Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Tilburg

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise psychologen en trainers te Tilburg. Wij bieden een warme persoonlijke vernieuwende en succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. ACT of acceptance and commitment therapy gaat uit van je kracht. Samen werken aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel (weer) volop in het leven te staan. Wij helpen je bij het hervinden van die kracht.

Vaak ben je bij StressWise Tilburg al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training mindfulness of ACT (zie onder cliënt). Dit kan in een groep, individueel of samen met je partner. Soms zijn enkele sessies therapie bij onze psycholoog al voldoende om je weer op weg te helpen.

Team Tilburg

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Therapie en training van de StressWise psychologen en trainers wordt veelal vergoed (volledig of deels) door zorgverzekeraars en gaat NIET ten koste van het eigen risico. Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen en/of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen. Eventueel kun je gebruik maken van ons eigen fonds. Informeer hiernaar bij ons.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Tilburg. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Tilburg
  • Bredaseweg 226
  • 5038 NM Tilburg
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie