Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Arnhem

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Arnhem, heeft een warme en heldere aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je wel wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar omdat het niet gemakkelijk is, kan StressWise je daarbij helpen.

 

Team Arnhem

Van klacht naar kracht

De aanpak van StressWise is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. We werken veel met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. We werken aan evenwicht en samen met jou zoeken naar de juiste ingang. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Omdat stress bij het leven hoort, leren we je daar op de juiste manier mee om te gaan door training of therapie. Op deze manier kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Arnhem.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Arnhem is altijd een vergoeding mogelijk. Ook voor studenten. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds.  Daardoor is vergoeding via de verzekering mogelijk zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Arnhem. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Arnhem
  • Oude Velperweg 36a
  • 6824 HE Arnhem
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie