Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Breda

ACT Therapie, mindfulness of Sta in je Kracht-training bij StressWise Breda

StressWise Breda is een tyrainingscentrum met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise Breda kan je daarbij helpen.

Team Breda

Van klacht naar kracht

StressWise gaat uit van je kracht, niet van je klacht. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals mindfulness en ACT, ofwel: Acceptance and Commitment Therapy. deze aanpak heeft vele voordelen; je hoeft immers niet meer stil te staan bij ‘moeilijkheden’, maar je kunt NU iets veranderen aan je leven. Actief. Samen met jou zoeken naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden.

Uniek: StressWise vergoeding; wel vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Breda is altijd vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Altijd! Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

In onze trainings- en psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie Het Klooster in het centrum van Breda. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Breda. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Breda
  • Mauritsstraat 12
  • 4811 EP Breda
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie