Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Den Haag

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Den Haag, een psychologenpraktijk met een vernieuwende, warme aanpak van stress-gerelateerde en mentale klachten. Werkwijze is te accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je wel graag wilt en kunt veranderen. Het is effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Het klinkt geweldig, en is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Team Den Haag
Victor

Victor is een van onze zeer ervaren, gepassioneerde relatiecoaches. Hij geeft oprecht om jullie en jullie toekomst.

“Ik zie veel mensen die in de problemen zijn gekomen en daarbij niet alleen zichzelf maar ook de ander onnodig verloren hebben. Problemen op je werk bijvoorbeeld, kunnen een grote, negatieve invloed op je relatie hebben en als je in zo’n situatie zit kan relatietherapie enorm behulpzaam zijn. Meestal is de communicatie tussen mensen het eerste slachtoffer. Zodra je niet meer weet wat er in de ander omgaat, wordt de kans dat je uit elkaar drijft  steeds groter. Negatieve verwachtingen en aannames krijgen dan vrij spel en voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal. Ik ga er van uit dat elke relatie begint met de relatie die iemand met zichzelf heeft. Dat klinkt misschien vreemd maar eigen onverwerkte stukken worden niet zelden op de partner geprojecteerd. Ook spiegelen partners elkaar waardoor er over en weer minder leuke kanten van jezelf en de ander zichtbaar worden. Als dat duidelijk wordt ga je al anders naar jezelf en je partner kijken. En zo is dit al voor vele stellen de eerste stap geweest in het verbeteren van de relatie. Omdat partners een andere achtergrond, opvoeding en verleden hebben, is het niet zo verwonderlijk dat het wel eens kan botsen. Aangezien jij 50% van je relatie vertegenwoordigt is het van belang te weten wat jouw inbreng is. We gaan dan ook uitgebreid kijken naar jouw wensen, verlangens en hoe je die binnen jullie relatie vorm en ruimte kunt geven.”

Gedurende het traject werkt Victor zowel één op één, als gezamenlijk met jouw partner. Want zo zegt hij “Uit ervaring als mens en coach weet ik maar al te goed hoezeer het verkrijgen van inzichten en nieuwe vaardigheden je leven en je relatie een stuk aangenamer kunnen maken”. En, zo besluit hij: “ook al gaan mensen onverhoopt alsnog uit elkaar, dan nog heeft relatietherapie zin”. Alles wat je in deze relatie op een goede manier afsluit neem je niet mee in een mogelijk volgende.

 

 

Meer info

Van klacht naar kracht

Onze aanpak is gebaseerd op behandelwijzen zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness, de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met de therapeut zoek je naar de juiste ingang en werk je aan evenwicht. In plaats van een geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven. Door er wijs mee om te leren gaan door middel van training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Den Haag.

Uniek: StressWise vergoeding garantie, altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Den Haag is altijd een vergoeding mogelijk. De verschillende psychologen trainers zijn erkend door verschillende beroepsverenigingen. Een vergoeding is altijd mogelijk zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn, waar we voor gaan.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Den Haag. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Den Haag
  • Lange Voorhout 102
  • 2514 EJ Den Haag
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie