Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Leeuwarden

StressWise Leeuwarden – Psychologenpraktijk – ACT – Mindfulness – Therapie – Warm – Menselijk

StressWise Leeuwarden is een psychologenpraktijk met een warme menselijke aanpak van psychische en stress-gerelateerde klachten: Mindfulness en Acceptatie en Commitment Therapie. ACT gaat globaal over twee dingen: accepteren van de dingen die je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met de zaken die je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij o.a. depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Lees verder over StressWise, ACT, mindfulness en ontspanning.

Team Leeuwarden
Mariëtte

“Verander wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen”
Mijn naam is Mariëtte; met veel passie en plezier begeleid ik je graag naar een lichter en leuker leven.
Ik ben een enthousiaste ACT – en Mindfulness & Compassie coach en geloof in de kracht van deze menselijke, vrolijke en vriendelijke visie op mensen en het leven.
Zowel in mijn persoonlijk als professionele leven ervaar ik elke dag de vrijheid die deze levenskunst geeft om met meer gemak en plezier voluit en met voldoening te leven. En dat gun ik iedereen!
Met mijn zorg – welzijn- en onderwijsachtergrond heb ik in verschillende rollen ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen mbt gezondheid, werk en/of leven. Ook persoonlijk heb ik de nodige levenservaring met deze thema’s. De rode draad in al deze veranderprocessen is altijd weer om te onderzoeken en te ontdekken hoe je actief en op eigen wijze je leven weer laat kloppen.
Je kunt bij mij terecht voor allerlei levensvragen: oa mbt werk gerelateerde stress, carrière switch, burn out of bore out, de combinatie gezin en werk, mantelzorg, je relatie.
In een individueel traject, workshop of training staan we stil bij wat er nu speelt in je leven bij en onderzoek je via praktische ervaringsgerichte oefeningen hoe je makkelijker kunt omgaan met je binnenwereld. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en energie om nu te doen wat je werkelijk belangrijk vindt en voldoening geeft.
Kernwoorden: Compassievolle Aandacht – Eigenheid- Eigen verantwoordelijkheid – Zelfonderzoek in een mix van rust en dynamiek- Plezier

Meer info

Van klacht naar kracht

Accepteren wat je niet kunt veranderen – krachtig werken aan wat je wel kunt veranderen. Daar gaan we samen met jou aan werken. En daar doen we alles voor. Onze psychologen trainers hebben passie voor hun werk en voor mensen. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. Je kunt bij StressWise altijd snel terecht voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat je kunt ervaren of het klikt. Maak hier alvast kennis met de mensen van StressWise Leeuwarden.

StressWise Leeuwarden – Psychologen – Trainers – Met passie voor ACT – en mindfulness

Bij StressWise Leeuwarden is altijd vergoeding mogelijk via onze vergoeding garantie. Onze kwaliteit als psychologen trainers is erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede therapie of training voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Leeuwarden. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Leeuwarden
  • Zuiderplein 4
  • 8911 AJ Leeuwarden
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie