Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Deventer

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, Mindfulness of Sta In Je Kracht-training

StressWise Deventer is een psychologenpraktijk met een innovatieve, kortdurende, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Wij realiseren ons dat wij ook mens zijn en ervaren – net als jij – soms ook buitengewoon lastige perioden in ons leven. Uit vrijwel elk wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de therapeut-cliënt relatie de belangrijkste factor naar herstel is. Wij snappen dat. Mede door in jouw schoenen te staan en een relatie aan te gaan van mens tot mens kunnen we je helpen te accepteren wat je niet kunt veranderen en aan de slag te gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen.

Team Deventer

Van klacht naar kracht

StressWise gaat uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou onderzoeken we wat je daarbij nodig hebt. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Effectief bij depressie, angst, paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, gejaagdheid, concentratie en slaapproblemen, perfectionisme, druk van presteren, enz. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar doen wat nodig is in een stimulerende omgeving. Stress, negativiteit, angst en piekeren horen nou eenmaal bij het leven. Door wijs met deze psychische ‘klachten’ om te gaan – door ACT therapie of een training – kun je toch een waardevol en zinvol leven leiden. Direct, hier en nu. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Deventer.

StressWise garanties: Gratis intake – Altijd vergoeding – Geen eigen risico

Bij StressWise Deventer is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is, terwijl het niet ten koste gaat van je eigen risico. Eventueel kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Ook werkgevers zijn meestal bereid bij te dragen in het kader van preventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. Ook dat maakt ons de toegankelijke psycholoog!

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Deventer. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

StressWise Deventer
  • Bruijnssteeg 28
  • 7411 LT Deventer
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie