Beoordeling: 9,1
De toegankelijke psycholoog in Eindhoven - ONLINE of in onze praktijk

Direct hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, stressgerelateerde klachten en relatietherapie

Mariette Huibregtse - StressWise Hilversum - De toegangelijke psycholoog - Direct hulp bij stress, burn-out, depressie, angst Afvallen, leefstijlcoaching, mindfulness, relatietherapie

Mariëtte Huibrechtse

 • Psycholoog ACT, NFG Registerlid VPMW 6253, AGB code: 90036211
 • Relatietherapeut
 • Burn-out coach
 • Leefstijlcoach
 • Mindfulnesstrainer VMBN Categorie 1 Reg. 2013429
Contact opnemen

De toegankelijke psycholoog Eindhoven: gemakkelijk ONLINE of kom langs in onze praktijk

Bij de psychologen van StressWise Eindhoven kun je direct en zonder verwijzing van je huisarts terecht. Wij hanteren geen wachtlijst en stellen geen diagnoses. Daardoor is je privacy maximaal gewaarborgd. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en de psycholoog, daarom krijg je altijd een gratis kennismaking voordat je start met therapie of coaching. En je krijgt altijd een vergoeding, via de aanvullende verzekering, je werkgever, het UWV of via ons eigen fonds. En je hoeft geen eigen risico te betalen. Daarom is StressWise dé toegankelijke psycholoog in Eindhoven.

 • Direct contact, binnen 24 uur teruggebeld
 • Geen verwijzing nodig
 • Geen wachtlijst
 • Maximale privacy
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken
 • Altijd (deels) vergoeding
 • Geen eigen risico
 • Hoogstraat 301, 5654 NB Eindhoven – De Pastorie

Coronastress

We hebben elkaar nodig. Juist nu. Een mens is een sociaal wezen. Soms is het heerlijk om even alleen te zijn, maar dat moet vooral niet te lang duren. We hebben het tijdens de coronacrisis over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten FYSIEK AFSTAND nemen en juist SOCIAAL VERBINDEN. Nabij zijn. In verbinding staan. Onze psychologen en therapeuten willen je graag blijven ondersteunen. We staan voor je klaar op onze locaties (met anderhalve meter afstand) en ONLINE via beeldbellen. Onze dienstverlening gaat ook nu gewoon door. Juist nu! Bel of mail ons gerust.

Harrie Kolsteeg, ceo en founder

StressWise® maakt je leven lichter en leuker

StressWise is de ACT psycholoog van Nederland. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy. In ACT therapie gaan we aan de slag met wat er nu in je leven speelt. We graven bewust niet in je verleden. Je gaat actief aan de slag om dingen te veranderen en daardoor heb je direct resultaat. Je zult merken dat je leven snel lichter en leuker wordt. ACT therapie grijpt direct in op de kern van je huidige klachten. Je leert bijvoorbeeld omgaan met moeilijke gedachten en lastige gevoelens en je ontwikkelt de kracht om een leuker leven te leiden op basis van wat jij belangrijk vindt. Je creëert rust en overzicht voor jezelf en kunt met hernieuwde energie naar de toekomst kijken. ACT is een kortdurende therapie die bewezen effectief is gebleken bij veel psychische klachten en mentale problematiek. Je vind in het menu rechtsboven onder ACT een lijst met klachten waarbij ACT therapie een uitkomst is.

 

8

“Ik heb ACT gevolgd bij Riemke, een hele bijzondere tijd was het. Ik kreeg ruimte om mijn gevoel toe te laten. Ik voelde geen schaamte. Na elke sessie voelde ik me weer opgelucht. Riemke gaf me echt een fijn gevoel. Ze maakte alle emotie in me los. Heel fijn dat ze doorhad dat ik een stuk verwerking nodig had en hier ook aandacht aan heeft besteed. Riemke kan goed luisteren, ik ervaarde dat ze geen oordeel had en ze straalt een bepaalde rust uit. Ook vind ik haar heel eerlijk, ze praatte niet zomaar met me mee. En dat is fijn.”

9

“Aan de hand van de gesprekken heb ik -we- concreet kunnen maken hoe mindfulness mij in het dagelijks leven - in het werk en prive- mij kan helpen. Bewuster en rustiger. Het is een grote stimulans geweest regelmatig oefeningen te doen en nieuwe oefeningen te ontdekken.”

10

“Toen ik na een behoorlijke tijd overmatig piekeren en angstklachten besloot hier iets aan te doen, ben ik bij Hanna terecht gekomen. Zij heeft mij gedurende acht sessies in een ACT/Mindfullness traject gecoacht en heeft mij handvatten gegeven om psychologisch flexibeler, zinvoller en daadkrachtiger in het leven te staan. Het is overweldigend om te zien hoezeer ik, dankzij de coaching van Hanna, in twee maanden tijd vooruit ben gekomen in mijn leven. Ik weet nu hoe ik om kan gaan met alle gedachten en gevoelens die ik heb: ze mogen er allemaal zijn maar ze hinderen mij niet meer om de dingen te doen die ik echt belangrijk vind. Hanna luistert oprecht zonder enig oordeel, durft te confronteren en bezit een grote kennis van oefeningen die helpen om in het hier en nu te komen en te blijven. Ik gun iedereen die wil kiezen voor een zinvol en waardevol leven een mooi en warm traject met Hanna.”

9

“Het is bijzonder hoe je kan groeien in 8 weken. Aleksandr kan op een nuchtere, rustige, een grappige manier je begeleiden naar een meer mindful leven”

10

“In 8 weeks you slowly learn all the important aspects of mindfulness. I came to reduce stress, but learned so much more. I will take this experience with me for the rest of my life. I couldn't have wished for a better trainer. Aleksandr teaches in his own down to earth way and really makes you feel at home in the group. Going to miss Thursday evenings!”

9

“Door de prettige gesprekken en de oefeningen weet ik inmiddels beter hoe ik mijn rust kan vinden.”

10

“De mindfulness training was voor mij echt een eye-opener. "Met aandacht leven" heeft ervoor gezorgd dat ik beter kan omgaan met hobbels in mijn leven, dat ik meer rust ervaar, mijn stressniveau actief omlaag kan brengen en beter in mijn vel zit. En dat allemaal in maar 8 sessies. Hester heeft mij op een hele fijne, flexibele, duidelijke en persoonlijke manier in dit proces begeleid! Daarnaast waren de geluidsopnames (die door Hester zelf werden opgenomen) en het werkboek een hele fijne ondersteuning en motivatie om thuis verder te oefenen.”

8

“Een voor mij nieuwe ervaring waarin ik heb kunnen leren om handvatten te kunnen in te zetten in het dagelijkse leven. Hierbij een aanvulling zijn om mij te helpen bij mijn verdere herstel.”

10

“Ik heb een maatjes-mindfulness training gevolgd bij Hester Noort. Zeer fijne trainer, afspraken verliepen goed. Inhoudelijk goed afgestemd op ons beiden. Ik heb er veel aan gehad en momenteel nog. Zeer aan te raden!”

Plan een gratis kennismaking bij StressWise® Eindhoven

In een gratis kennismakingsgesprek onderzoek je samen met de psycholoog of coach wat je nodig hebt en kun je ervaren of er een klik is. Dat kan tijdens de coronacrisis ook ONLINE, het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer met webcam, tablet of smartphone, en een goede internetverbinding. Wij zorgen voor de rest, zoals de veiligste software voor beeldbellen. Maar onze praktijk blijft ook open, dus kom gerust langs. We houden ons strikt aan de adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth en Ariel van de Servicedesk van StressWise psychologen. Wij weten dat de drempel om hulp te zoeken hoog kan zijn. Ruth en Ariel kunnen met je meedenken en de drempel verlagen. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog van Eindhoven.

StressWise Eindhoven
 • De Pastorie - Hoogstraat 301
 • 5654 NB Eindhoven
 • 088 20 32 610
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie