Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Leiden

StressWise Leiden. Psychologenpraktijk voor ACT Therapie, Training, menselijk en warm

StressWise Leiden is een psychologenpraktijk met een warme menselijke aanpak van psychische en stress-gerelateerde klachten en relatie problemen. Acceptatie en Commitment Therapie gaat globaal over twee dingen: accepteren van de dingen die je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met de zaken die je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij o.a. depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Lees verder over StressWise, ACT, mindfulness en ontspanning.

Team Leiden

Van klacht naar kracht

Accepteren wat je niet kunt veranderen – krachtig werken aan wat je wel kunt veranderen. Daar gaan we samen met jou aan werken. En daar doen we alles voor. Onze psychologen trainers hebben passie voor hun werk en voor mensen. StressWise denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. Je kunt bij StressWise Leiden altijd snel terecht voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat je kunt ervaren of het klikt. Maak hier alvast kennis met de mensen van StressWise.

StressWise Leiden, psychologen, trainers, met passie voor ACT en mindfulness

STRESSWISE LEIDEN • PSYCHOLOGEN • TRAINERS • MET PASSIE VOOR ACT • EN MINDFULNESS

Bij StressWise Leiden is altijd vergoeding mogelijk via onze vergoeding garantie. Onze kwaliteit als psychologen trainers is erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede therapie, relatietherapie of training voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Vacature

StressWise Leiden is op zoek naar een collega psycholoog trainer voor locatie Leiden. Een psycholoog, gz psycholoog of psychotherapeut met passie voor Acceptance and Commitment Therapy en mindfulness. Warm en empathisch zijn, open staan, ontwikkelen, verdiepen, ondernemen. Neem contact op met ons Harrie Kolsteeg als je jezelf herkent en deel wilt uitmaken van ons dynamische en groeiende team van ACT therapeuten en trainers. Via LinkedIn of vacature@stresswise.nl.

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Leiden. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Leiden
  • Kanaalpark 140
  • 2321 JV Leiden
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie