Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kies je eigen therapeut, coach of trainer en kom in contact
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Jantien
Vergoeding
Jantien
Coach / Therapeut / Trainer /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
Psycholoog Lex
Lex
Coach /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
 • relatietherapie
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vergoeding
Vacature trainer therapeut
Therapeut / Trainer /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Lemmer
 • StressWise psychologen en trainers Lemmer
 • 030 227 1851
Locaties in de buurt
Heerenveen
Leeuwarden
Drachten

StressWise psychologen Lemmer voor stress, burn-out, depressie, angst, relatietherapie en meer

StressWise psychologen Lemmer is zeer succesvol in de aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, onzekerheid, depressie en SOLK-klachten. Ook helpt onze relatietherapeut je graag als je relatieproblemen hebt. De StressWise psycholoog gaat uit van je kracht, niet van je klacht. Wij werken met de nieuwste methodieken in de gedragstherapie, zoals ACT. Een positieve benadering van moeilijke dingen. Samen werken aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Dat is onze belofte. Samen met StressWise onderzoek je waar je mogelijkheden liggen en doe je wat nodig is om snel te herstellen. Daarbij halen we letterlijk alles uit de kast.

Soms ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een ACT training of mindfulness training. Dit kan in een groep (kijk in de agenda), met een ‘maatje’ of individueel. Als er meer nodig is of als je dat graag wilt kun je individueel therapie volgen bij Jantien. Je kunt zelf een keus maken of met de servicedesk overleggen. Zo snel mogelijk weer zelfstandig verder vanuit een benadering van mens tot mens.

ACT therapie, relatietherapie, mindfulnesstraining: vergoeding mogelijk, geen eigen risico!

Therapie en training van StressWise Lemmer wordt doorgaans vergoed en gaat NIET ten koste van je eigen risico. Verwijzing van de huisarts is niet nodig. Veel werkgevers zijn bereid de trainingen, coaching of therapie van StressWise voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben veel warme contacten met werkgevers. Je kunt ook je opleidingsbudget inzetten. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvende intake op onze locatie in Lemmer. Samen aan de slag. We helpen je graag verder.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging
X
Locatie invoeren
- or -