Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Apeldoorn

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Apeldoorn, een psychologenpraktijk met een warme en innovatiev aanpak van mentale, stress-gerelateerde en andere klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, vermoeidheid, piekeren, angst en paniek, SOLK-klachten, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! StressWise kan je daarbij helpen.

 

Team Apeldoorn

Van klacht naar kracht

Onze aanpak, zoals het werken met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken we naar de juiste aanpak en werken we aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving. We bieden je de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Apeldoorn.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Apeldoorn is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds, waardoor vergoeding altijd mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Apeldoorn. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Apeldoorn
  • Bogaardslaan 14B
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie