hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Deventer

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

VAN KLACHT NAAR KRACHT MET ACT THERAPIE, MINDFULNESS OF STA IN JE KRACHT-TRAINING

StressWise Deventer is een psychologenpraktijk met een innovatieve, kortdurende, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Wij realiseren ons dat wij ook mens zijn en ervaren - net als jij - soms ook buitengewoon lastige perioden in ons leven. Uit vrijwel elk wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de therapeut-cliënt relatie de belangrijkste factor naar herstel is. Wij snappen dat. Mede door in jouw schoenen te staan en een relatie aan te gaan van mens tot mens kunnen we je helpen te accepteren wat je niet kunt veranderen en aan de slag te gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen.

StressWise gaat uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou onderzoeken we wat je daarbij nodig hebt. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Effectief bij depressie, angst, paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, gejaagdheid, concentratie en slaapproblemen, perfectionisme, druk van presteren, enz. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar doen wat nodig is in een stimulerende omgeving. Stress, negativiteit, angst en piekeren horen nou eenmaal bij het leven. Door wijs met deze psychische 'klachten' om te gaan - door ACT therapie of een training - kun je toch een waardevol en zinvol leven leiden. Direct, hier en nu. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Deventer.

Maak kennis met ons team

STRESSWISE GARANTIES: GRATIS INTAKE - ALTIJD VERGOEDING - GEEN EIGEN RISICO

Bij StressWise Deventer is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is, terwijl het niet ten koste gaat van je eigen risico. Eventueel kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Ook werkgevers zijn meestal bereid bij te dragen in het kader van preventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. Ook dat maakt ons de toegankelijke psycholoog!

Bij de StressWise psycholoog kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Het is immers van groot belang dat het klikt tussen therapeut en cliënt. Zo kun je kennismaken en ook een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Bel of mail met Elske van ons secretariaat of met Sylvia; samen met hen kun je onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Deventer - ACT therapie individueel

Acceptance & Commitment Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Deventer - ACT therapie relatietherapie

Van relatieproblemen naar begrip en verzoening met ACT

Relatietherapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Deventer - training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Deventer - training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han
inschrijven info advies

Team Deventer

Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers DEVENTER
  • Nieuwstraat 55
  • 7411 LH DEVENTER