Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Den Bosch
Online aanvraag

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Den Bosch, een psychologenpraktijk met een warme en heldere aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Acceptatie van wat niet te veranderen is en aan de slag gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, paniek en angst, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, wat het ook is! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Team Den Bosch
Loes

Ik ben Loes Pollmann, Psychomotorisch therapeut, Ergotherapeut, ACT therapeut en Mindfulness trainer. Sinds 1998 ben ik werkzaam in een revalidatiecentrum en werk daarnaast nu ook met veel plezier samen met StressWise. Ik geef sinds 2012 ACT behandelingen en Mindfulness trainingen, zowel individueel als in groepen. Ik heb ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met stress gerelateerde klachten, chronische pijnklachten, oncologische revalidatie maar ook in het coachen van mensen die met hun gevoel willen leren omgaan en/of richting willen geven aan hun leven waardoor ze een waardevoller bestaan leiden.
Ik ben zelf in 2011 in aanraking gekomen met ACT en Mindfulness en werd meteen door de inhoud gegrepen. Vervolgens ben ik mij hierin gaan verdiepen door veel te lezen, opleidingen te doen, het toe te passen in mijn eigen leven en behandelingen te geven. Daardoor heb ik de werking van ACT en mindfulness zelf mogen ervaren en heeft het mij inzicht gegeven in hoe de mens en zijn gedrag in elkaar zit. Mijn eigen leven is waardevoller, ik geniet meer en ik kan mij makkelijker staande houden in moeilijke tijden. Ik gun iedereen een soortgelijk proces om (innerlijke) rust te vinden en van daaruit te genieten van een betekenisvol leven. Daarom help ik je graag bij dit proces. Wat ik hierbij belangrijk vind is dat dit gebeurt in een open, eerlijke en respectvolle sfeer.

Spreekt de bovenstaande tekst je aan, meld je dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek zodat wij nader kennis kunnen maken. We kunnen dan stil staan bij waar jij naar op zoek bent, je kunt ervaren hoe ik werk en of dit aansluit bij waar jij naar op zoek bent.

Meer info

Van klacht naar kracht

Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness, gaan wij uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou werken we aan evenwicht en zoeken naar de juiste ingang. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar in plaats daarvan een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Door wijs met stress om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Den Bosch.

Uniek: StressWise vergoeding; wel vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Den Bosch is altijd een vergoeding mogelijk. Er zijn psychologen trainers aanwezig, erkend door verschillende beroepsverenigingen. Vergoeding is altijd mogelijk, zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Naast de zorgverzekring kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Den Bosch. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Den Bosch
  • Victorialaan 15
  • 5213 JG s-Hertogenbosch
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie