Stress burn-out depressie angst SOLK-klachten...

StressWise psychologen Drachten

met de wijsheid van nu

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

StressWise Drachten: een psychologenpraktijk die weet wat er speelt, in jou, in je omgeving

StressWise psychologen Drachten biedt een warme persoonlijke succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. ACT of acceptance and commitment therapy gaat uit van je kracht; we werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en (weer) volop in het leven te staan.

Vaak ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). Dit kan in een groep, individueel of samen met je partner (relatietherapie - problematiek en/of ontwikkeling). Soms zijn enkele sessies coaching al voldoende om je weer op weg te helpen.

Maak kennis met ons team

Therapie en training van StressWise wordt vergoed (volledig of deels) door zorgverzekeraars en gaat NIET ten koste van het eigen risico (ook voor studenten). Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen of coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Bel of mail met Elske of Sylvia, dan kun je samen met hen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze centrale locatie in Moar! tegenover het busstation in Drachten. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Drachten - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training dinsdagochtend 5 december

|stress burnout angst onzeker depressie piekeren enz |bewezen effectief |vergoeding

Meer info: data, tijden, investering

Drachten - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training maandagavond 8 januari

|stress burnout angst onzeker depressie piekeren enz |bewezen effectief |vergoeding

Meer info: data, tijden, investering

Drachten - Mindfulness training individueel

Mindfulness training individueel • direct starten

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Drachten - Mindfulness training maatjes

Mindfulness training met z'n tweeën • direct starten

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Drachten - ACT therapie individueel

Acceptance & Committent Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han
inschrijven info advies

Team Drachten

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Arjen Hartsema - MindfulnessFabriek
Arjen Hartsema
Arjen Hartsema daagt als mindfulness trainer MBSR met humor en nuchterheid mensen uit om met een frisse blik naar het leven te kijken. Je ervaart bij hem de rust en ruimte om jezelf te zijn. Naar acceptatie en ontspanning. Arjen wil samen met zijn collega´s van StressWise echt iets betekenen voor anderen.
Andreas Swart - MindfulnessFabriek
Andreas Swart
Andreas is ACT-therapeut en psychomotorisch therapeut. Door zijn scherpe intuïtie gecombineerd met een vleugje humor, komt hij snel to the point. Andreas helpt je graag je kwaliteit van leven te vergroten en denkt dat de werkwijze van StressWise daar prachtig middel voor is en voelt hierbij dankbaarheid.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers DRACHTEN
  • Berglaan 4
  • 9203 EG DRACHTEN