Bekijk aanbod

Stress
Burnout
Depressie
Angst
Trauma
Relatietherapie

StressWise: de toegankelijke psycholoog

StressWise wil psychologische hulp vernieuwen: warmer, gemakkelijker, effectiever en efficiënter. Kies zelf je psycholoog of coach en maak eerst vrijblijvend kennis. Zonder verwijzing van de huisarts. Zo kom je erachter of er ‘een klik’ is en kun je samen inschatten hoe groot de kans op succes is. Zonder te ‘graven’ in je verleden kom je te weten wat je nodig hebt op dit moment in je leven.

Kies je eigen psycholoog, therapeut of coach
Psycholoog Sarah
€ 109 p/u
Sarah
 • Mindfulness trainer
 • Coach
Psycholoog Sigrid
€ 127 p/u
Sigrid
 • Mindfulness trainer
 • Coach
Psycholoog Eva
€ 97 p/u
Eva
 • ACT therapeut
 • Coach
Psycholoog Loes
€ 93 p/u
Loes
 • Mindfulness trainer
 • ACT therapeut
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vacature trainer therapeut
 • Mindfulness trainer
 • ACT therapeut
 • Coach
 • TRE'er
 • GZ psycholoog
 • relatietherapie
Geef aan hoe we je kunnen helpen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Den Bosch
 • StressWise psychologen en trainers Den Bosch
 • Victorialaan 15
 • 5213 JG s-Hertogenbosch
 • 073 203 2587
Bekijk de agenda groepstraining Den Bosch
Locaties in de buurt
Breda
Eindhoven
Tilburg

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Den Bosch, een psychologenpraktijk met een warme en heldere aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Acceptatie van wat niet te veranderen is en aan de slag gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, paniek en angst, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, wat het ook is! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness, gaan wij uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou werken we aan evenwicht en zoeken naar de juiste ingang. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar in plaats daarvan een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Door wijs met stress om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Den Bosch.

Uniek: StressWise vergoeding; wel vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Den Bosch is altijd een vergoeding mogelijk. Er zijn psychologen trainers aanwezig, erkend door verschillende beroepsverenigingen. Vergoeding is altijd mogelijk, zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Naast de zorgverzekring kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Bel of mail met Ruth van ons secretariaat of met Daniella, dan kun je samen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. Er is altijd de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op een van onze prachtige locaties. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Vrijblijvend intakegesprek aanvragen
X
Locatie invoeren
- or -