Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Assen

StressWise psychologen Assen voor therapie én training – sta snel weer in je kracht

StressWise psychologen Assen is zeer succesvol in de aanpak van stress, burn-out, angst, onzekerheid, depressie en SOLK-klachten. Wij maken o.a. gebruik van ACT of acceptance and commitment therapy. Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. We werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken we waar je mogelijkheden liggen en doen we wat nodig is om snel te herstellen. Daarbij halen we alles uit de kast.

Vaak ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). Dit kan in een groep of individueel. Als er meer nodig is of als je dat graag wilt kom je in therapie. Uitsluitend doen wat nodig of noodzakelijk is, en zo snel mogelijk weer zelfstandig verder. Vanuit je eigen kracht.

Team Assen
Mariëtte

“Verander wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen”
Mijn naam is Mariëtte; met veel passie en plezier begeleid ik je graag naar een lichter en leuker leven.
Ik ben een enthousiaste ACT – en Mindfulness & Compassie coach en geloof in de kracht van deze menselijke, vrolijke en vriendelijke visie op mensen en het leven.
Zowel in mijn persoonlijk als professionele leven ervaar ik elke dag de vrijheid die deze levenskunst geeft om met meer gemak en plezier voluit en met voldoening te leven. En dat gun ik iedereen!
Met mijn zorg – welzijn- en onderwijsachtergrond heb ik in verschillende rollen ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen mbt gezondheid, werk en/of leven. Ook persoonlijk heb ik de nodige levenservaring met deze thema’s. De rode draad in al deze veranderprocessen is altijd weer om te onderzoeken en te ontdekken hoe je actief en op eigen wijze je leven weer laat kloppen.
Je kunt bij mij terecht voor allerlei levensvragen: oa mbt werk gerelateerde stress, carrière switch, burn out of bore out, de combinatie gezin en werk, mantelzorg, je relatie.
In een individueel traject, workshop of training staan we stil bij wat er nu speelt in je leven bij en onderzoek je via praktische ervaringsgerichte oefeningen hoe je makkelijker kunt omgaan met je binnenwereld. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en energie om nu te doen wat je werkelijk belangrijk vindt en voldoening geeft.
Kernwoorden: Compassievolle Aandacht – Eigenheid- Eigen verantwoordelijkheid – Zelfonderzoek in een mix van rust en dynamiek- Plezier

Meer info

StressWise psychologen Assen voor therapie én training – sta snel weer in je kracht

Therapie en training van StressWise wordt doorgaans vergoed en gaat NIET ten koste van het eigen risico. Verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. Veel werkgevers zijn bereid de trainingen, coaching of therapie van StressWise voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben veel warme contacten met werkgevers. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Assen. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

StressWise Assen
  • Beilerstraat 24
  • 9401 PL Assen
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie