Bekijk aanbod

Programma
Stress programma’s (MBSR, ACT)
Programma
Burn-out programma (MBBP)
Programma
Overgewicht programma (MBWL)
Therapie
Depressie therapie
Therapie
Angst therapie
Therapie
Relatietherapie

Kies de psycholoog/therapeut waarmee je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt
Psycholoog Annemieke
Vanaf € 48 p/u
Annemieke
Vergoeding NL /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
Psycholoog Paulien
Vanaf € 97 p/u
Paulien
EN / NL /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
Psycholoog Mira
Vanaf € 108 p/u
Mira
NL /
 • stress
 • burnout
 • angst
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vacature trainer therapeut
Vergoeding DU / EN / NL /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Apeldoorn
 • StressWise psychologen en trainers Apeldoorn
 • Boogaardslaan 14B
 • 7339 AH Apeldoorn
 • 055 203 2283
Locaties in de buurt
Zwolle
Deventer
Arnhem

Ik heb een vraag

StressWise Apeldoorn brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

 • November 2018

  Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Apeldoorn, een psychologenpraktijk met een warme en innovatiev aanpak van mentale, stress-gerelateerde en andere klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, vermoeidheid, piekeren, angst en paniek, SOLK-klachten, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! StressWise kan je daarbij helpen.

Onze aanpak, zoals het werken met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken we naar de juiste aanpak en werken we aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving. We bieden je de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Apeldoorn.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Apeldoorn is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds, waardoor vergoeding altijd mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Bel, chat of mail met Ruth of Daniella van ons secretariaat, dan kun je samen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Op deze manier kun je kennismaken en een goed en helder beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging
X
Locatie invoeren
- or -