Beoordeling: 9,1
De toegankelijke psycholoog Gouda (ook voor online therapie)

StressWise Psychologen Gouda: direct hulp met vergoeding

Gratis en vrijblijvend kennismaken met onze psycholoog in Gouda

Bij de psycholoog van StressWise Gouda kun je direct en zonder verwijzing van je huisarts terecht. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en de psycholoog, daarom krijg je altijd een gratis kennismaking voordat je start met therapie. En je krijgt altijd een vergoeding, via de aanvullende verzekering, je werkgever, het UWV of via ons eigen fonds. Je hoeft geen eigen risico te betalen. Therapie kan in onze praktijk of online. Neem nu contact op met StressWise, de toegankelijke psycholoog in Gouda.

 • Altijd vergoeding
 • Geen eigen risico
 • Direct contact
 • Geen verwijzing nodig
 • Zonder wachtlijst
 • Maximale privacy
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken
 • In onze praktijk of gemakkelijk via beeldbellen

Ook voor hulp bij coronastress

We hebben elkaar nodig. Een mens is een sociaal wezen. Soms is het heerlijk om even alleen te zijn, maar dat moet vooral niet te lang duren. We hebben het tijdens de coronacrisis over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten FYSIEK AFSTAND nemen en juist SOCIAAL VERBINDEN. Nabij zijn. In verbinding staan. Onze psychologen en therapeuten willen je graag helpen. We staan voor je klaar op onze locaties (met anderhalve meter afstand) en ONLINE via beeldbellen. Ook in tijden van corona. Bel of mail ons gerust.

Harrie Kolsteeg, ceo en founder

De psycholoog in Gouda voor ACT therapie en gedragstherapie

StressWise Gouda biedt direct hulp bij stress en allerlei stress-gerelateerde klachten, burn-out, depressie, angst, rouw, verlies en relatieproblemen. Kortom, alle problemen waar je in onze hectische maatschappij en de huidige coronacrisis mee te maken kunt krijgen. Je gaat actief aan de slag om dingen te veranderen en daardoor heb je snel resultaat. ACT therapie is praktisch en grijpt direct in op de kern van je klachten. Je leert bijvoorbeeld omgaan met moeilijke gedachten en lastige gevoelens. Je creëert rust en overzicht voor jezelf en kunt met hernieuwde energie naar de toekomst kijken. ACT is kortdurende gedragstherapie die bewezen effectief is gebleken bij veel psychische klachten en mentale problematiek. Bij uitstek geschikt om mentale problematiek (ook rondom corona) aan te pakken. Neem nu contact op voor meer informatie of een gratis kennismaking met onze psycholoog in Gouda.

Vrouw zoekt hulp bij relatieproblemen
9

“Vanwege een burn-out ben ik op zoek gegaan naar een coach/psycholoog die ook een mindfulness achtergrond had, om niet alleen te praten, maar vooral ook meer aandacht te besteden aan mijn gevoel. Samen met Myrthe heb ik o.a. gekeken naar waar ik teveel energie aan kwijt ben (zowel privé als op werk) en hoe ik dit anders wil en kan doen. Elke sessie leverde weer heel nuttige inzichten op en gaf mij concrete handvatten om verder thuis mee te oefenen. Ik heb Myrthe ervaren als een hele fijne, betrokken en kundige coach die mij steeds weer herinnerde terug te gaan naar hoe iets voor mij voelt, ipv wat mijn hoofd mij allemaal vertelt. Dat is heel waardevol!”

9

“Via StressWise heb ik de achtweekse ACT gevolgd bij Hanna. Dit was voor mij een geweldige ervaring. Ik ging naar haar toe met een hoofd vol - met name negatieve - gedachten en leerde gaandeweg om mijn gedachten te observeren, terug te keren naar mijn gevoel en mijn lichaam en ik heb verschillende technieken aangereikt gekregen om zelf om te gaan met deze gedachten. ACT is ontzettend praktisch en gericht op het hier en nu, waardoor je in korte tijd veel stappen zet en waardoor ik weer veel meer rust heb, geniet van kleine dingen en meer in het hier en nu leef. Hanna is een energieke en duidelijk therapeut, die aanvoelt waar jouw behoefte ligt en dit in alle respect en veiligheid bespreekbaar maakt. Ik heb veel geleerd van haar, en van de stappen van ACT. Bedankt!”

10

“In een warme, ontspannen en nuchtere setting heb ik inzichten kunnen opdoen die mijn leven serieus hebben verrijkt. Ik heb tools gekregen waarmee ik mijn levenspad kan bijsturen, meer in de richting van wat er echt toe doet voor mij. Super waardevol!”

10

“Ik heb veel geleerd over mindfulness en vond het inspirerend. De therapeute sprak van binnenuit, wat ze zei en uitlegde deed ze ook zelf (authentiek). Ze wist een goede sfeer te creëren en op vragen ging ze goed in. Daar waar nodig gaf ze goede tips. Materiaal van het boek was en is behulpzaam qua tekst en links naar oefeningen. Ik ben van plan om er blijvend gebruik van te maken om zo een gezonde balans te houden.”

8

“Zeer prettige sfeer die Maaike creëerde tijdens de cursus-avonden, waardoor er voldoende veiligheid ontstond om vanuit kwetsbaarheid te delen. Haar positieve houding en enthousiasme hielpen om ACT vaardigheden in het dagelijks leven toe te gaan passen. Geheel in haar eigen stijl, niet te theoretisch, heel authentiek.”

8

“Goede uitleg. Rustig alle tijd. Erg prettig. Een zeer prettige ervaring waar ik in het dagelijks leven zeker profijt van heb.”

7

“Op moment van aanmelden bijna direct een factuur sturen dat je binnen 14 dagen moet betalen komt niet vriendelijk over! Zeker als nog niet zeker is dat het doorgaat. Ik heb direct betaald toen ik definitief hoorde dat het doorging. Dat lijkt mij vroeg genoeg. Hierna te lang moeten wachten op factuur die je nodig bent om declaratie in te dienen. Marieke is verder een erg prettige trainer! Hiervoor alleen maar complimenten!!”

9

“Gedurende de cursus heb ik geleerd tot rust te komen en heb ik ervaren hoe het is om de situatie te accepteren hoe die is, in plaats van te berusten. Dit lukt echter wel pas na een aantal weken oefenen. Juist als je er zonder verwachting instapt leer je ontzettend waardevolle dingen die ik in mijn rugzakje meeneem in de reis door mijn leven. Ik kan de therapeut ontzettend aanbevelen. Ze kon goed uitleggen, is erg vakbekwaam, vriendelijk en was altijd bereid te helpen met vragen.”

7

“Het leven in het hier en nu was een leerzame ervaring en zal mij zeker helpen.”

Vragen over relatietherapie gaan via de servicedesk

Plan een gratis kennismaking bij de psycholoog van StressWise® Gouda

In een gratis kennismakingsgesprek onderzoek je samen met je therapeut wat je nodig hebt en kun je ervaren of er een klik is. Dat kan telefonisch of in onze psychologenpraktijk. Kom gerust langs. Wij houden ons natuurlijk aan de adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth en Ariel van de Servicedesk van StressWise psychologen. Wij weten dat de drempel om hulp te zoeken hoog kan zijn. Ruth en Ariel kunnen met je meedenken en de drempel verlagen. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog van Gouda.

Hoe kom ik voor vergoeding in aanmerking?

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Bekijk hier onze tarieven en de vergoedingen

Kan ik ook online therapie volgen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er veel vraag naar online therapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. We hebben daarnaast een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis therapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer informatie

Voor welke klachten kan ik bij jullie terecht?

StressWise biedt hulp bij veel verschillende klachten. Onze focus ligt op (corona) stress, burn-out, depressie, angst en relatieproblematiek. Stress ligt ten grondslag aan stressgerelateerde klachten en andere mentale problematiek, zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, gejaagd gevoel, onrust, negatief zelfbeeld, onzekerheid, overspannenheid, perfectionisme, piekeren, prikkelbaarheid, psychosomatische- en SOLK klachten, rouw en verlies, slaapproblemen, tinitus en allerlei vage klachten. StressWise kan je ook goed helpen bij zingevingsvragen en als je niet lekker in je vel zit.

Hier lees je hoe wij te werk gaan

StressWise Gouda
 • Gouda
 • 088 20 32 610
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie