hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Utrecht

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

StressWise psychologen Utrecht biedt therapie én training tegen stress, enz. ACT MBSR RBSR

StressWise psychologen Utrecht biedt een unieke en succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, onzekerheid, depressie en SOLK-klachten. Wij zijn geinspireerd door de positieve psychologie en ACT (acceptance and commitment therapy) Wij gaan uit van je kracht, niet van je klacht. Samen werken aan een spoedig en krachtig herstel. Samen werken aan een nieuwe toekomst, onderzoeken waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en wee recht te leven.

Een eenvoudige (laagdrempelige) training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt) is vaak al voldoende. Een stress-reductie training kan in een groep, individueel of samen met je partner (relatietherapie - problematiek en/of ontwikkeling). Therapie kan altijd nog bij StressWise. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat ACT therapie hét antwoord is op je hulpvraag.

Maak kennis met ons team

StressWise psychologen Utrecht: de psychologenpraktijk die uitgaat van je kracht

Zowel herapie als training van StressWise worden altijd vergoed (volledig of deels). ACT therapie of training gaat NIET ten koste van je eigen risico (ook voor studenten) en verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. Werkgevers zijn vaak bereid onze training, coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij ook aan je opleidingsbudget. Wij informeren je werkgever graag.

Bel of mail met Eslke en Sylvia, dan kun je samen met hen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze centraal gelegen locatie in Utrecht. Je kunt dan kennismaken met ons en onze werkwijze. We gaan met veel plezier met je aan de slag.

Bel of mail ons

Agenda

Utrecht - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training maandagavond 23 oktober

Mindfulness training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €40 • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering

Utrecht - ACT training Sta in je kracht (groep)

ACT Sta in je kracht- training vrijdagmiddag 10 november

ACT training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €40 • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering

Utrecht - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagavond 29 november

Mindfulness training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €40 • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering

Utrecht - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training vrijdagochtend 1 december

Mindfulness training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €40 • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering

Utrecht - ACT Therapie

Therapie op basis van ACT - kan direct starten - geen verwijzing nodig

Investering: vanaf € 0 - afhankelijk van je situatie, GEEN eigen risico - KLIK HIER

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Utrecht - Training ACT MBSR of RBSR - individueel

Training ACT, bewust ontspannen of mindfulness - start direct - 8 weken

Investering: vanaf € 0 - afhankelijk van je situatie, GEEN eigen risico - KLIK HIER

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Utrecht - Training ACT MBSR of RBSR - duo

Training ACT, bewust ontspannen of mindfulness - start direct - 8 weken

Investering: vanaf € 0 - afhankelijk van je situatie, GEEN eigen risico - KLIK HIER

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost
inschrijven info advies

Team Utrecht

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut. Harrie ziet dat veel (jonge) mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. Door samen met hem aan de slag te gaan kun je je richting weer vinden en in beweging komen. Warm, menselijk, krachtig.
Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
René Sprenger - MindfulnessFabriek
René Sprenger
René Sprenger is (sociaal) psycholoog en trainer. Hij wil allereerst van betekenis zijn voor al zijn cliënten - zowel particuliere als zakelijke. René heeft zich ten doel gesteld de mensen om hem heen tot bloei te laten komen en te verrijken met meer bewustzijn.
Vacature psycholoog trainer - MindfulnessFabriek
Vacature psycholoog trainer
Let op, psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en trainers met een therapeutische achtergrond die een totaal nieuwe aanpak aandurven en die met plezier alles uit de kast halen om hun cliënten weer in beweging te krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen. Interesse? Reageer nu.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers UTRECHT
  • Nieuwegracht 15
  • 3512 LC UTRECHT