Vacature: psycholoog met passie voor ACT

StressWise psychologen Leiden

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

STRESSWISE LEIDEN • PSYCHOLOGENPRAKTIJK VOOR • ACT • THERAPIE • TRAINING • MENSELIJK EN WARM

StressWise Leiden is een psychologenpraktijk met een warme menselijke aanpak van psychische en stress-gerelateerde klachten en relatie problemen. Acceptatie en Commitment Therapie gaat globaal over twee dingen: accepteren van de dingen die je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met de zaken die je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij o.a. depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Lees verder over StressWise, ACT, mindfulness en ontspanning.

Accepteren wat je niet kunt veranderen - krachtig werken aan wat je wel kunt veranderen. Daar gaan we samen met jou aan werken. En daar doen we alles voor. Onze psychologen trainers hebben passie voor hun werk en voor mensen. StressWise denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. Je kunt bij StressWise Leiden altijd snel terecht voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat je kunt ervaren of het klikt. Maak hier alvast kennis met de mensen van StressWise.

Maak kennis met ons team

STRESSWISE LEIDEN • PSYCHOLOGEN • TRAINERS • MET PASSIE VOOR ACT • EN MINDFULNESS

Bij StressWise Leiden is altijd vergoeding mogelijk via onze vergoeding garantie. Onze kwaliteit als psychologen trainers is erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede therapie, relatietherapie of training voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

VACATURE

StressWise Leiden is op zoek naar een collega psycholoog trainer voor locatie Leiden. Een psycholoog, gz psycholoog of psychotherapeut met passie voor Acceptance and Commitment Therapy en mindfulness. Warm en empathisch zijn, open staan, ontwikkelen, verdiepen, ondernemen. Neem contact op met ons Harrie Kolsteeg als je jezelf herkent en deel wilt uitmaken van ons dynamische en groeiende team van ACT therapeuten en trainers. Via LinkedIn of vacature@stresswise.nl. Cliënten, klik hieronder voor contact met Harrie.

Bel of mail ons

Agenda

Leiden - mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagavond 17 januari

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering

Leiden - mindfulness training (groep)

Mindfulness training zaterdagochtend 20 januari

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering

Leiden - mindfulness training (groep)

Mindfulness training donderdagavond 15 februari

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering

Leiden - mindfulness training (groep)

Mindfulness training dinsdagavond 6 maart

Korte intensieve mindfulness training of aandachttraining. Stress-reductie training. Vergoeding. MBSR MBCT.

Meer info: data, tijden, investering
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han
inschrijven info advies

Team Leiden

Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Barbara van der Vlugt - MindfulnessFabriek
Barbara van der Vlugt
Barbara is psycholoog en ACT therapeut. Ze helpt je om jouw eigen kwaliteiten en mogelijkheden weer tot je beschikking te hebben, zodat jij kan handelen naar wie je echt bent. Haar plezier in therapie en aanwezigheid in contact maken dat je je welkom voelt, met al je wensen en onzekerheden.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)