Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Jantien
Vergoeding
Jantien
Trainer /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
Psycholoog Victor
Victor
Coach /
 • stress
 • burnout
 • angst
 • relatietherapie
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vergoeding
Vacature trainer therapeut
Therapeut / Trainer /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Den Haag
 • StressWise psychologen en trainers Den Haag
 • Van Speijkstraat 10
 • 2518 GC Den Haag
 • 030 2271851
Locaties in de buurt
Leiden
Rotterdam
Zoetermeer

Ik heb een vraag

StressWise Den Haag brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Den Haag, een psychologenpraktijk met een vernieuwende, warme aanpak van stress-gerelateerde en mentale klachten. Werkwijze is te accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je wel graag wilt en kunt veranderen. Het is effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Het klinkt geweldig, en is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op behandelwijzen zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness, de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met de therapeut zoek je naar de juiste ingang en werk je aan evenwicht. In plaats van een geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven. Door er wijs mee om te leren gaan door middel van training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Den Haag.

Uniek: StressWise vergoeding garantie, altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Den Haag is altijd een vergoeding mogelijk. De verschillende psychologen trainers zijn erkend door verschillende beroepsverenigingen. Een vergoeding is altijd mogelijk zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn, waar we voor gaan.

Bel of mail met Jennifer of Simone van ons secretariaat. Je kunt samen met hen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. Je kunt in onze psychologenpraktijk altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze en onderzoeken op welke manier we je kunnen ondersteunen. Wij helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging