StressWise® De toegankelijke psycholoog in Meppel
Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
Contact opnemen

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, Mindfulness of Sta In Je Kracht-training

StressWise Meppel. Psychologenpraktijk met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Het uitgangspunt is: accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je graag wilt en kunt veranderen. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Team Meppel
Mariëtte

“Verander wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen”
Mijn naam is Mariëtte; met veel passie en plezier begeleid ik je graag naar een lichter en leuker leven.
Ik ben een enthousiaste ACT – en Mindfulness & Compassie coach en geloof in de kracht van deze menselijke, vrolijke en vriendelijke visie op mensen en het leven.
Zowel in mijn persoonlijk als professionele leven ervaar ik elke dag de vrijheid die deze levenskunst geeft om met meer gemak en plezier voluit en met voldoening te leven. En dat gun ik iedereen!
Met mijn zorg – welzijn- en onderwijsachtergrond heb ik in verschillende rollen ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen mbt gezondheid, werk en/of leven. Ook persoonlijk heb ik de nodige levenservaring met deze thema’s. De rode draad in al deze veranderprocessen is altijd weer om te onderzoeken en te ontdekken hoe je actief en op eigen wijze je leven weer laat kloppen.
Je kunt bij mij terecht voor allerlei levensvragen: oa mbt werk gerelateerde stress, carrière switch, burn out of bore out, de combinatie gezin en werk, mantelzorg, je relatie.
In een individueel traject, workshop of training staan we stil bij wat er nu speelt in je leven bij en onderzoek je via praktische ervaringsgerichte oefeningen hoe je makkelijker kunt omgaan met je binnenwereld. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en energie om nu te doen wat je werkelijk belangrijk vindt en voldoening geeft.
Kernwoorden: Compassievolle Aandacht – Eigenheid- Eigen verantwoordelijkheid – Zelfonderzoek in een mix van rust en dynamiek- Plezier

Meer info

Van klacht naar kracht

De aanpak van StressWise is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. We gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken naar de juiste ingang en werken aan evenwicht. Niet een geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar een stimulerende omgeving met de juiste handvatten. Stress hoort bij het leven en door er wijs mee om te leren gaan door training of therapie, kun je direct een waardevol en zinvol leven leiden. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Meppel.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Bij StressWise Meppel is in alle gevallen een vergoeding mogelijk. Verschillende psychologen trainers zijn erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico. Ook voor studenten. Ook is er de mogelijkheid om een aanspraak te maken op een vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn. En daar gaan we voor.

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Meppel. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

StressWise Meppel
  • Ceintuurbaan 27
  • 7941 LR Meppel
  • 030 227 1851
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie