hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Eindhoven

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

VAN KLACHT NAAR KRACHT - ACT THERAPIE, MINDFULNESS, OF STA IN JE KRACHT-TRAINING

StressWise Eindhoven is een psychologenpraktijk met een warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Effectief bij depressie, angst, paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, stress, burn-out, enz. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en veranderen wat je graag wilt en kunt veranderen. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

De aanpak van StressWise Eindhoven is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. We werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en volop in het leven te staan. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Eindhoven.

Maak kennis met ons team

UNIEK: STRESSWISE VERGOEDING GARANTIE, GEEN EIGEN RISICO, OOK VOOR STUDENTEN

Bij StressWise Eindhoven is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Bel of mail met Sylvia of Elske van ons secretariaat, dan kun je met een van hen onderzoeken wat wij voor je kunnen betekenen. Bij de StressWise psycholoog kun je terecht voor een gratis intake-gesprek op onze prachtige locatie in  de oude Pastorie op de Hoogstraat (waar je gratis kunt parkeren). Zo kun je kennismaken met de psycholoog en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Zo gaan we samen aan de slag en helpen je graag écht verder.

Bel of mail ons

Agenda

Eindhoven - Mindfulness Workshop: kennismaken

Mindfulness introductie workshop zaterdagmiddag 6 januari

Iedereen kan in deze workshop 'mindfulness ervaren' en meer te weten komen over mindfulness en training - Laagdrempelig

Meer info: data, tijden, investering

Eindhoven - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training dinsdagavond 9 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Eindhoven - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagochtend 10 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Eindhoven - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training donderdagavond 11 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Eindhoven - ACT therapie individueel

Acceptance & Committent Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Eindhoven - ACT therapie relatietherapie

Van relatieproblemen naar begrip en verzoening met ACT

Relatietherapie • Eigen bijdrage vanaf €10 pp per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Eindhoven - training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Eindhoven - training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost
inschrijven info advies

Team Eindhoven

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Ad van Knippenberg - MindfulnessFabriek
Ad van Knippenberg
Ad van Knippenberg heeft zich ontwikkeld als een deskundige op het gebied van stress en ontspanning. Hij geeft trainingen op de StressWise-locaties Eindhoven en Weert, en op de werkvloer. Ad leert je hoe je zelf kunt herstellen en je kracht kunt hervinden.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers EINDHOVEN
  • De Pastorie
  • Hoogstraat 301
  • 5654 NB EINDHOVEN