Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Mariëtte
Vergoeding
Mariëtte
Coach / Therapeut / Trainer /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
 • relatietherapie
Psycholoog Petra
Vergoeding
Petra
Trainer /
 • stress
 • burnout
Psycholoog Resia
Vergoeding
Resia
Trainer /
 • stress
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Hilversum
 • StressWise psychologen en trainers Hilversum
 • Oude Enghweg 2
 • 1217 JC Hilversum
 • 030 2271851
Locaties in de buurt
Amsterdam
Utrecht
Amersfoort

Ik heb een vraag

StressWise Hilversum brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

Met StressWise psycholoog Hilversum |werken aan herstel |in therapie |in training

StressWise psychologen Hilversum biedt een warme persoonlijke vernieuwende en succesvolle aanpak van stress, burnout, angst, paniek, (postnatale) depressie, hyperventilatie, (sociale) fobie, solk, onrust, enz. ACT of acceptance and commitment therapy gaat uit van je eigen kracht. Werken aan een krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoek doen naar jouw waarden en doen wat nodig is om (weer) volop in het leven en in relatie met anderen te staan.

Accepteren wat je niet kunt veranderen, krachtig werken aan wat je wel kunt veranderen. Vaak ben je bij de StressWise psycholoog dan al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR van 8 weken (zie onder cliënt). Dit kan in een groep, individueel of met z’n tweeën. Als er meer nodig is kun je in therapie. In een vrijblijvend intakegesprek kunnen we samen onderzoeken wat je nodig hebt en of er een klik is met de psycholoog trainer. Maak alvast kennis met ons!

StressWise Hilversum |een psychologenpraktijk |die weet wat er speelt |in jou |in relaties

Wij hebben oog voor psychische problemen, én voor relatie problemen. Therapie, relatietherapie en training van StressWise worden meestal vergoed door zorgverzekeraars en gaan NIET ten koste van je eigen risico. Eventueel kun je gebruikmaken van ons fonds. Ook zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen (of therapie) voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Bel of mail met Elske en Sylvia om samen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie vlak bij ‘De Kei’ in het centrum van Hilversum. Zo kun je kennismaken én een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging