Beoordeling: 9,1
De Toegankelijke Psycholoog Lelystad

StressWise Psychologen Lelystad: Direct hulp met vergoeding (ook online)

Vacature psycholoog/therapeut Lelystad Goede psycholoog of therapeut?

StressWise Psychologen is op zoek naar een collega psycholoog of therapeut voor onze locatie Lelystad. Een goede therapeut die het beste in onze cliënten in Lelystad naar boven kan halen en de missie, visie en kernwaarden van StressWise deelt. Lid van een beroepsvereniging voor therapeuten en liefde voor ACT en gedragstherapie. Neem nu contact op als je deel wilt uitmaken van ons team psychologen en therapeuten.

Ontvang gratis advies of maak kennis met je therapeut Hulp bij psychologische problemen?

Bij StressWise Psychologen kun je direct en zonder verwijzing van je huisarts terecht. Je krijgt altijd een vergoeding voor therapie bij onze therapeuten, via je aanvullende verzekering, je werkgever, het UWV of via ons eigen fonds. De therapie gaat niet ten koste van je eigen risico. Maak nu een afspraak voor een telefonisch adviesgesprek.

  • StressWise Psychologen Lelystad opent binnenkort. Je kunt nu kiezen voor online psychologische hulp.
Altijd vergoeding
Geen eigen risico
Gratis kennismaken
Direct geholpen
In onze praktijk of vanuit huis

ACT Therapie bij StressWise psychologen Nederland

StressWise® Psychologen Lelystad

StressWise Lelystad biedt direct hulp bij stress en allerlei stress-gerelateerde klachten, burn-out, depressie, angst, rouw, verlies en relatieproblemen. Kortom, alle psychologische problematiek waar je in onze hectische maatschappij mee te maken kunt krijgen. Wij helpen je jezelf te zijn en rust en overzicht te creëren. Maak nu een afspraak om te ontdekken hoe je met de stress van het leven kunt leren omgaan.


StressWise Psycholoog ACT therapie en coaching

De psycholoog in Lelystad voor ACT cognitieve gedragstherapie

ACT therapie is een praktische, kortdurende en warme wetenschappelijk bewezen vorm van cognitieve gedragstherapie waarbij het veranderen van je dagelijks leven op de voorgrond staat. Je onderzoekt wat jij belangrijk vindt in je leven en zet direct kleine stappen voor positieve verandering. ACT is een krachtige en bewezen effectieve therapie die vrijwel direct resultaat oplevert. Door anders te doen, ga je anders denken en voelen. Je leven krijgt meer betekenis en zin. Je ervaart minder stress en mentale klachten nemen af. Je leven wordt lichter.

Goede psycholoog
8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

Online therapie: ideaal tijdens corona

We spreken over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten door corona FYSIEK AFSTAND houden maar juist SOCIAAL NABIJ zijn. StressWise is nabij en biedt in heel Nederland hulp bij psychische problemen en stress. Online via videochat. Onze psychologen ondersteunen je met liefde, warmte en plezier, zodat jij de ruimte voelt om te worden wie je al bent: jezelf. Kom in actie en leidt een gelukkiger leven met minder stress.

Harrie Kolsteeg, directeur en founder


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Maak kennis met je psycholoog bij StressWise® Lelystad

Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lars van onze Servicedesk. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Ruth, Ariel en Lars kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met je therapeut. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Contact
  • Online
  • Lelystad
  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe kom ik voor vergoeding in aanmerking?

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Bekijk hier onze tarieven en de vergoedingen

Kan ik ook online therapie volgen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er veel vraag naar online therapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. We hebben daarnaast een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis therapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer informatie

Voor welke klachten kan ik bij jullie terecht?

StressWise biedt hulp bij veel verschillende klachten. Onze focus ligt op (corona) stress, burn-out, depressie, angst en relatieproblematiek. Stress ligt ten grondslag aan stressgerelateerde klachten en andere mentale problematiek, zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, gejaagd gevoel, onrust, negatief zelfbeeld, onzekerheid, overspannenheid, perfectionisme, piekeren, prikkelbaarheid, psychosomatische- en SOLK klachten, rouw en verlies, slaapproblemen, tinitus en allerlei vage klachten. StressWise kan je ook goed helpen bij zingevingsvragen en als je niet lekker in je vel zit.

Hier lees je hoe wij te werk gaan

Gratis ACT e-book
Ontvang het gratis e-book ACT in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Hulp nodig?
Kies je locatie