Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Amersfoort

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, mindfulness of Sta in je Kracht-training

StressWise Amersfoort. Een psychologenpraktijk met een warme, innovatieve aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Hierbij leer je te accepteren van wat je niet kunt veranderen en ga je aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Hierbij gaan wij uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken we naar de juiste ingang en werken we aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven. Door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Amersfoort.

 

Team Amersfoort

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Amersfoort is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Ook kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Bel of mail met onze servicedesk dan kun je samen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie in Amersfoort. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Amersfoort
  • Computerweg 1
  • 3821 AA Amersfoort
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie