hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Amersfoort

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

VAN KLACHT NAAR KRACHT - ACT THERAPIE, MINDFULNESS, OF STA IN JE KRACHT-TRAINING

StressWise Amersfoort. Een psychologenpraktijk met een warme, innovatieve aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Hierbij leer je te accepteren van wat je niet kunt veranderen en ga je aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Hierbij gaan wij uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken we naar de juiste ingang en werken we aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven. Door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Amersfoort.

Maak kennis met ons team

UNIEK: STRESSWISE VERGOEDING GARANTIE; ALTIJD VERGOEDING, GEEN EIGEN RISICO

Bij StressWise Amersfoort is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Ook kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Bel of mail met Jennifer en Malou van ons secretariaat dan kun je samen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie in Amersfoort. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Amersfoort - mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagochtend 10 januari

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering

Amersfoort - mindfulness training (groep)

Mindfulness training donderdagavond 11 januari

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering

Amersfoort - mindfulness training (groep)

Mindfulness training vrijdagochtend 12 januari

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering

Amersfoort - ACT therapie individueel

Acceptance & Commitment Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Amersfoort - training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Amersfoort - training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han
inschrijven info advies

Team Amersfoort

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Riemke Ruitenbeek - MindfulnessFabriek
Riemke Ruitenbeek
Riemke is psychomotorisch therapeut en ACT-therapeute. Riemke wil echt iets betekenen voor anderen. Haar passie is om bij te dragen aan meer bewustzijn. Ze is oprecht nieuwsgierig naar wie jij bent en werkt vanuit verbinding, vertrouwen en openheid. Het geeft haar voldoening om jou op weg te helpen naar duurzaam geluk waarbij je trouw bent aan jezelf.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen en trainers AMERSFOORT
  • Computerweg 1
  • 3821 AA Amersfoort