Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Maastricht

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise Maastricht, een psychologenpraktijk met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. StressWise kan je daar op een aangename manier bij helpen.

Team Maastricht

Van klacht naar kracht

De aanpak van StressWise is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Wij gaan niet uit van je klacht, maar van je kracht. Samen zoeken we naar de juiste ingang en werken we aan evenwicht. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende, unieke omgeving met de juiste handvatten. Stress is een onderdeel van het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevoller en zinvoller leven leiden.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Maastricht is er altijd de mogelijkheid tot vergoeding. Wij zijn als psychologen trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen. Hierdoor is vergoeding via de verzekering mogelijk zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico, voor studenten ook. Daarnaast is er ook de mogelijkheid op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Maastricht. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Maastricht
  • Boschstraat 45
  • 6211 AT Maastricht
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie