hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Groningen

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

VAN KLACHT NAAR KRACHT - ACT THERAPIE, MINDFULNESS, OF STA IN JE KRACHT-TRAINING

StressWise Groningen, een psychologenpraktijk met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behgandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Groningen.

Maak kennis met ons team

UNIEK: STRESSWISE VERGOEDING GARANTIE, GEEN EIGEN RISICO, OOK VOOR STUDENTEN

Bij StressWise Groningen is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Bel of mail met Sylvia van ons secretariaat of met Elske, dan kun je samen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie in het centrum van Groningen, naast de Martinitoren en het Provinciehuis. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Groningen - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training dinsdagavond 16 januari

Wetenschappelijk bewezen mindfulness training of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagavond 17 januari

Wetenschappelijk bewezen mindfulness training of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training donderdagavond 18 januari

Wetenschappelijk bewezen mindfulness training of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagochtend 7 februari

Wetenschappelijk bewezen mindfulness training of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Groningen - ACT Therapie individueel

Acceptance & Committent Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Groningen - ACT Therapie relatietherapie

Van relatieproblemen naar begrip en verzoening met ACT

Relatietherapie • Eigen bijdrage vanaf €10 pp per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Groningen - Training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Groningen - Training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
inschrijven info advies

Team Groningen

Anke van Helden - MindfulnessFabriek
Anke van Helden
Anke is mindfulness trainer en orthopedagoog, gespecialiseerd in begeleiding bij rouw en verlies. Ze heeft ervaren hoe mindfulness kan leiden tot meer mildheid, acceptatie en rust in leven en werk. Met aandacht voor ieders pad heet Anke je welkom om de betekenis van mindfulness in je leven te onderzoeken.
Beate Busscher - MindfulnessFabriek
Beate Busscher
Als GZ-psycholoog heeft Beate Busscher jarenlange ervaring in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Haar openheid en enthousiasme geven snel een vertrouwd gevoel, waarbij haar manier van luisteren het gemakkelijk maakt om je verhaal te doen.
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Jacqueline Tolhoek - MindfulnessFabriek
Jacqueline Tolhoek
Jacqueline Tolhoek heeft als GZ-psycholoog en trainer ervaring met zowel volwassenen als kinderen. Jacqueline weet op enthousiaste wijze mensen ertoe te bewegen hun eigen krachten te (her)ontdekken. Op een compassievolle manier leert ze jou met jezelf en anderen om te gaan.
Maaike Welfing - MindfulnessFabriek
Maaike Welfing
Maaike is ACT therapeut en trainer en werkt als coach graag buiten. Ze helpt je te onderzoeken wat voor jou werkelijk van waarde is en je daarmee te verbinden. Licht, sensitief en met beide benen op de grond. Maaike begeleidt je bij het ontdekken van je drijfveren als wegwijzer naar verandering en vervulling.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers GRONINGEN
  • Sint Jansstraat 2K
  • 9712 JN GRONINGEN
  • 06 81 885 692