Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kies je eigen therapeut, coach of trainer en kom in contact
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Martiene
Vergoeding
Martiene
Trainer /
 • stress
 • burnout
Psycholoog Bree
Vergoeding
Bree
Trainer /
 • stress
 • depressie
 • trauma
Psycholoog Lex
Lex
Coach /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
 • relatietherapie
Psycholoog Mariëtte
Mariëtte
Coach /
 • stress
 • burnout
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vergoeding
Vacature trainer therapeut
Therapeut / Trainer /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Assen
 • StressWise psychologen en trainers Assen
 • Beilerstraat 24
 • 9401 PL Assen
 • 0592 201 345
Locaties in de buurt
Groningen
Drachten
Zwolle
Ik heb een vraag

StressWise Assen brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

 • December 2018

  Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

StressWise psychologen Assen voor therapie én training – sta snel weer in je kracht

StressWise psychologen Assen is zeer succesvol in de aanpak van stress, burn-out, angst, onzekerheid, depressie en SOLK-klachten. Wij maken o.a. gebruik van ACT of acceptance and commitment therapy. Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. We werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken we waar je mogelijkheden liggen en doen we wat nodig is om snel te herstellen. Daarbij halen we alles uit de kast.

Vaak ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). Dit kan in een groep of individueel. Als er meer nodig is of als je dat graag wilt kom je in therapie. Uitsluitend doen wat nodig of noodzakelijk is, en zo snel mogelijk weer zelfstandig verder. Vanuit je eigen kracht.

StressWise psychologen Assen voor therapie én training – sta snel weer in je kracht

Therapie en training van StressWise wordt doorgaans vergoed en gaat NIET ten koste van het eigen risico. Verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. Veel werkgevers zijn bereid de trainingen, coaching of therapie van StressWise voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben veel warme contacten met werkgevers. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Je kunt vrijblijvend bellen of mailen ons secretariaat om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvende intake op onze centraal gelegen locatie in Assen. Samen aan de slag. We helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
X
Locatie invoeren
- or -