Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Idie
Vergoeding
Idie
Coach / Therapeut /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
Psycholoog Denise
Vergoeding
Denise
Therapeut / Trainer /
 • stress
 • burnout
 • depressie
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Tilburg
 • StressWise psychologen en trainers Tilburg
 • Bredaseweg 226
 • 5038 NM Tilburg
 • 030 2271851
Locaties in de buurt
Breda
Eindhoven
Den Bosch

ACT Therapie, Mindfulness of Sta in je Kracht-training: accepteren, ontspannen, veranderen

StressWise psychologen en trainers te Tilburg. Wij bieden een warme persoonlijke vernieuwende en succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. ACT of acceptance and commitment therapy gaat uit van je kracht. Samen werken aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Samen onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel (weer) volop in het leven te staan. Wij helpen je bij het hervinden van die kracht.

Vaak ben je bij StressWise Tilburg al geholpen met een eenvoudige (laagdrempelige) training mindfulness of ACT (zie onder cliënt). Dit kan in een groep, individueel of samen met je partner. Soms zijn enkele sessies therapie bij onze psycholoog al voldoende om je weer op weg te helpen.

Uniek: StressWise vergoeding garantie; altijd vergoeding, geen eigen risico

Therapie en training van de StressWise psychologen en trainers wordt veelal vergoed (volledig of deels) door zorgverzekeraars en gaat NIET ten koste van het eigen risico. Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen en/of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen. Eventueel kun je gebruik maken van ons eigen fonds. Informeer hiernaar bij ons.

Bel of mail met Elske of Sylvia dan kun je samen met een van hen onderzoeken wat de StressWise psycholoog of trainer voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk annex trainingscentrum kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze prachtige locatie in het oude stadhuis van Weert. Dan kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze en wat we voor jou kunnen doen. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder..

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging