StressWise® De toegankelijke psycholoog in Amsterdam
Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
Contact opnemen

StressWise Amsterdam: in therapie of training samen met je psycholoog werken aan herstel

In onze psychologenpraktijk te Amsterdam West bieden we je een warme vernieuwende en succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen, samen werken aan herstel. Doen wat nodig is om (weer) volop in het leven te staan door o.a. ACT – acceptance and commitment therapy. We gaan daarbij vooral uit van je kracht.

De StressWise psycholoog onderscheidt zich o.a. door samen met jou te onderzoeken wat je echt nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld een training zijn: ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt) of therapie. Een training kun je doen in een groep, individueel of samen met je partner of collega. Soms zijn enkele sessies acceptatie en commitment therapie al voldoende om je weer op weg te helpen. Maak hieronder kennis met onze psychologen trainers.

10

“Voor mij kwam het zo uit om de mindfulnesstraining intensief (privé) te doen, oftewel wat normaal in acht weken wordt doorlopen heb ik in vier weken gedaan. Na een zeer fijne kennismaking met Jen aan de telefoon gingen we een week later al van start. Jen heeft een fijne manier van werken, ik voelde mij op mijn gemak bij haar en kon mij dan ook geheel storten in de training omdat ik het gevoel had dat ik de perfecte begeleiding had. Jen is begaan, geduldig en staat altijd klaar voor je, ook als je buiten de sessies om vragen hebt. Als je er voor kiest de training intensief te doen zorg dan wel dat je goed gemotiveerd bent en in die vier weken extra tijd hebt thuis te kunnen oefenen aangezien de stof ook dubbel zo veel is. Maar ik heb dit niet als last ervaren, vond het juist héél prettig. Bedankt Jen voor de mooie "reis" die we de afgelopen maand gemaakt hebben. Ik ga hier zeker nu en in de toekomst veel aan hebben!”

8

“Deze training gevolgd in Zwolle. Wij deden de training als echtpaar, wat wij beide als heel prettig ervaren hebben. Elke les kun je het hoofdstuk nalezen in het cursus boek wat je ontvangt. Deze 'maatjes' training wordt op maat gegeven, Marriet schatte goed in wat bij ons pastte. We hebben er zeker wat aan gehad.”

8

“Ik vond de methode van ACT echt een verruiming van mijn kijk op dingen. De methode is goed op mij overgekomen in de individuele sessies met de mentor. Ik vond het gebruik van het Stresswise boek fijn omdat het structuur geeft, en omdat het iets fysieks is waar je altijd in kunt terug bladeren. Ook de sfeer/klik met de begeleider was prettig, informeel en kalm. De mentor gaf ook opdrachten buiten het boek om die op mijn situatie sloegen. Wel had ik het gevoel dat de mentor soms niet zo goed meer wist wat we al behandelt hadden, dit kwam soms wat ongestructureerd over.”

10

“Heel erg tevreden met de coachinggesprekken die ik via StressWise had gehad. Veel bruikbare tips gekregen en door oefeningen tijdens de sessies ook echt in de praktijk kunnen toepassen. Meer inzicht in mijn handelen en valkuilen gekregen.”

9

“Positieve ervaring, heeft veel geholpen.”

9

“4 sterren: goede service, goed behandeld”

10

“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”

9

“4 sterren: goede service, goed behandeld”

10

“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”

Team Amsterdam

StressWise – psychologenpraktijk te Amsterdam die weet wat er speelt, in jou, in de samenleving

Via de zorgverzekering kun je een vergoeding krijgen voor StressWise therapie en training. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico en je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Werkgevers zijn ook vaak bereid onze trainingen, coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen, of vraag ons hem of haar te benaderen.

Wij helpen jou graag!

Bel, mail of chat met onze servicedesk, dan kun je samen met haar onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Amsterdam. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

StressWise Amsterdam
  • Van Oldenbarneveldtstraat 48 C
  • 1052 KC Amsterdam
  • 030 227 1851
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie