Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vergoeding
Vacature trainer therapeut
Therapeut / Trainer /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Enschede
  • StressWise psychologen en trainers Enschede
  • Stroinksbleekweg 16
  • 7523 ZL Enschede
  • 030 2271851

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, Mindfulness of Sta In Je Kracht-training

StressWise Enschede, met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde en andere klachten. Werken aan wat je graag wilt en kunt veranderen en accepteren van wat je niet kunt veranderen. Het is effectief bij verschillende soorten klachten: depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! StressWise kan je erbij helpen.

Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen zoeken we naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar juist een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Enschede.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Daarom is bij StressWise Enschede altijd een vergoeding mogelijk, zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten.  Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.r.

Bij vragen of interesse, bel of mail met Jennifer of Simone van onze servicedesk. Samen kunnen jullie onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek, om  kennis te maken en een goed beeld te krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging