hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Enschede

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

ACT THERAPIE, MINDFULNESS, OF STA IN JE KRACHT-TRAINING: ACCEPTEREN, ONTSPANNEN, VERANDEREN

StressWise Enschede, met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde en andere klachten. Werken aan wat je graag wilt en kunt veranderen en accepteren van wat je niet kunt veranderen. Het is effectief bij verschillende soorten klachten: depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! StressWise kan je erbij helpen.

Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen zoeken we naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar juist een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Enschede.

Maak kennis met ons team

UNIEK: STRESSWISE VERGOEDING GARANTIE; ALTIJD VERGOEDING, GEEN EIGEN RISICO

Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Daarom is bij StressWise Enschede altijd een vergoeding mogelijk, zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten.  Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Bij vragen of interesse, bel of mail met Elske van ons secretariaat of met Sylvia Samen kunnen jullie onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek, om  kennis te maken en een goed beeld te krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Enschede - ACT therapie individueel

Acceptance & Commitment Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Enschede - training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Enschede - training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy
inschrijven info advies

Team Enschede

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers ENSCHEDE
  • Binnenkort openen wij een vestiging in Enschede
  • Vacature: psycholoog met ervaring in ACT
  • Voor meer informatie klik hier