Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Eindhoven

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Eindhoven is een psychologenpraktijk met een warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Effectief bij depressie, angst, paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, stress, burn-out, enz. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en veranderen wat je graag wilt en kunt veranderen. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Team Eindhoven

Van klacht naar kracht

De aanpak van StressWise Eindhoven is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. We werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en volop in het leven te staan. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Eindhoven.

Uniek: StressWise vergoeding garantie, geen eigen risico, ook voor studenten

Bij StressWise Eindhoven is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Eindhoven. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

StressWise Eindhoven
  • De Pastorie - Hoogstraat 301
  • 5654 NB Eindhoven
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie