Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Heerlen

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, Mindfulness of Sta In Je Kracht-training

StressWise Heerlen, een psychologenpraktijk met een warme,  innovatieve aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Geweldig, maar niet gemakkelijk. StressWise kan je daarbij helpen.

Team Heerlen

Van klacht naar kracht

Onze aanpak is op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie gebasseerd, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Wij gaan uit van je kracht en niet van je klacht. Samen zoeken we naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. In plaats van een geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Heerlen.

Uniek: StressWise vergoeding garantie, geen eigen risico, ook voor studenten

Bij StressWise Heerlen is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Ook kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Heerlen. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Heerlen
  • Gasthuisstraat 3
  • 6411 KD Heerlen
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie