Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Haarlem

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, Mindfulness of Sta In Je Kracht-training

StressWise Haarlem, een psychologenpraktijk met een warme, innovatieve, van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet veranderen kunt en aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij o.a. depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt en is geweldig! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij ondersteunen.

 

Team Haarlem

Van klacht naar kracht.

Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Wij gaan in plaats van je klacht, uit van je kracht. Samen zoeken we naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met aansluitende handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je al direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Haarlem.

Uniek: StressWise vergoeding garantie, geen eigen risico, ook voor studenten

Bij StressWise Haarlem is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Haarlem. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Haarlem
  • Herenweg 115
  • 2105 MG Heemstede
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie