Almere - Training ACT MBSR of RBSR - individueel

Training ACT, bewust ontspannen of mindfulness - start direct - 8 weken

Investering: vanaf € 0 - afhankelijk van je situatie, GEEN eigen risico - KLIK HIER

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Almere - Training ACT MBSR of RBSR - duo

Training ACT, bewust ontspannen of mindfulness - start direct - 8 weken

Investering: vanaf € 0 - afhankelijk van je situatie, GEEN eigen risico - KLIK HIER

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han
inschrijven info advies

Team Almere

Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers ALMERE
  • WTC
  • P.J. Oudweg 4
  • 1314 CH ALMERE