hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Nijmegen

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

StressWise psychologen Groningen biedt een warme persoonlijke vernieuwende en succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. ACT of acceptance and commitment therapy gaat uit van je kracht; we werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en (weer) volop in het leven te staan.

Vaak ben je bij de StressWise psycholoog al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). Dit kan in een groep, individueel of samen met je partner (relatietherapie - problematiek en/of ontwikkeling). Soms zijn enkele sessies coaching al voldoende om je weer op weg te helpen.

Maak kennis met ons team

Therapie en training van StressWise wordt vergoed (volledig of deels) door zorgverzekeraars en gaat NIET ten koste van het eigen risico (ook voor studenten). Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen of coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Bel of mail met Elske en Sylvia, dan kun je samen met henonderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie in Nijmegen. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Nijmegen • Mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 21 november

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Nijmegen • Mindfulness groepstraining

Mindfulness training vrijdagochtend 12 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering
inschrijven info advies

Team Nijmegen

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut. Harrie ziet dat veel (jonge) mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. Door samen met hem aan de slag te gaan kun je je richting weer vinden en in beweging komen. Warm, menselijk, krachtig.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Kamiel Reiss - MindfulnessFabriek
Kamiel Reiss
Kamiel Reiss is therapeut en trainer. Altijd bezig met ontwikkeling: persoonlijke groei en bewustwording. Kamiel begeleidt en traint vanuit rust en vertrouwen. Ontplooiing, werken vanuit je kracht. Samen leren, samen verder.
Vacature psycholoog trainer - MindfulnessFabriek
Vacature psycholoog trainer
Let op, psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en trainers met een therapeutische achtergrond die een totaal nieuwe aanpak aandurven en die met plezier alles uit de kast halen om hun cliënten weer in beweging te krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen. Interesse? Reageer nu.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers NIJMEGEN
  • Sarvata
  • Schependomlaan 17
  • 6542 RL NIJMEGEN