Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Mariëtte
Vergoeding
Mariëtte
Coach / Therapeut / Trainer /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
 • relatietherapie
Psycholoog Bree (beschikbaar per 1 november)
Vergoeding
Bree (beschikbaar per 1 november)
Trainer /
 • stress
 • depressie
 • trauma
Psycholoog Lex
Lex
Coach /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
 • relatietherapie
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vergoeding
Vacature trainer therapeut
Therapeut / Trainer /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Groningen West
 • StressWise psychologen en trainers Groningen West
 • Peizerweg 87
 • 9727 AH Groningen
 • 030 2271851
Locaties in de buurt
Groningen
Drachten
Assen

Ik heb een vraag

StressWise Groningen West brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

StressWise Psycholoog Groningen West | voor mensen van nu, met de wijsheid van nu

StressWise Psycholoog Groningen West | Als je hulp nodig hebt bij stress, overspannenheid, burn-out, depressie of stress-gerelateerde klachten. StressWise is innovatief, anders. Veel mentale problemen komen voort uit moeilijke gedachten en lastige gevoelens; als je daar mee om leert gaan, dan zul je er weinig last meer van hebben, dan word je ‘stresswise’. StressWise gaat uit van jouw kracht (en niet van je klacht!). Wij stellen geen diagnose, maar inventariseren samen met jou waar je tegenaan loopt. Geen standaard behandeling waar jij in moet passen, maar een kortdurend traject (maximaal acht weken) op basis van wat jij wilt en nodig hebt. Met gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoals (o.a.) positieve psychologie, ACT therapie, TRE therapie en mindfulness training. Effectief bij o.a. stress, burn-out, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, hyperventilatie, chronische ziekte, SOLK-klachten, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben. Een vrijblijvende afspraak met de StressWise psycholoog is een goede eerste stap op weg naar gezondheid.

StressWise Psycholoog Groningen West is er ook voor begeleiding bij afvallen en relatieproblemen. Naast stress, burn-out en depressie, kun je bij StressWise Groningen ook terecht als je last hebt van relatieproblemen of overgewicht. Veelal zoek je als je wilt afvallen naar een dieet, al of niet in combinatie met beweging, maar al snel blijkt dat alle inspanning voor niets was. Definitief afrekenen met overgewicht en blijvend afslanken kan alleen door gedragsverandering. StressWise Groningen kan je helpen echt te veranderen, te leven met een gezonde ‘lifestyle’ waardoor je meer tevreden en gelukkiger bent met jezelf. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je graag wilt veranderen. Dat is de (logische) basis van onze psychologenpraktijken, ook in Groningen. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise psychologen in Groningen West.

StressWise Groningen West | de toegankelijke psycholoog | gratis kennismakingsgesprek, ook voor studenten

StressWise Psycholoog Groningen West | Vrijblijvende kennismaking op onze vestiging op de Peizerweg 87, Groningen West of direct een afspraak voor een telefonische intake. Ook voor studenten. De drempel om naar een psycholoog te stappen kan best hoog zijn en daar willen wij wat aan doen. Het StressWise concept ‘de toegankelijke psycholoog’ zorgt voor verlaging van die drempel door een innovatieve, warme, op waarden gerichte aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. We vinden het belangrijk om als mens naast jou te staan, te luisteren en samen een weg te vinden. Wij werken vanuit vijf kernwaarden: betekenis geven, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. Wij kijken vooruit en wij werken vanuit ons hart. Wij zijn als psychologen, therapeuten en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is (zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico). Daarnaast kun je eventueel aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn.

StressWise Psycholoog Groningen West | Bel of mail met de Servicedesk van StressWise. Ruth, Simone, Danielle en Arjen staan je graag te woord. In onze psychologenpraktijk aan de Peizerweg 87 te Groningen kun je eenvoudig terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De praktijk is gelegen schuin tegenover de meubelboulevard en naast Gamma, op de 5e verdieping in het gebouw Peizerstate. Met het mooiste uitzicht van Groningen! Maak een afspraak om kennis te maken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging